Hoe kom ik bij de archiefknop?

Hoe kom ik bij de archiefknop? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Nieuwe iPhone 6S+ is binnen. Nu alle gegevens van de 5S overzetten. Volgens Computertotaal heel simpel (ik gebruik geen iCloud, dus moet het via iTunes ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 October 2015, 13:28
» iPhone 6s Plus 16GB (Roségoud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2015
Berichten: 2
Standaard Hoe kom ik bij de archiefknop?

Nieuwe iPhone 6S+ is binnen.
Nu alle gegevens van de 5S overzetten.
Volgens Computertotaal heel simpel (ik gebruik geen iCloud, dus moet het via iTunes). Dit schrijven ze:

Informatie overzetten via iTunes
Voordat je informatie overzet via iTunes adviseert Apple altijd de laatste versie van zowel het iPhone-besturingssysteem iOS als iTunes te installeren. Sluit vervolgens je iPhone aan op je Mac of computers met behulp van de USB-kabel en start iTunes op. iTunes herkent automatisch je iPhone en toont deze in het menu aan de linkerzijde van het venster.
Klik op je iPhone terwijl je de Control-toets ingedrukt houdt en de kies de optie Maak reservekopie. iTunes begint nu met het kopiëren van alle data van je iPhone naar je Mac of PC.


Maar ik kan niet klikken links en tegelijkertijd mijn ctrl-toets indrukken, dan gebeurt er niets. Het scherm ziet er zo uit (zie bijlage).

Wat doe ik verkeerd?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg apple.jpg‎ (35,4 KB, 16x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 October 2015, 14:42
» iPhone 6s 128GB (Zilver) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2011
Berichten: 399
Standaard

Is dat iets van windows die Control-toets? Ik maak handmatig wel eens een kopie op mijn harde schijf maar dan is gewoon aanklikken voldoende.
  #3  
Oud 10 October 2015, 16:12
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.882
Standaard

Waarom moet je op die control toets drukken?

Je kunt toch gewoon op de knop "Maak reservekopie" klikken?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #4  
Oud 10 October 2015, 16:24
» iPhone 6s 128GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2012
Berichten: 21
Standaard

en uit de vorige topics opgemaakt dat je "iPone reserve kopie coderen" best aanvinkt als je ook de gegevens van je health kit wil overzetten.
  #5  
Oud 10 October 2015, 17:21
» iPhone 6s Plus 16GB (Roségoud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2015
Berichten: 2
Standaard Groter probleem

Dank voor de anrwoorden, maar ze hebben me niet verder geholpen. Ik ben er achter gekomen dat er meer aan de hand was.
Ik heb iTunes eerst verwijderd van mijn computer. Daarop stond een oude en niet meer werkende versie van iTunes. Tevens de zeer oude map iTunes op de pc verwijderd.
Toen keurig iTunes gedownload en geďnstalleerd.
En alles leek prima te gaan, maar iTunes nam nog wel het zeer oude profiel over wat daar ooit gestaan had.
En dus heeft de nieuwe iPhone een ander account dan de oude.
En dat geeft dus grote problemen.
Het is de iPhone van mijn vriendin en haar account stond op haar laptop.
Maar ik kon iTunes niet upgraden op die laptop, want die draait nog op Vista. En de nieuwste iTunes laat zich niet installeren op Vista.
Enfin: de gezamelijke inspanningen van Windblows en rotte appels hebben mij dus in de problemen gebracht.
Geen nood. De belangrijkste programma's voor mijn geliefde: line en facebook heb ik kunnen overzetten. En nu klopt ze de telefoonnummers in
Nog even de foto's van het oude apparaat veiligstellen en het is gebeurd.

In ieder geval allen bedankt voor het meedenken!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hoe kom ik in icloud paul68 iCloud 15 5 April 2013 13:08
Hoe kom ik hier in? gerros Jailbreak apps en thema's 3 31 October 2010 17:40
Updated... hoe kom ik terug? marco208 Archief 1 6 February 2010 15:53
Hoe kom ik bij geavanceerde instellingen van een mailaccount nico_van_wijk Archief 3 25 December 2009 22:35
Hoe kom je in een map ? djtcc Jailbreak apps en thema's 1 27 August 2008 10:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:53.