Home toets reageert soms niet

Home toets reageert soms niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Soms reageert de home toets niet meer. Dit heb ik sinds een paar dagen. Dit komt niet altijd voor maar toch bijna dagelijks een paar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 July 2013, 18:38
FreBo1958's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2012
Berichten: 88
Standaard Home toets reageert soms niet

Soms reageert de home toets niet meer. Dit heb ik sinds een paar dagen.
Dit komt niet altijd voor maar toch bijna dagelijks een paar keer. Dan druk ik eens op uitzet knop maar die reageert ook niet dan. En plots doet hij het weer. Iemand een oplossing voor dit probleem?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 July 2013, 00:59
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FreBo1958 Bekijk bericht
Soms reageert de home toets niet meer. Dit heb ik sinds een paar dagen.
Dit komt niet altijd voor maar toch bijna dagelijks een paar keer. Dan druk ik eens op uitzet knop maar die reageert ook niet dan. En plots doet hij het weer. Iemand een oplossing voor dit probleem?
Omruilen in de store, andere oplossingen zijn echter tijdelijk. Op ten duur krijg je er weer last van.

Als je niet dichtbij Amsterdam woont, kan je hem ook opsturen.
__________________
  #3  
Oud 28 July 2013, 12:21
FreBo1958's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2012
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RWK Bekijk bericht
Omruilen in de store, andere oplossingen zijn echter tijdelijk. Op ten duur krijg je er weer last van.

Als je niet dichtbij Amsterdam woont, kan je hem ook opsturen.
Ik woon in Belgie, dus zal ergens een oplossing moeten zoeken hier in Belgie.
  #4  
Oud 28 July 2013, 12:25
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Kapellen is er een shop en die doet dat snel

Ik zie dat dit een iPhone 5 is dus nog steeds in het 1ste jaar garantie

Neem contact op met apple en ze komen je toestel gratis ophalen en terug
Ongeveer 5 dagen
  #5  
Oud 28 July 2013, 12:38
FreBo1958's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2012
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Kapellen is er een shop en die doet dat snel

Ik zie dat dit een iPhone 5 is dus nog steeds in het 1ste jaar garantie

Neem contact op met apple en ze komen je toestel gratis ophalen en terug
Ongeveer 5 dagen

@Werner1963 kan je me het adres geven waar ik contact moet opnemen met apple? Word die dan hier hersteld in Belgie?
  #6  
Oud 28 July 2013, 12:41
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FreBo1958 Bekijk bericht
@Werner1963 kan je me het adres geven waar ik contact moet opnemen met apple? Word die dan hier hersteld in Belgie?
◾Technische ondersteuning: 0800 80 407

Meestal is de herstelling juist over de grens in Nederland (bij breda)
maar je moet dit toch via apple regelen
  #7  
Oud 28 July 2013, 19:55
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Of laat je home toets in een repairshop maken tegenwoordig kost dit nog maar 35 euro
  #8  
Oud 28 July 2013, 20:00
FreBo1958's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2012
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door suzuki2002 Bekijk bericht
Of laat je home toets in een repairshop maken tegenwoordig kost dit nog maar 35 euro

Ik heb al eens gekeken en St Niklaas is dichtste bij (iphonedokter) in shoppingcenter waasland. Daar zou de prijs 53,5 euro zijn.
  #9  
Oud 28 July 2013, 20:10
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Ik heb het laatst laten doen bij mijn iPhone 4. Kostte me toen 35,- bij een eenmanszaakje (een jonge gozer die voor zichzelf is begonnen - in Amsterdam)

Andere zaken gingen idd richting de 50 euro (maar die hebben dan ook een pand met luxe toestanden, loonkosten, etc etc)

Als ie niet meer reageert moet de flex / ribbon cable onder de home button vervangen worden. Die had ik voor $2,- via DX op de kop getikt. Echter moet hiervoor het hele toestel uit elkaar en dat durfde ik niet aan voor die paar tientjes besparing. Bovendien was het een reparatie waar ik op kon wachten (20 min)

EDIT: ik lees nu dat je nog onder garantie valt - dan moet je idd gewoon direct Apple bellen. Dan krijg je een omruil toestel.
  #10  
Oud 1 August 2013, 14:41
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2012
Berichten: 2
Standaard home knop

Bij mij verhielp onderstaande procedure de problemen voor enige tijd op mijn iPhone 4.

Homeknop iPhone kapot? Probeer dit stappenplan eens! - iPhoneclub.nl
  #11  
Oud 4 August 2013, 09:04
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Bij mij ook. Maar inderdaad maar voor een tijdje. Kennelijk kun je de gevoeligheid van de flex button even opnieuw bijstellen oid. Maar stuk=stuk en blijft stuk.

Voor die 35,- ben ik blij dat die ergernis verholpen is (hardware)
  #12  
Oud 4 August 2013, 22:52
ad9007i's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 770
Standaard

Ik had dit ook met de homeknop ipod touch 4g, wat ik heb gedaan:

Ipod opengesmeten, homeknop deftig zetten en al het vuil rondom weg doen
Daarna de plakkertjes die eerst het scherm vasthielden er allemaal van gedaan, vervolgens met patex alles pot dicht gemaakt en nu werk die perfect en heeft me geen cent gekost.

Dacht eerst dat de flex kabel kapot was maar nee dus
  #13  
Oud 9 November 2013, 15:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 May 2013
Berichten: 12
Standaard

Ik had ook dit probleem, en had in eerste instantie het proberen op te lossen d.m.v de manier van de knop bovenop uit te zetten voordat ik eerst b.v de klok had geactiveerd om vervolgens daarna de home knop in te drukken, maar deze methode werkte niet bij mij.

Maar aangezien ik dit probleem kreeg nadat ik de telefoon had opgeladen ging bij mij een lichtje branden dat ik dacht als ik nu de kabel weer eens in het toestel steek en dat een paar keer misschien werkt het dan weer zoals het hoort, en ja hoor tot op heden lijkt dit vooralsnog de oplossing, maar ja voor hoe lang is dus nu de vraag.

Omdat die 2 duidelijk dicht bij elkaar zitten dacht ik hieraan, dus de aansluiting van de oplader en de home knop.
  #14  
Oud 9 November 2013, 18:52
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ad9007i Bekijk bericht
Ik had dit ook met de homeknop ipod touch 4g, wat ik heb gedaan:

Ipod opengesmeten, homeknop deftig zetten en al het vuil rondom weg doen
Daarna de plakkertjes die eerst het scherm vasthielden er allemaal van gedaan, vervolgens met patex alles pot dicht gemaakt en nu werk die perfect en heeft me geen cent gekost.

Dacht eerst dat de flex kabel kapot was maar nee dus

Het heeft je nix gekost zeg je . Is niet echt netjes om patex te jatten
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad volume-up knop reageert soms wel, soms niet joosjo iPad algemeen 3 18 April 2012 14:00
Home Button is soms niet responsief suijkerwerk iPhone algemeen 15 1 July 2011 15:11
Home button reageert niet JanR iPhone algemeen 5 30 March 2010 19:09
Scherm reageert soms niet. stickvis iPhone algemeen 7 29 August 2008 14:04
touchscreen reageert soms niet reza Unlock [archief] 4 30 May 2008 10:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:13.