Metalen beltoetsenbord

Metalen beltoetsenbord discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door matthijst Cool toetsenbord , gebruik hem nu ook. Twee dingetjes aangepast nog: Display is iets te laag als er een "bekende" ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 22 May 2008, 14:11
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door matthijst Bekijk bericht
Cool toetsenbord, gebruik hem nu ook. Twee dingetjes aangepast nog:
Display is iets te laag als er een "bekende" contactpersoon wordt ingetikt. Dus ik heb het display iets verhoogd. En de knoppen aan de rechterkant liepen scheef, dus rechtgezet (1-2 mm naar links ofzo):



Downloadlink: http://home.versatel.nl/mthalen/Retr...Dialerv2.1.rar

Volgens mij hoef je alleen MobilePhonePackedImages.artwork file te wijzigen, maar heb ook het opstartplaatje erbij gedaan...

Kun je deze niet in een repo knallen, zodat meer mensen van je kunsten kunnen genieten????
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 22 May 2008, 14:15
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leonbothof Bekijk bericht
dat klopt inderdaad... maar ik wil me eigen hebben!
Ik ga mijn telefoon in naar de applicatie mobilePhone
Daar wijzig ik mijn defaultdealer.png bestand naar wat ik wil, maar dan zie ik hem maar heel eventjes en dan zie ik de orginele weer. (denk net 1 seconde mijn toetsenbord.)

Hoe kan dit?
Ik zie hier wel een guide, maar dat ziet er niet zo makkelijk uit
  #23  
Oud 22 May 2008, 14:18
» iPhone NL 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 33
Standaard

wat is de repo?

waar al die dialers in staan planet???
  #24  
Oud 22 May 2008, 14:21
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rowin89 Bekijk bericht
wat is de repo?

waar al die dialers in staan planet???
Website: www.planet-iphones.com

repo adres: http://planet-iphones.com/repository



At your service


Maar daar staan deze niet allemaal in, kijk anders ff op www.iappcat.com en zoek op dialer, daar staat precies hoe hij eruit ziet en in welke repo hij staat....
  #25  
Oud 22 May 2008, 15:13
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2008
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Website: www.planet-iphones.com

repo adres: http://planet-iphones.com/repository



At your service


Maar daar staan deze niet allemaal in, kijk anders ff op www.iappcat.com en zoek op dialer, daar staat precies hoe hij eruit ziet en in welke repo hij staat....
kan er eens iemand goed uitleggen hoe ik zo een ander toetsenbordje kan doen? Ik snap het echt niet, moet ik die repo bij sources adden? En dan ?
  #26  
Oud 22 May 2008, 15:37
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Idd, repo bij sources erin zetten, refreshen en daarna bij install kijken, zijn drie mappen bij gekomen van planet-iphone, in de bovenste (custom) staan een paar leuke dingen waaronder die dialers....

En als je dan zo'n dialer geinstalleerd hebt moet je ff je iPhone terug laten gaan naar het lockscreen, daarna staat hij in je phone... gewoon ff je phone openen en dan naar keypad of toetsenbord gaan...

Laatst gewijzigd door Chrisl; 22 May 2008 om 16:04.
  #27  
Oud 22 May 2008, 16:02
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Berichten: 8
Standaard

welke plaatjes moet in wijzigen dan op de phone?
WAnt in het mapje applications/mobilephone staan heel veel plaatjes, maar als ik defaultdealer wijzig dan zie ik hem maar 1 seconde en dan zie ik de orginele dealer weer... hoe kan dat dan??
Moet ik nog ergens anders wat instellen dan ofniet?
  #28  
Oud 22 May 2008, 16:40
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

leuk, k heb verschillende dialers gecombineerd tot mijn eigen dialer
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #29  
Oud 22 May 2008, 16:41
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leonbothof Bekijk bericht
dat klopt inderdaad... maar ik wil me eigen hebben!
Ik ga mijn telefoon in naar de applicatie mobilePhone
Daar wijzig ik mijn defaultdealer.png bestand naar wat ik wil, maar dan zie ik hem maar heel eventjes en dan zie ik de orginele weer. (denk net 1 seconde mijn toetsenbord.)

