updates Iphone 5

updates Iphone 5 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) is het steeds zo dat bij iedere update de instellingen voor mobiele data gewist worden en opnieuw moeten ingevoerd worden. het was zo bij mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-07-13, 21:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2013
Berichten: 3
Standaard updates Iphone 5

is het steeds zo dat bij iedere update de instellingen voor mobiele data gewist worden en opnieuw moeten ingevoerd worden.
het was zo bij mijn Iphone 3 en nu identiek met mijn nieuwe Iphone 5
wel zeer vervelend om alles opnieuw in te voeren
beste dank
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-07-13, 21:28
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cbille Bekijk bericht
wel zeer vervelend om alles opnieuw in te voeren
Ik heb dat nog nooit moeten doen. Niet op een iPhone 3GS, 4, 4S en 5. En niet met Mobistar (B) en T-Mobile (D, SK en NL). Ook als ik een SIM-kaart wissel van de ene provider naar de andere hoef ik dat niet te doen.
  #3  
Oud 02-07-13, 21:35
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cbille Bekijk bericht
is het steeds zo dat bij iedere update de instellingen voor mobiele data gewist worden en opnieuw moeten ingevoerd worden.
het was zo bij mijn Iphone 3 en nu identiek met mijn nieuwe Iphone 5
wel zeer vervelend om alles opnieuw in te voeren
beste dank
In het geval van Proximus wel. Althans bij mij toch.
  #4  
Oud 02-07-13, 21:43
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
In het geval van Proximus wel.
Gebruikt Proxidinges dan geen IPCC carrier bundles. In de carrier bundle staan toch al die gegevens:

Carrier Bundle - The iPhone Wiki
  #5  
Oud 02-07-13, 21:52
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Gebruikt Proxidinges dan geen IPCC carrier bundles. In de carrier bundle staan toch al die gegevens:

Carrier Bundle - The iPhone Wiki
Het enige dat ik weet is dat ze op hun site en app zelf aangeven dat na elke update alles handmatig opnieuw ingegeven moet worden.
  #6  
Oud 02-07-13, 22:01
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Het enige dat ik weet is dat ze op hun site en app zelf aangeven dat na elke update alles handmatig opnieuw ingegeven moet worden.
Dat is dan heel raar. Nog nooit meegemaakt met de vier (4) providers die ik gebruik. En ook vroeger ook niet met een AT&T abo.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 met 4.3.1 bied geen software updates aan, hoe installeer ik nieuwe updates? Bananenbennie iPhone algemeen 6 04-03-13 08:47
Updates voor iPhone 5 nance30 iPhone Apps 4 11-10-12 21:43
App updates voor iPhone 5 GeneralA iPhone Apps 5 07-10-12 15:11
Updates iPhone apps. Reckimo iPhone Apps 3 13-12-11 22:39
iPhone vragen. (Schoonmaken, updates e.d.) Basjee Archief 5 08-02-08 20:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:46.