Terugzetten reservekopie op nieuwe 5S Probleem

Terugzetten reservekopie op nieuwe 5S Probleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Zojuist heb ik mijn nieuwe iPhone 5S binnen. Van mijn andere iPhone 4S heb ik een reservekopie in iCloud gemaakt. Bij installatie van de nieuwe ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 November 2013, 18:11
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2012
Berichten: 70
Standaard Terugzetten reservekopie op nieuwe 5S Probleem

Zojuist heb ik mijn nieuwe iPhone 5S binnen.
Van mijn andere iPhone 4S heb ik een reservekopie in iCloud gemaakt.

Bij installatie van de nieuwe 5S aangegeven dat ik reservekopie wil terugzetten. (via iCloud)
Recente kopie van 4S aangeklikt.
Probleem is nu dat voortgangsbalkje (met Apple logo erboven) nu na ongeveer 1/4 voortgang, geen milimeter meer opschiet.

Wat gaat er fout?
Op 4S stond meest recente IOs.

Heel graag hulp.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 November 2013, 18:13
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Is de iPhone 5s aangesloten aan de lader?
  #3  
Oud 6 November 2013, 18:15
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2012
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Is de iPhone 5s aangesloten aan de lader?
Ja, maar hoor geen geluid als stekkertje er in doe.
  #4  
Oud 6 November 2013, 18:20
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

OK! En op de iPhone 4S stond iOS 7.0.3 en op de iPhone 5s ook? Als dat het geval is dan voer een harde reset uit en probeer het nog eens.
  #5  
Oud 6 November 2013, 18:24
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2012
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
OK! En op de iPhone 4S stond iOS 7.0.3 en op de iPhone 5s ook? Als dat het geval is dan voer een harde reset uit en probeer het nog eens.
Ja op 4S in ieder geval.
Op 5S weet ik het niet omdat ik gekozen heb voor terugzetten kopie en dus niet heb kunnen controleren.

Harde reset is op de 5s: aan/uit knop samen met vingerscanner?
  #6  
Oud 6 November 2013, 18:28
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gijsph Bekijk bericht
Op 5S weet ik het niet omdat ik gekozen heb voor terugzetten kopie en dus niet heb kunnen controleren.
Controleer dat even. Het is beter dat de iPhone 5s dezelfde iOS versie gebruikt als die waar de backup mee gemaakt is. In principe werkt het terugzetten van een backup met een hogere iOS versie niet op een toestel met een lagere iOS versie.

Klik op het blauwe vraagteken achter de woorden harde reset
  #7  
Oud 6 November 2013, 18:30
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2012
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Controleer dat even. Het is beter dat de iPhone 5s dezelfde iOS versie gebruikt als die waar de backup mee gemaakt is. In principe werkt het terugzetten van een backup met een hogere iOS versie niet op een toestel met een lagere iOS versie.

Klik op het blauwe vraagteken achter de woorden harde reset
Timosha, wat kan me gebeuren als ik een harde reset uitvoer?
In welke configuratie stand kom ik dan terug?
  #8  
Oud 6 November 2013, 18:32
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gijsph Bekijk bericht
In welke configuratie stand kom ik dan terug?
Waarschijnlijk weer bij de configuratie.
  #9  
Oud 6 November 2013, 18:36
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2012
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Waarschijnlijk weer bij de configuratie.

Harde reset gedaan tot Apple logo weer in beeld kwam.
Kom weer bij voortgangsbalkje met logo erboven.
Balkje helft van vorige keer maar lijkt stil te staan nu.
  #10  
Oud 6 November 2013, 18:40
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gijsph Bekijk bericht
Kom weer bij voortgangsbalkje met logo erboven.
Balkje helft van vorige keer maar lijkt stil te staan nu.
Daar is blijkbaar iets serieus misgelopen. Zet de iPhone in DFU mode en sluit hem aan de computer aan. Start iTunes 11.1.x en herstel de iPhone met iTunes.

Na het herstel staat er iOS 7.0.3 op en kan je opnieuw proberen om de iCloud backup terug te zetten.
  #11  
Oud 6 November 2013, 19:05
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2012
Berichten: 70
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Daar is blijkbaar iets serieus misgelopen. Zet de iPhone in DFU mode en sluit hem aan de computer aan. Start iTunes 11.1.x en herstel de iPhone met iTunes.

Na het herstel staat er iOS 7.0.3 op en kan je opnieuw proberen om de iCloud backup terug te zetten.

Timosha zeer bedankt voor de hulp!

Na twee keer dfu gedaan te hebben ging alles goed.
Bleek inderdaad 7.0.2 op te staan. Reservekopie is meegenomen.
Staat nu app-jes te laden en gelijktijdig te upgraden naar 7.0.3
  #12  
Oud 6 November 2013, 19:07
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.085
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gijsph Bekijk bericht
Timosha zeer bedankt voor de hulp!
Zonder dank en graag gedaan. Succes verder.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
probleem terugzetten icloud reservekopie iJay iCloud 0 11 December 2012 19:29
Reservekopie terugzetten op nieuwe iPhone Scallie iTunes 10 26 February 2012 07:58
iPhone: Reservekopie 3GS terugzetten op nieuwe iphone 4 met 4.0.1 dbibouh Jailbreak 3 25 August 2010 10:11
Applicaties kwijt na terugzetten reservekopie op nieuwe Iphone3G montesqieu iPhone algemeen 1 9 July 2009 15:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:13.