iPhone 7 Plus: Reservekopie kan niet op de iPhone vanwege oude software

iPhone 7 Plus: Reservekopie kan niet op de iPhone vanwege oude software discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste medeforummers. De relevantste berichten op dit forum dateren van 2013 en ouder, vandaar mijn vraag nu. Ik heb net een nieuwe iPhone7Plus aangeschaft. Mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 September 2016, 22:07
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2010
Berichten: 34
Standaard iPhone 7 Plus: Reservekopie kan niet op de iPhone vanwege oude software

Beste medeforummers.
De relevantste berichten op dit forum dateren van 2013 en ouder, vandaar mijn vraag nu.

Ik heb net een nieuwe iPhone7Plus aangeschaft.
Mijn oude toestel is een 6 Plus.

6Plus heeft iOS 10.1 en de nieuwe inmiddels bijgewerkt naar de nieuwste iOS en dat is 10.1 beide beta versies.

Ik heb de volgende stappen doorlopen maar hij blijft vertellen dat de 7plus verouderde software heeft.
Dit eerst gevolgt:
https://support.apple.com/nl-nl/HT203434

Ik hoop dat er mensen meekijken die dit probleem hebben gehad EN opgelost hebben.

Groet,

Rob

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 september 2016 om 22:34 ----------

Heb inmiddels de txt aangepast. Omdat ik ook de iPhone 7 plus nu in de beta 10.1 heb staan.

Laatst gewijzigd door robje64; 27 September 2016 om 22:34.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 September 2016, 08:21
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.302
Standaard

Als beide toestellen op dezelfde firmware werken zou men in principe een backup moeten kunnen terugzetten op het nieuwe toestel. Tenminste, met een iTunes backup werkt dat. Of dat ook altijd met een iCloud backup werkt weet ik niet. Heb nog nooit een iCloud backup gemaakt.

Maar, het is niet uitgesloten dat het een bug is in in iOS 10.1 Beta 1. Een Beta is wat het is.... een Beta. Dien een bug report in. Succes gewenst.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 28 September 2016, 08:27
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 June 2013
Berichten: 81
Standaard

Meest recente IOS is 10.02, geen beta.
  #4  
Oud 28 September 2016, 08:33
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.302
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Glotter Bekijk bericht
Meest recente IOS is 10.02, geen beta.
Er bestaat sinds 21.9.2016 een Beta versie genaamd iOS 10.1 Beta 1:

  #5  
Oud 28 September 2016, 10:37
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2010
Berichten: 34
Standaard

Ik heb inderdaad de developer 10.1 Beta op beide toestellen.

Heb diverse pogingen ondernomen een reservekopie terug te zetten vanaf
de computer bij iTunes.
Helaas, dat werkt niet.

Uiteindelijk, voor nu tenminste, een iCloud backup gedaan op de iPhone zelf.
Dat werkte wel, maar dat was niet wat ik wilde.
Wil eigenlijk alle gegevens, dus via Deze Computer, erop hebben.

Was best wel benieuwd of er ook andere mensen met een 10.1 beta dit probleem, of uitdaging, hebben.

Bedankt zover voor de reacties.

Rob
  #6  
Oud 28 September 2016, 10:44
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.302
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robje64 Bekijk bericht
Was best wel benieuwd of er ook andere mensen met een 10.1 beta dit probleem, of uitdaging, hebben.
Er schijnen wat probleempjes te zijn met backups in iOS 10.1 Beta 1. Ga eens kijken op het Apple Developer Forum - iOS 10 Beta. Succes gewenst.
  #7  
Oud 28 September 2016, 13:52
» iPhone NL 16GB [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2016
Berichten: 4
Standaard

Je hebt even niets aan maar ik had ook problemen met het instellen van mijn nieuwe iPhone 7 door het terugzetten van een reservekopie uit iCloud... dus ben benieuwd of er oplossingen gevonden worden... heb hem nu ingesteld als nieuwe telefoon...
Reageren

Labels
iphone 7 plus, oude versie, reservekopie itunes


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone met oude software Kitty1985 iPhone algemeen 5 26 March 2013 19:09
krijg oude reservekopie niet geinstalleerd yasminaaa iPhone algemeen 3 25 March 2013 18:12
Reservekopie kan niet overgeplaatst worden op de iphone indoow iTunes 5 11 October 2010 19:37
Iphone 4 kan niet software 4.1 installeren Elsemarieke iPhone algemeen 1 23 September 2010 08:08
software 3.1.3 alleen maar gezeik hoe terug naar oude software joey35 Archief 1 7 February 2010 22:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:58.