iphone 4 uit Bangkok geen netwerk

iphone 4 uit Bangkok geen netwerk discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) De Iphone van mijn dochter ging op vakantie stuk: daar een gebruikte 4 gekocht. sim only card van Youphone( kpn ) kan hier geen netwerk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 October 2014, 18:45
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 October 2014
Berichten: 5
Unhappy iphone 4 uit Bangkok geen netwerk

De Iphone van mijn dochter ging op vakantie stuk: daar een gebruikte 4 gekocht.
sim only card van Youphone(kpnicon) kan hier geen netwerk vinden.
De card doet het wel in andere iphones.
Model MC603TH/A versie 7.1.2 aanbieder KPN NL 16.1 serie nr 7Q037G2WA4S

Hoe krijg ik deze aan de praat? Wie weet raad? Bij reparatieshop hadden ze geen ervaring met buitenlandse mobieltjes
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 October 2014, 19:43
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Mischien dat er op die iPhone een simlock zit waardoor dat dit niet werkt met de provider waar jij wil mee werken. (maar wel met één provider daar ter plaatse onbekend welke)

Kan je dat eens nakijken of er simlock op zit ?
Zo ja, unlocken dan maar ....
Voor we verder gaan.
__________________
Advies wordt op je eigen verantwoordelijkheid uitgevoerd!
  #3  
Oud 31 October 2014, 22:10
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 October 2014
Berichten: 5
Standaard

Alle andere Wi-Fi functies en Apps werken normaal,
Er wordt niet om code gevraagd: geen service
Aanbieder niet automatisch geen netwerk....
  #4  
Oud 31 October 2014, 23:44
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 740
Standaard

Ziet ernaar uit dat die niet Simlockvrij is. Laten unlocken of een R9. -sim kopen.
  #5  
Oud 1 November 2014, 11:38
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 October 2014
Berichten: 5
Standaard

sorry R9 ? wat is dat
  #6  
Oud 1 November 2014, 17:54
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2014
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HansBiesters Bekijk bericht
sorry R9 ? wat is dat
R-SIM9 iPhone 6/5S/5C Unlocking and Activation
  #7  
Oud 1 November 2014, 19:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 October 2014
Berichten: 5
Standaard

Ok thanks, ga ik proberen
  #8  
Oud 3 November 2014, 09:29
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2012
Berichten: 66
Standaard

Het kan ook nog een stuk makkelijker, als je tenmiste wilt jailbreaken.

Jailbreak telefoon
Installeer ultrasn0w

En klaar

Nu wordt elke simkaart geaccepteerd
  #9  
Oud 3 November 2014, 09:33
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.089
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leandertjee Bekijk bericht
En klaar
Alleen "klaar" als op die iPhone 4 de stokoude modem firmware 01.59.00 staat. Een aangezien die iPhone 4 op iOS 7.1.2 draait is dat niet het geval.
  #10  
Oud 3 November 2014, 15:38
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 October 2014
Berichten: 5
Standaard

ok , bedankt simlock unlocked....zover..en nu?
contract expired, country Purchased Thailland
  #11  
Oud 3 November 2014, 16:26
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2012
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Alleen "klaar" als op die iPhone 4 de stokoude modem firmware 01.59.00 staat. Een aangezien die iPhone 4 op iOS 7.1.2 draait is dat niet het geval.
je kan toch iPad baseband installeren door dat aan te vinken, dit werkt met ultrasn0w?
  #12  
Oud 3 November 2014, 16:29
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.089
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leandertjee Bekijk bericht
je kan toch iPad baseband installeren door dat aan te vinken, dit werkt met ultrasn0w?
Ja, op een iPhone 3G en 3GS. Gaat het in dit topic dan over de iPhone 3G of 3GS?
  #13  
Oud 3 November 2014, 16:39
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2012
Berichten: 66
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ja, op een iPhone 3G en 3GS. Gaat het in dit topic dan over de iPhone 3G of 3GS?
dat weet ik toch niet, ik had een 3gs
  #14  
Oud 3 November 2014, 16:41
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.089
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leandertjee Bekijk bericht
dat weet ik toch niet, ik had een 3gs
Dit topic gaat ook niet over jou. De TS schreef in zijn eerste bericht:

Citaat:
De iPhone van mijn dochter ging op vakantie stuk: daar een gebruikte 4 gekocht.
  #15  
Oud 3 November 2014, 16:46
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2012
Berichten: 66
Standaard

dat zeg ik
ik wist niet dat de iPhone 4 dat niet kon
  #16  
Oud 3 November 2014, 17:45
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leandertjee Bekijk bericht
dat zeg ik
ik wist niet dat de iPhone 4 dat niet kon
Controleer op voorhand wat je gaat schrijven op juistheid.
Deze antwoorden zijn voor de TS altijd het interessantst en hebben 75% meer kans dat ze het probleem effectief zal oplossen hiermee
  #17  
Oud 3 November 2014, 19:25
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 740
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HansBiesters Bekijk bericht
ok , bedankt simlock unlocked....zover..en nu?
contract expired, country Purchased Thailland
Heb je al geprobeerd om een simkaart van b.v. T Mobile of Vodafoneicon erin te doen kijken of die daarmee wel een netwerk vindt?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Netwerk zoeken/geen netwerk vinden. apotheosis iPhone algemeen 0 7 November 2011 15:55
T-mobile netwerk instabiel, iPhone valt uit? bengek T-Mobile 2 1 March 2010 07:45
iphone geen netwerk ajoub Unlock [archief] 6 13 May 2008 09:05
iPhone uit Bangkok ? Dazzle Koopinformatie Rest van de wereld 14 14 April 2008 19:41
Bangkok iPhone halen ? Dazzle Archief 1 10 April 2008 19:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:12.