Geen besturingssysteem op mijn Iphone!!

Geen besturingssysteem op mijn Iphone!! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een iPhone 3GS gekregen van iemand waar ik nu geen contact meer mee heb. Wanneer ik de Iphone aansloot aan de pc, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 March 2013, 18:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 58
Standaard Geen besturingssysteem op mijn Iphone!!

Hallo,

Ik heb een iPhone 3GS gekregen van iemand waar ik nu geen contact meer mee heb. Wanneer ik de Iphone aansloot aan de pc, zag ik een lege batterij, dus ik ging in de winkel een nieuwe batterij halen en die heb ik dan vervangen. Nu krijg ik opnieuw hetzelfde lege batterij op het scherm en dan ging ik terug naar die winkel en die zeiden dat er geen systeem is op mijn Iphone, daarom dat de Iphone niet oplaad. Die moet eerst gedowngrade worden of zoiets en daarna nog andere stappen,...

Nu ik mijn vraag: Kan ik zelf de Iphone via de pc maken? Via Itunes lukt niet, die geeft foutcodes.

De winkel doet het voor 50 en dat vindt ik best veel.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 March 2013, 18:08
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Midia123 Bekijk bericht
Via Itunes lukt niet, die geeft foutcodes.
En die foutcodes zijn?
  #3  
Oud 15 March 2013, 18:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 58
Standaard

foutcode 1602
  #4  
Oud 15 March 2013, 18:21
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Midia123 Bekijk bericht
foutcode 1602
Die foutcode kan wijzen op een vernaggeld hosts bestand. Ook foutcode 3194. Pas het hosts bestand aan. Hoe je dat kan doen vindt je met de zoekfunctie van het forum.
  #5  
Oud 15 March 2013, 18:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 58
Standaard

Wat moet ik dan doen?

Ervoor kreeg ik ook 3194 en dan moest ik in een bestandje (host) een zin toevoegen op het einde en dan kreeg die foutcode niet meer, maar nu is het 1602.
  #6  
Oud 15 March 2013, 18:26
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Midia123 Bekijk bericht
Wat moet ik dan doen?
In Windows mogen er in het hosts bestand alleen maar regels staan die beginnen met een #. Commentaar regels dus die geen enkele functie hebben.
  #7  
Oud 15 March 2013, 18:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 58
Standaard

Ik heb de regel gewist die geen # had van voor, maar de foutcode 1602 blijft zich voortdoen.
  #8  
Oud 15 March 2013, 18:38
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Midia123 Bekijk bericht
Ik heb de regel gewist die geen # had van voor, maar de foutcode 1602 blijft zich voortdoen.
Na het aanpassen van het hosts bestand moet je de computer herstarten of als je dat niet wil doen het onderstaande commando uitvoeren:

Code:
ipconfig /flushdns
  #9  
Oud 15 March 2013, 18:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 58
Standaard

Ik heb hem herstart, maar de foutcode 1602 blijft herhalen.
  #10  
Oud 15 March 2013, 18:46
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Midia123 Bekijk bericht
Ik heb hem herstart, maar de foutcode 1602 blijft herhalen.
OK! Dan schakel ook eens alle virusscanners, firewalls, defenders, enz... uit en probeer nog eens.
  #11  
Oud 15 March 2013, 18:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 58
Standaard

Nee, lukt nog altijd niet, weeral 1602.

Wanneer Itunes bij 'Herstel van iPhone bij Apple controleren' komt er terug een lege batterij op mijn Iphone te staan en dan na 2 minuten zegt Itunes foutcode 1602.
  #12  
Oud 15 March 2013, 18:58
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Foutcode 1602 wijst op een netwerkprobleem tussen iPhone en Apple servers. De netwerkverbinding valt misschien weg door een lege of defecte accu.

Accu eerst opladen of eventueel vervangen.
  #13  
Oud 15 March 2013, 18:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 58
Standaard

Ik heb al meer dan 13u mijn accu opgeladen en het blijft een lege batterij op het scherm.
De accu is juist vervangen heb ik al gezegd, dus er is niks mis met de accu.
  #14  
Oud 15 March 2013, 19:02
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Midia123 Bekijk bericht
De accu is juist vervangen heb ik al gezegd, dus er is niks mis met de accu.
Sorry, overheen gelezen
  #15  
Oud 15 March 2013, 19:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 58
Standaard

Wat kan ik nog doen? Een andere manier?
  #16  
Oud 15 March 2013, 19:08
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Midia123 Bekijk bericht
Wat kan ik nog doen? Een andere manier?
Probeer om een harde reset uit te voeren en daarna om de iPhone in DFU mode te zetten. Probeer dan nog eens om met iTunes te herstellen.

Als het dan nog niet werkt en jij weet absoluut dat de accu in orde is weet ik het ook niet meer.
  #17  
Oud 15 March 2013, 19:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2013
Berichten: 58
Standaard

Nee, lukt niet jammergenoeg.

Wat betekent downgraden?
  #18  
Oud 15 March 2013, 19:15
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Midia123 Bekijk bericht
Wat betekent downgraden?
Van een hogere firmware versie herstellen naar een lagere firmware versie. Maar dat gaat niet zonder meer.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mijn iPad geeft geen extern geluid mijn iPhone wel! WidoFoto iPad accessoires en onderdelen 0 28 December 2012 19:12
Geen Wi-Fi op mijn Iphone als ik mijn laptop uitschakel trudydegraaf Wi-Fi 0 29 November 2011 21:57
Besturingssysteem voor 3g ESir Archief 1 15 April 2011 16:43
Mac OS X: Welk besturingssysteem benut de iPhone het best? Airoflow iTunes 10 22 April 2008 14:48
Besturingssysteem iCulture Wiki - Begrippen 0 16 November 2007 20:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:51.