Geen bereik in buitenland

Geen bereik in buitenland discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ben nu op reis in de VS, maar heb sinds aankomst geen bereik, mijn iphone5 blijft op 'zoeken' staan. Gek genoeg was ik in mei ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 07-08-13, 15:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2012
Berichten: 5
Standaard Geen bereik in buitenland

Ben nu op reis in de VS, maar heb sinds aankomst geen bereik, mijn iphone5 blijft op 'zoeken' staan. Gek genoeg was ik in mei nog in New York, maar toen geen enkel probleem. Ik heb ook bij instellingen gekeken of ik handmatig een aanbieder kan selecteren; volgens een handleiding op internet moet dit kunnen bij instellingen, aanbieder, maar die hele knop ontbreekt. Ik heb ios6 en Vodafone. Iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 09-08-13, 12:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Meppel
Berichten: 58
Standaard

Telefoon opnieuw opstarten.
Ben zelf nu in Hongarije. Soms staat er zoeken bovenin, telefoon opnieuw opgestart en er staat weer Telenor HU. Succes
  #3  
Oud 09-08-13, 13:02
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 939
Standaard

Heb jij soms T-Mobile?

Storing bij T-Mobile in buitenland - NOS Nieuws

http://nos.nl/artikel/538250-nog-sto...t-tmobile.html
__________________
.
Kennis is pas van waarde als je er iemand mee kan helpen
  #4  
Oud 09-08-13, 13:27
Pleur's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2012
Locatie: Het schone Zuiden met een zachte "G"
Berichten: 239
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cruzah Bekijk bericht
Ik heb ios6 en Vodafone. Iemand een idee?

Denk van niet.
__________________
War, war never changes
  #5  
Oud 14-08-13, 03:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2012
Berichten: 5
Standaard

Inderdaad opnieuw opgestart, en dat werkte. Dank allen!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hollands nieuwe in iPhone 4 GEEN BEREIK IN BUITENLAND iJob Overige providers Nederland 9 30-10-11 21:47
iphone geen tot bijna geen bereik Gewoon-jeroen iPhone algemeen 3 15-07-10 20:21
iPhone 3G: geen bereik buitenland ler0yy Unlock 1 26-11-08 21:00
bereik buitenland(kreta) Jessepes Archief 2 11-08-08 20:48
Provider Vodafone maar geen bereik in het buitenland ndl Internet in buitenland (roaming) 9 02-05-08 20:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:56.