Tracking in buitenland met Maps

Tracking in buitenland met Maps discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo mede iPhone 3G eigenaars, (met een t-mobile abo) Hierbij zou ik graag een antwoord willen op deze vraag: Is het mogelijk om (kostenloos!) te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 July 2008, 16:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Locatie: Fryslân
Berichten: 22
Standaard Tracking in buitenland met Maps

Hallo mede iPhone 3G eigenaars, (met een t-mobileicon abo)

Hierbij zou ik graag een antwoord willen op deze vraag:
Is het mogelijk om (kostenloos!) te kunnen bepalen waar je bent met de 'Kaarten' applicatie die standaard op de iPhone 3G (firmware 2.0) zit?

Ik ga namelijk zeer spoedig op vakantie en zou deze applicatie graag willen gebruiken, maar ik heb geen zin om extra kosten te maken.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 July 2008, 16:34
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HPSterk Bekijk bericht
Hallo mede iPhone 3G eigenaars, (met een t-mobileicon abo)

Hierbij zou ik graag een antwoord willen op deze vraag:
Is het mogelijk om (kostenloos!) te kunnen bepalen waar je bent met de 'Kaarten' applicatie die standaard op de iPhone 3G (firmware 2.0) zit?

Ik ga namelijk zeer spoedig op vakantie en zou deze applicatie graag willen gebruiken, maar ik heb geen zin om extra kosten te maken.
Volgens mij maak je geen gebruik van gprs/3G (extra kosten) om je locatie te bepalen. Maar als je locatie eenmaal bepaald is worden de bijbehorende mappen geladen. als je op dat moment niet over een Wi-Fi verbinding beschikt dan zal dit denk ik toch extra kosten met zich meebrengen.
__________________
#245
  #3  
Oud 15 July 2008, 16:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Locatie: Fryslân
Berichten: 22
Standaard

Kun je ook aangeven dat je niet wil dat hij extra mappen erbij gaat laden?
  #4  
Oud 15 July 2008, 16:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HPSterk Bekijk bericht
Kun je ook aangeven dat je niet wil dat hij extra mappen erbij gaat laden?
Ja, maar dan krijg je geen goede details-mappen te zien.
Hopen dat je op een free/niet beveiligde-Wi-Fi kan koppelen, zou je zonder kosten kunnen opzadelen.
  #5  
Oud 15 July 2008, 16:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Locatie: Fryslân
Berichten: 22
Standaard

Oke, bedankt. En WAAR kan ik dat aangeven?
  #6  
Oud 15 July 2008, 17:16
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2008
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door STOMATVD Bekijk bericht
Volgens mij maak je geen gebruik van gprs/3G (extra kosten) om je locatie te bepalen. Maar als je locatie eenmaal bepaald is worden de bijbehorende mappen geladen. als je op dat moment niet over een Wi-Fi verbinding beschikt dan zal dit denk ik toch extra kosten met zich meebrengen.
Volgens mij wel hoor. In airplane mode krijg ik namelijk geen fix met mijn 3G.
  #7  
Oud 15 July 2008, 17:26
The Quote's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Uden, Nederland
Berichten: 105
Standaard

Je zult verbinding moeten hebben om de mappen te laden, of deze moeten al geladen staan. De mappen haalt die van internet dus je zult op een Wi-Fi verbinding moeten gaan als je niet een hele hoge rekening wilt.
Het berekenen waar je bent kost je niks, gaat gewoon via hoever jij vanaf een mast zit.
  #8  
Oud 15 July 2008, 17:32
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2008
Berichten: 148
Standaard

Ik heb de mappen geladen en zit ondertussen wel op Wi-Fi maar geen GSM of 3G. Na 5 minuten had ik nog geen fix en heb ik de hoop maar opgegeven....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Dataverbruik met Kaarten/Maps in het buitenland? Kenneth B. Done Internet in buitenland (roaming) 2 1 January 2009 16:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:24.