kan foto's niet op iphone zetten via verkenner

kan foto's niet op iphone zetten via verkenner discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, dit is mijn probleem, als ik mijn iPhone 4s aan mijn laptop hang, wordt hij netjes getoond in verkenner en in Itunes , maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 August 2013, 05:44
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2013
Locatie: Leffinge City
Berichten: 43
Standaard kan foto's niet op iphone zetten via verkenner

Hallo,

dit is mijn probleem,
als ik mijn iPhone 4s aan mijn laptop hang, wordt hij netjes getoond in verkenner en in Itunes, maar als ik via men verkenner foto's uit een map op men iphone wil zetten, geeft hij een foutmelding "kan item niet kopieren. het apparaat antwoordt niet meer of de verbinding met het apparaat is verbroken".
vroeger had ik daar totaal geen last mee. Heb gisteren een volledige reset gedaan van de iphone en sedert dan heeft hij dit probleem.

Ook als ik mijn iPad aansluit hetzelfde, die wordt zelfs niet herkend door verkenner.

graag hulp. thx
__________________
Ik ga nooit vreemd, ik voel me overal thuis .
99% van de pc problemen bevinden zich tussen het toetsenbord en de bureaustoel.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 August 2013, 08:26
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door astradti Bekijk bericht
...maar als ik via men verkenner foto's uit een map op men iPhone wil zetten, geeft hij een foutmelding "kan item niet kopieren. het apparaat antwoordt niet meer of de verbinding met het apparaat is verbroken".
Windows Verkenner heeft geen schrijfrechten op de directory /Media. Foto's zet je op een iDevice met iTunes. Eventueel kan het ook met Photosync.

Citaat:
Ook als ik mijn iPad aansluit hetzelfde, die wordt zelfs niet herkend door verkenner.
iOS toont foto's aan Windows Verkenner als er plaatjes staan in de directory /Media/DCIM/100APPLE. Maak een foto met de iPad dan zou Windows de iPad moeten zien als een camera.
  #3  
Oud 1 August 2013, 10:55
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2013
Locatie: Leffinge City
Berichten: 43
Standaard

Maar het heeft vroeger altijd gewerkt. daarmee dat ik het graag terug zou hebben.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: foto's op Iphone zetten niet mogelijk. kevinwever iTunes 3 27 June 2010 12:41
Ik kan geen foto's op mn pc zetten ! atillXTC Muziek, foto & video 0 2 January 2010 21:29
Kan Hotmail niet in iphone app zetten Ruubenn iPhone Apps 2 29 November 2009 22:27
kan geen foto's meer op mijn iPhone 3G zetten? Anis Muziek, foto & video 0 8 September 2009 23:53
kan iphone niet meer op stil zetten shaabtox Archief 6 28 October 2008 09:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:31.