iPhone als nieuw configureren

iPhone als nieuw configureren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ik had een camera probleempje. Ik moest mijn toestel configureren zonder back-up terug te zetten. Waarom werkt het toestel nu wel goed, wat zou ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 July 2013, 18:19
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 8 July 2013
Berichten: 13
Standaard iPhone als nieuw configureren

Hoi,

Ik had een camera probleempje.

Ik moest mijn toestel configureren zonder back-up terug te zetten.

Waarom werkt het toestel nu wel goed, wat zou er in de back-up zitten dat het toestel niet goed laten werken? Wat heeft de back-up ermee te maken?

Gr
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 July 2013, 18:27
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.081
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhonegebruiker17 Bekijk bericht
Wat heeft de back-up ermee te maken?
De backup kan corrupt zijn. Of het is een backup van een iPhone waar ooit een jailbreak heeft opgestaan.
  #3  
Oud 10 July 2013, 18:29
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 8 July 2013
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
De backup kan corrupt zijn. Of het is een backup van een iPhone waar ooit een jailbreak heeft opgestaan.
Ik heb nooit een jailbreak gehad. Ik heb in totaal 2 iphones gehad, iPhone 4 die verkocht is en nu de 5.

Maar ik merk dat bepaalde problemen zijn opgelost doordat ik niet mijn back up heb teruggezet.

Wat bedoeld u met corrupt?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 juli 2013 om 19:17 ----------

kan iemand me nog helpen
  #4  
Oud 11 July 2013, 00:22
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 8 July 2013
Berichten: 13
Standaard

nou, camera doet weer vreemd.
!!!!
  #5  
Oud 11 July 2013, 07:29
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: België
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhonegebruiker17 Bekijk bericht
nou, camera doet weer vreemd.
!!!!
Wat doet je camera dan juist wel/niet?
  #6  
Oud 11 July 2013, 16:16
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 8 July 2013
Berichten: 13
Standaard

Mijn camera geeft soms paarse strepen en/of paarse beelden tijdens filmen/foto maken.

Héél irritant en geeft een gevoel dat mijn toestel niet in orde is.
  #7  
Oud 11 July 2013, 16:29
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.081
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhonegebruiker17 Bekijk bericht
Mijn camera geeft soms paarse strepen en/of paarse beelden tijdens filmen/foto maken.
Gebruik de zoekfunctie van het forum met het zoekbegrip "paarse strepen" dan kom je een aantal gelijkaardige topics tegen.
  #8  
Oud 11 July 2013, 16:30
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 8 July 2013
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Gebruik de zoekfunctie van het forum met het zoekbegrip "paarse strepen" dan kom je een aantal gelijkaardige topics tegen.
Ja, maar niet met goede oplossingen.

Graag zou ik hier een duidelijke antwoord willen hebben, zodat ik niet dagelijks hoef rond te snuffelen!
  #9  
Oud 11 July 2013, 16:35
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.081
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhonegebruiker17 Bekijk bericht
Graag zou ik hier een duidelijke antwoord willen hebben, zodat ik niet dagelijks hoef rond te snuffelen!
En dat duidelijke antwoord verwacht je van dit forum? Is het dan niet beter om contact op te nemen met Apple of een Apple Storeicon?

Succes verder.
  #10  
Oud 11 July 2013, 17:47
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: België
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhonegebruiker17 Bekijk bericht
Mijn camera geeft soms paarse strepen en/of paarse beelden tijdens filmen/foto maken.

Héél irritant en geeft een gevoel dat mijn toestel niet in orde is.
Als mijn iPhone dit zou hebben, dan was hij al terug in de winkel voordat ik nog maar de tijd zou nemen om op een forum te zoeken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone als nieuw shorty66 iPhone algemeen 16 29 October 2012 14:54
Iphone configureren als "nieuwe iphone" jordy a te c iPhone algemeen 2 14 October 2011 11:26
Windows: Als nieuwe iphone configureren daaf85 iTunes 5 6 October 2009 12:27
iPhone: "iPhone configureren als nieuwe telefoon" sinesie Jailbreak 6 6 December 2008 01:29
Windows: iPhone configureren als... BadSide iTunes 4 14 August 2008 21:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:09.