computer vindt mijn iphone niet

computer vindt mijn iphone niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) handmatig in Restore of DFU zetten kijk maar in de Wiki daar staat het uigebreid uitgelegd dan moet hij hem kunnen vinden succes...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 4 July 2008, 11:28
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

handmatig in Restore of DFU zetten

kijk maar in de Wiki daar staat het uigebreid uitgelegd
dan moet hij hem kunnen vinden

succes
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 4 July 2008, 12:22
Lorsk8's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 160
Standaard

Misschien komen die hoge telefoonkosten doordat je Edge aan hebt staan . Dat kost echt een hoop...
  #23  
Oud 6 July 2008, 13:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeremy14 Bekijk bericht
handmatig in Restore of DFU zetten

kijk maar in de Wiki daar staat het uigebreid uitgelegd
dan moet hij hem kunnen vinden

succes

Maar daarvoor heb je toch itunes nodig om hem restoren?
  #24  
Oud 6 July 2008, 13:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lorsk8 Bekijk bericht
Misschien komen die hoge telefoonkosten doordat je Edge aan hebt staan . Dat kost echt een hoop...
hoe zet ik de edge uit??
  #25  
Oud 6 July 2008, 13:17
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door latino Bekijk bericht
Maar daarvoor heb je toch itunes nodig om hem restoren?
ja maar dan zal hij hem dus wel vinden doe ik ook bij vrienden met dit probleem, omdat de computer hem dan wel herkent omdat die in een speciale modus staat
  #26  
Oud 6 July 2008, 15:06
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 51
Standaard

oke bedant mara nu heb ik het volgende probleem ik weet niet wat mijn iphone is 1.1.1 1.1.3 ik weet het niet hoe kan ik daar achter komen?
  #27  
Oud 6 July 2008, 15:19
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

dat maakt niet uit
download hier https://forum.iculture.nl/f1/ip...-firmware.html de 1.1.4 firmware en de rest van eht proces weetje of nog niet??
anders moet jij even bij de Wiki kijken
  #28  
Oud 6 July 2008, 15:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeremy14 Bekijk bericht
dat maakt niet uit
download hier https://forum.iculture.nl/f1/ip...-firmware.html de 1.1.4 firmware en de rest van eht proces weetje of nog niet??
anders moet jij even bij de Wiki kijken
Oke ik heb het gedownload en geopend en nu staat er een scerpje met : als u niets doet worden alle toepasingen die de stipinterface gebruiken automatish losgekopeld na 1 seconde.

ik heb net op de wiki gekeken van restore maar daar staat eigenlijk alleen wat het is of heb ik op de verkeerde gekeken ?
  #29  
Oud 6 July 2008, 17:17
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

je moet de FW ook niet openen maar gewoon op het bureaublad opslaan bijv. daarna ga je in de wiki naar het kopje DFU en lees je dat door als je dat hebt gedaan, restore je met itunes met de 1.1.4 FW, daarna raad ik jou aan om ilberty+ te gebruiken (tip zoekfunctie gebruiken)

succes
  #30  
Oud 6 July 2008, 17:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeremy14 Bekijk bericht
je moet de FW ook niet openen maar gewoon op het bureaublad opslaan bijv. daarna ga je in de wiki naar het kopje DFU en lees je dat door als je dat hebt gedaan, restore je met itunes met de 1.1.4 FW, daarna raad ik jou aan om ilberty+ te gebruiken (tip zoekfunctie gebruiken)

succes
Shit ik heb gedaan wat je hebt gezegd maar dat rare bericht kwam weer dus ik heb het weggelkikt en nu gaat mijn iphone niet meer aan
  #31  
Oud 6 July 2008, 19:37
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

probeer het allemaal nog is...
probeer ook even een andere computer

succes als er iets is PM maar
  #32  
Oud 6 July 2008, 19:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeremy14 Bekijk bericht
probeer het allemaal nog is...
probeer ook even een andere computer

succes als er iets is PM maar
Ja maar mijn iphone blijft gewoon uit ik snap er niks meer van. mischien is hij kapot ofzo maar dat zal wel raar zijn dat ze kapote iphones verkopen ik weet het echt niet meer
  #33  
Oud 6 July 2008, 21:41
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

heb je een oplader voor het stopcontact of neit??
  #34  
Oud 6 July 2008, 23:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeremy14 Bekijk bericht
heb je een oplader voor het stopcontact of neit??
Ja ik heb hem proberen op te laden maar hij doet gewoon niks
  #35  
Oud 7 July 2008, 08:36
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door latino Bekijk bericht
Ja ik heb hem proberen op te laden maar hij doet gewoon niks
dan denk ik dat er wat is met de apple usb driver.. probeer is een andere computer, het liefst een mac.

wat je ook kan doen is de uit/aan knop met de home button tegelijkertijd inhouden heel heel lang.. kijk of dat enigzins helpt
  #36  
Oud 7 July 2008, 11:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 51
Standaard

Ja het hielp een klijn beetje je zag dat aple tekentje maar hij ging gelijk weer uit?

ja nu doet hij het wel bedankt. dus wat ik moet doen is een andere computer gebruiken?
maar denk je niet dat het gewoon aan de iphone ligt dat die stuk is ?
ik kan het me bijna niet voorstelen want hij was nog zo goed als nieuw

Laatst gewijzigd door latino; 7 July 2008 om 11:10.
  #37  
Oud 7 July 2008, 11:12
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door latino Bekijk bericht
Ja het hielp een klijn beetje je zag dat aple tekentje maar hij ging gelijk weer uit?

ja nu doet hij het wel bedankt. dus wat ik moet doen is een andere computer gebruiken?
maar denk je niet dat het gewoon aan de iphone ligt dat die stuk is ?
ik kan het me bijna niet voorstelen want hij was nog zo goed als nieuw
nee ik denk het bijna niet eigenlijk.. dus hij doet het weer helemaal?
  #38  
Oud 7 July 2008, 12:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 51
Standaard

Ja hij is weer helemaal als eerder.
  #39  
Oud 7 July 2008, 12:28
jeremy14's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Locatie: Wassenaar
Berichten: 438
Stuur een bericht via MSN naar jeremy14
Standaard

je bedoelt werkend als eerst of niet werkend als eerst??
  #40  
Oud 7 July 2008, 18:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeremy14 Bekijk bericht
je bedoelt werkend als eerst of niet werkend als eerst??
whahaa ik heb weer de zelfde problemen als ik voor dit probleem had
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Help mijn iPad laad niet op, geen verbinding met computer?? XXcindyXX iPad algemeen 13 23 November 2012 11:27
hoe krijg ik mijn filmpjes en foto's over op mijn computer? patriciavandun Muziek, foto & video 1 12 February 2011 18:18
Windows: Mijn Computer ziet iTunes niet meer? de_Surinamer iTunes 3 2 May 2010 23:14
Windows: niet alle muziek van mijn computer gaat naar itunes evivanlaarhoven iTunes 2 19 January 2010 15:20
itunes en computer herkennen mijn iphone niet timmy099 Archief 4 10 December 2007 15:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:24.