Geen bereik in buitenland

Geen bereik in buitenland discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ben nu op reis in de VS, maar heb sinds aankomst geen bereik, mijn iphone5 blijft op 'zoeken' staan. Gek genoeg was ik in mei ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 August 2013, 14:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2012
Berichten: 5
Standaard Geen bereik in buitenland

Ben nu op reis in de VS, maar heb sinds aankomst geen bereik, mijn iphone5 blijft op 'zoeken' staan. Gek genoeg was ik in mei nog in New York, maar toen geen enkel probleem. Ik heb ook bij instellingen gekeken of ik handmatig een aanbieder kan selecteren; volgens een handleiding op internet moet dit kunnen bij instellingen, aanbieder, maar die hele knop ontbreekt. Ik heb ios6 en Vodafone. Iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 August 2013, 11:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: Meppel
Berichten: 58
Standaard

Telefoon opnieuw opstarten.
Ben zelf nu in Hongarije. Soms staat er zoeken bovenin, telefoon opnieuw opgestart en er staat weer Telenor HU. Succes
  #3  
Oud 9 August 2013, 12:02
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 821
Standaard

Heb jij soms T-Mobile?

Storing bij T-Mobile in buitenland - NOS Nieuws

http://nos.nl/artikel/538250-nog-sto...t-tmobile.html
__________________
Kennis is pas van waarde als je er iemand mee kan helpen
  #4  
Oud 9 August 2013, 12:27
Pleur's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2012
Locatie: Het schone Zuiden met een zachte "G"
Berichten: 239
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cruzah Bekijk bericht
Ik heb ios6 en Vodafone. Iemand een idee?

Denk van niet.
__________________
War, war never changes
  #5  
Oud 14 August 2013, 02:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2012
Berichten: 5
Standaard

Inderdaad opnieuw opgestart, en dat werkte. Dank allen!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hollands nieuwe in iPhone 4 GEEN BEREIK IN BUITENLAND iJob Overige providers Nederland 9 30 October 2011 20:47
iphone geen tot bijna geen bereik Gewoon-jeroen iPhone algemeen 3 15 July 2010 19:21
iPhone 3G: geen bereik buitenland ler0yy Unlock 1 26 November 2008 20:00
bereik buitenland(kreta) Jessepes Archief 2 11 August 2008 19:48
Provider Vodafone maar geen bereik in het buitenland ndl Internet in buitenland (roaming) 9 2 May 2008 19:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:55.