Data uitzetten (alleen wireless)

Data uitzetten (alleen wireless) discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste forumleden, Ik had een vraag mbt het downloaden en surfen op de 3g. Ik zou graag alleen via wireless mijn 3g gebruiken voor data ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 July 2008, 11:17
dtroxx's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 268
Send a message via twitter to dtroxx
Standaard Data uitzetten (alleen wireless)

Beste forumleden,

Ik had een vraag mbt het downloaden en surfen op de 3g.

Ik zou graag alleen via wireless mijn 3g gebruiken voor data enzo zodat ik straks geen rekening van 200 euro krijg.

Alleen ik snap niet hoe ik dit kan realiseren je ziet ook niet heel duidelijk of de phone wireless of je data van je provider gebruikt.

thanx,

D
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 July 2008, 11:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Berichten: 120
Standaard

Via wireless kan je geen 3g gebruiken. Via wireless surf/download je via je internet provider en niet via je gsm provider

Je kan alleen surfen op 3g via je gsm provider.

Beide opties 3g of wireless kan je gemakkelijk aan en uit zetten.

Wanneer je wireless bvb afstaat en je kan surfen/downloaden, dan ben je dit aan het doen via je gsm provider (3g, edge of gprs).

Laatst gewijzigd door Konfu; 24 July 2008 om 11:46.
  #3  
Oud 24 July 2008, 12:01
dtroxx's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 268
Send a message via twitter to dtroxx
Standaard

Hey thanx voor de informatie.

Het stond al zo ingesteld maar wist niet zeker of het ook daadwerkelijk zo werkte.

Als het nu niet zo is dan zie ik dat vanzelf wel aan het einde van de maand.

mvg,

D

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Konfu Bekijk bericht
Via wireless kan je geen 3g gebruiken. Via wireless surf/download je via je internet provider en niet via je gsm provider

Je kan alleen surfen op 3g via je gsm provider.

Beide opties 3g of wireless kan je gemakkelijk aan en uit zetten.

Wanneer je wireless bvb afstaat en je kan surfen/downloaden, dan ben je dit aan het doen via je gsm provider (3g, edge of gprs).
  #4  
Oud 24 July 2008, 12:01
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Je hebt toch t-mobileicon ? Dat betekent namelijk dat je gratis onbeperkt kan surfen via 3G of GPRS.
  #5  
Oud 24 July 2008, 13:07
dtroxx's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 268
Send a message via twitter to dtroxx
Standaard

LoL nee man t-mobileicon zuigt

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Grample Bekijk bericht
Je hebt toch T-Mobile ? Dat betekent namelijk dat je gratis onbeperkt kan surfen via 3G of GPRS.
  #6  
Oud 24 July 2008, 13:25
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

hoe kom je dan aan een 3G waarmee je ook kan bellen zonder t-mobileicon te gebruiken (als je tenminste in nederland woont)
  #7  
Oud 24 July 2008, 13:40
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ezekiel Bekijk bericht
hoe kom je dan aan een 3G waarmee je ook kan bellen zonder t-mobileicon te gebruiken (als je tenminste in nederland woont)
Dat vroeg ik me ook af. Misschien een belg...
  #8  
Oud 3 April 2010, 00:34
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Locatie: De Meern
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ezekiel Bekijk bericht
hoe kom je dan aan een 3G waarmee je ook kan bellen zonder t-mobileicon te gebruiken (als je tenminste in nederland woont)
Wat denk je van jailbraek, unlocken enz.?
  #9  
Oud 3 April 2010, 00:55
» iPhone 6s Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Wit) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2009
Locatie: hoofdstad
Berichten: 261
Send a message via twitter to paulT
Standaard

Tip: APN Changer past de GPRS- en 3G-instellingen op je iPhone aan - iPhone - iPhoneclub.nl
= geen data verkeer
Als je een jailbreak hebt, installeer dan Data Blocker.
Daarmee is alle data van je iPhone geblokkeerd (behalve Wi-Fi)
Je moet het terug uninstallen om het ongedaan te maken.

Het maakt van je data ip adres 127.0.0.1 (localhost) in je commcenter waardoor elke verbinding onmogelijk is (loopback). Dus geen extra kosten.


"disabled-EDGE-3G" uit de Cydia store of de Rock App!!*

of surf met je telefoon naar: www iphonenodata com

instaleer dit...*

Nu zou er een optie verschijnen in je:*

-> Instellingen -> Algemeen -> Profiel "disabled-EDGE-3G"*

Nu is je EDGE en 3G helemaal uitgeschakelt!!! en kun je Wi-Fi gebruiken.*
Je verbruikt geen data meer via je beltegoed.

