Nieuw mid frame iPhone 4 gevolgen voor bereik?

Nieuw mid frame iPhone 4 gevolgen voor bereik? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik wil graag een nieuw mid frame op mijn iPhone 4 zetten. Of beter gezegd, ik wil mijn iPhone in een nieuw mid ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 July 2013, 15:05
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2013
Berichten: 3
Standaard Nieuw mid frame iPhone 4 gevolgen voor bereik?

Hallo allemaal,

Ik wil graag een nieuw mid frame op mijn iPhone 4 zetten. Of beter gezegd, ik wil mijn iPhone in een nieuw mid frame zetten Ik heb de hele procedure al een aantal keer bekeken en ik vroeg me af of dit geen gevolgen heeft voor het bereik van de iPhone. Verder ben ik benieuwd of er nog andere dingen zijn waar ik rekening mee moet houden of die ik moet weten.

Ook als je denkt dat dit geen goed idee is hoor ik graag waarom. Ik wil mijn keuze namelijk goed afwegen. Dat het geen makkelijke reparatie is weet ik.

Alvast heel erg bedankt!

Gr James
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 July 2013, 18:05
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 444
Standaard

ik heb dit bij de iphone van mijn vrouw gedaan (ze wou zo 1 met swarofski kristallen er in)
en moet zeggen die iphone werkt even goed als daarvoor .
wel veel werk aan en heel voorzichtig zij .
je kan eventueel wel een ander midframe kopen waar bijna alles reeds geinstaleerd is .
kosten iets meer maar heb je niet zoveel werk aan .
  #3  
Oud 22 July 2013, 21:05
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2013
Berichten: 3
Standaard

Oke, hartstikke bedankt. Ik heb een frame met alles los erbij geleverd. Maar omdat het contactpunt bovenin het frame losgesneden word ging ik me even zorgen maken. Maar dat hoeft gelukkig niet.

Hartstikke bedankt!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nieuw Iphone 4S belt niet, wel bereik. Jvdw86 iPhone algemeen 5 10 November 2011 14:04
FaceTime activeren iPhone uit Mid.Oosten jov iPhone algemeen 1 7 November 2010 09:25
Iphone frame met Swarovski Crystals gserban iPhone accessoires en onderdelen 9 31 October 2009 18:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:39.