Reservekopie terugzetten op nieuwe iPhone

Reservekopie terugzetten op nieuwe iPhone discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Vorige week heb ik mijn iphone met haarscheurtjes naar Solid Vision gezonden. Eerste een reservekopie gemaakt. Vandaag gehoord dat er een vervanging plaatsvind en ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 October 2009, 21:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 20
Standaard Reservekopie terugzetten op nieuwe iPhone

Vorige week heb ik mijn iphone met haarscheurtjes naar Solid Vision gezonden. Eerste een reservekopie gemaakt. Vandaag gehoord dat er een vervanging plaatsvind en ik krijg dus een nieuwe 3G.

Kan ik hier mijn reservekopie op terugzetten. Contacten en dergelijke zal wel lukken, net als de apps en muziek, maar de rest...???

Welke volgorde aanhouden?

Suggesties zijn welkom...

THNX!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 October 2009, 21:42
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Heel simpel, gewoon reservecopie terug zetten en klaar Dan nog inderdaad muziek enzo. Wat wilde je nog meer?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 2 October 2009, 21:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 20
Standaard

Was van mening dat die gekoppeld was een imei nr. en aangezien ik een nieuw toestel heb, maar even niet gekoppeld aan itunes
  #4  
Oud 2 October 2009, 21:55
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Maakt niets uit

Je kan zelfs een reservekopie van een 3G op een 1e gen iPhone zetten
  #5  
Oud 3 October 2009, 00:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 August 2008
Berichten: 10
Standaard

Waar kan ik de map van de reservekopie vinden?
  #6  
Oud 24 February 2012, 20:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2012
Berichten: 4
Question Uw iPhone configureren na activatie

Ik heb dit apparaat na herstellen met een sim van de trigonale proveider. een reservekopie gemakte. En is tweede keer weer herstelde en weer geactiveerd en
Na aansluiting aan itunes vraagt volgend

Uw iphone configureren

Kan ik niet verder dan:

Deze computer is eerder gesynchroniseerd met een iphone of ander ios-appraat.

als een nieuwe iphone configureren
herstellen vanaf de reservekopie van … iphone

Laatste reservekopie ….2012 18:30

Maar ben ik bang dat moet ik weer activeren?
Heb iemand ervaring met zo gevallen?

Laatst gewijzigd door WDS001; 25 February 2012 om 18:52. Reden: [/FONT][/SIZE][/B] weggehaald
  #7  
Oud 25 February 2012, 18:06
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Misschien, als je je post aanpast naar iets begrijpelijks, is er iemand die je kan helpen.....
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #8  
Oud 25 February 2012, 18:50
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Laatste reservekopie .2012 18:30[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]dan moet weer doen en activeren?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE



succes dit zou moeten werken
  #9  
Oud 25 February 2012, 18:54
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Topics samengevoegd. En topic over je probleem is meer dan voldoende
  #10  
Oud 25 February 2012, 23:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2012
Berichten: 4
Standaard reservekopie terugzetten

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Misschien, als je je post aanpast naar iets begrijpelijks, is er iemand die je kan helpen.....
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Als je apparaat met simlock hersteld vraagt na hersteld om een activatie van het apparaat.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mijn vraag als je een reservekopie terugzetten vraagt ook weer naar activatie van het apparaat?[/SIZE][/FONT]
  #11  
Oud 26 February 2012, 08:58
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

Ja
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foutmelding bij Reservekopie Iphone terugzetten lionking iPhone algemeen 0 30 November 2010 06:58
iPhone: Reservekopie 3GS terugzetten op nieuwe iphone 4 met 4.0.1 dbibouh Jailbreak 3 25 August 2010 11:11
iPhone: Reservekopie terugzetten van Jailbroken iphone Shorty007 Jailbreak 24 15 August 2009 21:00
Applicaties kwijt na terugzetten reservekopie op nieuwe Iphone3G montesqieu iPhone algemeen 1 9 July 2009 16:52
Reservekopie terugzetten, na oude reservekopie te hebben gekozen Ray iPhone algemeen 1 7 September 2008 17:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:50.