toetsenbord iphone 6

toetsenbord iphone 6 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Kan op de eeste inlogregel (gebruikersnaam)facebook geen komma vinden op toetsenbord iPhone 6plus Tweede regel (wachtwoord) wel. Zal wel iets stoms zijn maar krijg het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 January 2015, 13:55
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Berichten: 4
Standaard toetsenbord iphone 6

Kan op de eeste inlogregel (gebruikersnaam)facebook geen komma vinden op toetsenbord iPhone 6plus Tweede regel (wachtwoord) wel. Zal wel iets stoms zijn maar krijg het niet voor elkaar
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 January 2015, 14:31
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Berichten: 501
Standaard

Geen idee wat je bedoelt met deze vraag. Kun je het wat duidelijker omschrijven of screenshots maken?
  #3  
Oud 15 January 2015, 15:35
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Berichten: 4
Standaard

Als ik mijn gebruikersnaam in facebook in wil voeren heb ik geen komma op mijn toetsenbord, als ik mijn wachtwoord facebook in wil voeren heb ik wel een komma op mijn toetsenbord kan helaas geen screenshots maken
  #4  
Oud 15 January 2015, 15:46
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Heb je extra toetsenborden ge´nstalleerd?

(dat kan wel worden gebruikt voor je gebruikersnaam, maar niet voor je wachtwoord)
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #5  
Oud 15 January 2015, 15:48
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Berichten: 501
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frisian Bekijk bericht
Als ik mijn gebruikersnaam in facebook in wil voeren heb ik geen komma op mijn toetsenbord, als ik mijn wachtwoord facebook in wil voeren heb ik wel een komma op mijn toetsenbord kan helaas geen screenshots maken
Hoe ga je naar Facebook? Via je browser? Of probeer je je gegevens in te vullen in de instellingen van je iPhone/iPad?

Maak je gebruik van het interne toetsenbord of heb je een 3rd party toetsenbord ingesteld?

Zou het kunnen zijn dat een facebook username geen komma's mag bevatten?
  #6  
Oud 15 January 2015, 16:01
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Berichten: 4
Standaard

Gisteren niets aan de hand ---2 toetsenborden --nederlands en Emoji

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 15 januari 2015 om 16:07 ----------

zie wel als ik de gebruikersnaam in wil voeren het emoji smily staan in het toetsenbord en in de wachtwoord regel zie ik dit niet staan hoe pas ik dit aan, heb ook het emoli toetsenbord al verwijderd , veranderd niets
  #7  
Oud 15 January 2015, 18:32
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 740
Standaard

In het vak waar je je wachtwoord moet ingeven type je je gebruikersnaam en selecteer dit , nadat je dit hebt geselecteerd doe je het knippen en plak je dit in het veld waar je je naam moet ingeven. Zo moet het ook wel lukken, is een omweg ik weet het maar je hoeft maar 1x in te loggen op Facebook.
  #8  
Oud 15 January 2015, 19:39
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 January 2015
Berichten: 14
Standaard

Probeer eerst eens even een reset . Je Home en powerknop 10 sec inhouden tot je het appeltje ziet . Wellicht helpt het
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Toetsenbord Iphone 5s Wesley87 iPhone algemeen 1 30 September 2014 16:35
Iphone toetsenbord Opatje Jailbreak apps en thema's 10 20 February 2011 21:30
Toetsenbord iphone Jvanerkel iPhone algemeen 3 4 October 2008 16:42
iPhone Toetsenbord Derenze Unlock [archief] 19 27 June 2008 20:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:42.