Hoe kan dit?
in verkeerde map gezet????

waarschijnlijk zet jij die in Applications/MobilePhone.app/

en die moeten geloof k naar system/library/frameworks/telefonyui.framework als k me nie vergis???
  #30  
Oud 22 May 2008, 16:46
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
leuk, k heb verschillende dialers gecombineerd tot mijn eigen dialer
show it to the world....
  #31  
Oud 22 May 2008, 17:17
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

i show it : https://forum.iculture.nl/f14/i...etsenbord.html

1 pagina trug gaan hahahaha
  #32  
Oud 22 May 2008, 17:24
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

aaaaaaah, had ik dus ff niet gezien....

solly

wel dik...

Kan je hem niet in de Xrepo gooien????
  #33  
Oud 22 May 2008, 17:28
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
aaaaaaah, had ik dus ff niet gezien....

solly

wel dik...

Kan je hem niet in de Xrepo gooien????
zelf niet gemaakt he,
heb 3 dialer thema gecombineerd,
en ga nu het vierde erbij zetten.
De menuutjes van onder in kleur zetten van Aqwoach dialer.

Alleen wat k zelf heb gemaakt wil k in repo laten zetten.
k zal em hier wel eens posten.
  #34  
Oud 22 May 2008, 17:31
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

ben benieuwd....
  #35  
Oud 22 May 2008, 21:41
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Berichten: 8
Standaard

ik heb in de map system/library/frameworks/telefonyui.framework het bestand keypad.png en keypad_pressed.png aangepast, nu wijzigt hij alleen als je belt en dan je toetsenbord weergeeft. maar het vaste toetsenbord blijft nog steeds orgineel....

Hoe kan dat?? wat doe ik fout en welke bestand moet ik nog meer aanpassen?
  #36  
Oud 22 May 2008, 21:51
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leonbothof Bekijk bericht
ik heb in de map system/library/frameworks/telefonyui.framework het bestand keypad.png en keypad_pressed.png aangepast, nu wijzigt hij alleen als je belt en dan je toetsenbord weergeeft. maar het vaste toetsenbord blijft nog steeds orgineel....

Hoe kan dat?? wat doe ik fout en welke bestand moet ik nog meer aanpassen?
je mist nog een bestandje : mobilePhonePAckedImages.ArtWork moet in je mobilePhone.app
  #37  
Oud 22 May 2008, 22:09
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Berichten: 8
Standaard

in applications/mobilephone heb ik dat bestandje wel in staan..
waar moet deze staan dan?
  #38  
Oud 22 May 2008, 23:05
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

die moet je ook overschrijven met het nieuwe thema zodat heel je toetsbord mee veranderd in datgene wat jij wilt
  #39  
Oud 23 May 2008, 07:30
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Berichten: 8
Standaard

ok maar hoe kan ik dat bestandje uitlezen? Met welk programma?
zodat ik dat bestand kan veranderen en aanpassen!
  #40  
Oud 23 May 2008, 12:30
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door leonbothof Bekijk bericht
ok maar hoe kan ik dat bestandje uitlezen? Met welk programma?
zodat ik dat bestand kan veranderen en aanpassen!
Vraag dat maar eens aan Arb, hij heeft ook die other.artwork aangepast, daar heb je een mac pc vo nodig en da heb k nie, dus ikzelf kan die niet aanpassen jammer genoeg.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Metalen achterkant en ontvangst Peter iPhone accessoires en onderdelen 27 21 January 2011 17:51
Metalen rand repareren Inyigo iPhone algemeen 25 7 November 2009 13:00
ruimte tussen metalen rand zwarte 3G MsG iPhone algemeen 4 30 June 2009 18:22
BlingBling beltoetsenbord Freek Jailbreak apps en thema's 30 18 February 2008 17:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:30.