*# invoeren bij invoeren pukcode

*# invoeren bij invoeren pukcode discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik moet m'n pukcode invoeren, maar ik heb alleen een nummeriek toestenbord, weet iemand hoe ik het * en het # kan invoeren? iPhone5 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 March 2013, 18:24
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2009
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar chollie
Standaard *# invoeren bij invoeren pukcode

Hallo,
ik moet m'n pukcode invoeren, maar ik heb alleen een nummeriek toestenbord, weet iemand hoe ik het * en het # kan invoeren?

iPhone5.

alvast bedankt.
Alex
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 March 2013, 18:54
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

ziet er jouw numuriek toetsenbord niet zo uit
http://cdn.onemorething.nl/uploads/2012/06/keypad.jpg

Als je ooit het +teken meoet hebben , blijf dan drukken op de 0
  #3  
Oud 23 March 2013, 19:02
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2009
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar chollie
Standaard

Nee, ik heb alleen 1 tm 0..... Vaag hè ?
  #4  
Oud 23 March 2013, 19:06
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

IK was verkeerd
Je krijgt een ander toetsenbord bij het invoeren van de pin of puk
Maar je hebt toch geen * en het # tekens nodig bij het ingeven van de PUK code?
  #5  
Oud 23 March 2013, 19:09
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2009
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar chollie
Standaard

Volgens my.Vodafoneicon wel:
**05*pukcode*nieuwe pincode*nieuwe pincode#
  #6  
Oud 23 March 2013, 19:11
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Zet je toestel uit en weer aan en vul dan gewoon je 10 cijfers (dacht ik) PUK code
  #7  
Oud 23 March 2013, 19:13
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2009
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar chollie
Standaard

door alleen de pukcode in te voeren kwam ik er ook. Bedankt voor het meedenken.
Topic mag dicht.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
telefoon nummer bij instelling kan ik niet invoeren, justashlee iPhone algemeen 4 2 May 2012 19:42
Invoeren codeslot bij defect scherm? Jeroen100 iPhone algemeen 0 28 January 2012 10:16
Invoeren wvy iPad algemeen 67 11 July 2010 13:16
Telefoonnummer invoeren Coolice iPhone algemeen 5 12 August 2009 18:03
Simkaart invoeren dayslover Archief 8 23 August 2008 16:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:17.