iphone 5s/6 home button vervangen

iphone 5s/6 home button vervangen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Stel dat ik mijn home button wil laten vervangen (ander kleur bv.), zal mijn touch id dan nog altijd werken? Ik weet wanneer je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 December 2014, 15:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 April 2012
Berichten: 19
Standaard iphone 5s/6 home button vervangen

Beste,

Stel dat ik mijn home button wil laten vervangen (ander kleur bv.), zal mijn touch id dan nog altijd werken?

Ik weet wanneer je die volledige module vervangt met flex cable dat je geen touch id meer hebt.

Bij het behouden van die flex cable en juist een andere home button te monteren zou die nog steeds moeten werken?

Iemand die hier ervaring mee heeft?

Groeten
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 December 2014, 21:51
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Waarom zou je touch id niet meer werken als je de complete module vevangt.?
  #3  
Oud 31 December 2014, 16:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 April 2012
Berichten: 19
Standaard

Omdat dit zo is, er past maar 1 home button flex bij 1 moederbord.
Bij vervangen van die flex zal de home button nog werken maar de touch id niet meer.

niemand die op mijn vraag kan antwoorden?
  #4  
Oud 31 December 2014, 18:46
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 128GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Locatie: Gelderland
Berichten: 1.357
Standaard

Ow.? Daar heb ik dan toch heel andere ervaringen mee?

Succes met je zoektocht naar je antoorden



Correctie, heb wat klanten gebeld over dit fenomeen , en inderdaad touch id werkt niet meer na vervangen module!
Vreemd dat men dit niet bij mij aangeeft na een reparatie , dat deze dan niet meer werkt.

Laatst gewijzigd door suzuki2002; 1 January 2015 om 17:01.
  #5  
Oud 31 December 2014, 18:58
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2013
Berichten: 177
Send a message via twitter to Richu75
Standaard

Nee. Volgens mij heeft cise gelijk. Naar mijn weten zit het hardware id van de touchID module gelinkt aan het mainboard van de iPhone. Zomaar vervangen werkt niet.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Lock button fungeert als Home button Basdm iPhone algemeen 4 31 January 2014 23:17
iPhone 4 home button Xplod iPhone accessoires en onderdelen 13 8 July 2013 23:46
Home button vervangen of schoonmaken? ballegooier iPhone algemeen 36 20 June 2013 13:50
iPhone 4 home button stef007 iPhone algemeen 1 14 October 2011 01:14
iPhone 4 Home Button. PatrickDRD iPhone algemeen 0 17 July 2011 23:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:49.