Als je niet op je Wi-Fi zou zitten, zegt je iphone ook gelijk "NO internet connection"*

3G en EDGE uitschakelen in de SB-settings werkt NIET!!!*

Dit is alles! Succes!*
  #10  
Oud 4 April 2010, 13:23
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 August 2009
Berichten: 110
Send a message via twitter to heijdemann
Standaard

Kanttekening bij gebruik van deze instelling werken Whatsapp en Ping niet meer goed via Wi-Fi

Laatst gewijzigd door heijdemann; 4 April 2010 om 13:26.
  #11  
Oud 9 April 2010, 12:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2
Standaard nodata werkt niet...

Wie weet er raad?
Heb profiel iPhone nodata geďnstalleerd.
Helaas, werkt niet, als Wi-Fi uitstaat, en 3G uitstaat kan ik nog steeds via GPRS het internet op, sterker, de iphone doet dat zelf, heb zonder apps te openen toch datagebruik, >2Mb per week.
APN is met onzin gevuld, wachtwoorden ook.
Provider is telforticon.
Onbegrijpelijk en eigenlijk schandalig dat iphone data kan verbruiken zonder dat ik dit wil. Heb n.l. geen databundel, wil hem alleen Wi-Fi gebruiken.
Misschien iemand toch een idee?
  #12  
Oud 2 August 2010, 19:36
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 July 2010
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paulT Bekijk bericht
Tip: APN Changer past de GPRS- en 3G-instellingen op je iPhone aan - iPhone - iPhoneclub.nl
= geen data verkeer
Als je een jailbreak hebt, installeer dan Data Blocker.
Daarmee is alle data van je iPhone geblokkeerd (behalve Wi-Fi)
Je moet het terug uninstallen om het ongedaan te maken.

Het maakt van je data ip adres 127.0.0.1 (localhost) in je commcenter waardoor elke verbinding onmogelijk is (loopback). Dus geen extra kosten.


"disabled-EDGE-3G" uit de Cydia store of de Rock App!!*

of surf met je telefoon naar: www iphonenodata com

instaleer dit...*

Nu zou er een optie verschijnen in je:*

-> Instellingen -> Algemeen -> Profiel "disabled-EDGE-3G"*

Nu is je EDGE en 3G helemaal uitgeschakelt!!! en kun je Wi-Fi gebruiken.*
Je verbruikt geen data meer via je beltegoed.

Als je niet op je Wi-Fi zou zitten, zegt je iphone ook gelijk "NO internet connection"*

3G en EDGE uitschakelen in de SB-settings werkt NIET!!!*

Dit is alles! Succes!*


is dit ook voor Iphone 3G 3.1.3?
  #13  
Oud 9 February 2011, 12:12
Pelle4495's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 31 May 2009
Locatie: Oranjewoud
Berichten: 133
Stuur een bericht via MSN naar Pelle4495
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gzol Bekijk bericht
Wie weet er raad?
Heb profiel iPhone nodata geďnstalleerd.
Helaas, werkt niet, als Wi-Fi uitstaat, en 3G uitstaat kan ik nog steeds via GPRS het internet op, sterker, de iphone doet dat zelf, heb zonder apps te openen toch datagebruik, >2Mb per week.
APN is met onzin gevuld, wachtwoorden ook.
Provider is telforticon.
Onbegrijpelijk en eigenlijk schandalig dat iphone data kan verbruiken zonder dat ik dit wil. Heb n.l. geen databundel, wil hem alleen Wi-Fi gebruiken.
Misschien iemand toch een idee?
Zelfde probleem hier. uiteindelijk opgelost door te jailbreaken en DataBlocker te installeren. Nu staat er een ongeldig IP in SBSettings(127.0.0.1) en hopelijk ook geen kosten meer op telfort. Heb telfort prepaid en mijn beltegoed liep langzaam omlaag. vermoedelijk omdat hij streeds probeerde te verbinden.
Hope it helped.
__________________
iPhone? eerder MyPhone!

Laatst gewijzigd door Pelle4495; 9 February 2011 om 12:13. Reden: IP aangepast
  #14  
Oud 9 February 2011, 16:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2011
Locatie: Landgraaf
Berichten: 135
Standaard

Probeer datablocker eens via cydia zoals hierboven al staat. Heb ik ook wel eens gebruikt. Ideaal.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Inschakelen 3G werkt alleen na aan- en uitzetten. Bariton iPhone algemeen 0 21 September 2010 10:18
Data Roaming uitzetten? BadSide Internet in buitenland (roaming) 19 27 November 2008 09:00
Hoe kan ik data netwerk uitzetten matcool Archief 1 19 October 2008 13:00
3G alleen voor data gebruiken? pascalletje iPhone algemeen 14 7 August 2008 15:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:06.