Ringtone niet op Iphone 7+ te krijgen.

Ringtone niet op Iphone 7+ te krijgen. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik probeer al een tijdje een ringtone in mijn Iphone 7+ te krijgen maar dat lukt niet erg. Deze wordt grijs weergegeven in Itunes ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 November 2016, 05:11
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 47
Standaard Ringtone niet op Iphone 7+ te krijgen.

Hallo,

Ik probeer al een tijdje een ringtone in mijn Iphone 7+ te krijgen maar dat lukt niet erg.
Deze wordt grijs weergegeven in Itunes (Apparaten) en als ik deze sync met mijn Iphone dan komt deze niet in de lijst beltonen.
De lengte is 29 seconden en omgezet naar m4r.
Heb deze handleiding gevolgd maar misschien is er een betere (of correcte?) :

https://www.iphoned.nl/tips/eigen-ri...-op-de-iphone/

OS op de PC w10 prof met de laatste versie Itunes en laatste versie IOS op de Iphone 7+.

Wie kan me hiermee helpen en wat is de max lengte voor een beltoon ?

Alvast bedankt voor de reacties !
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg screen_2016-11-17 04.55.25.jpg‎ (24,9 KB, 9x gelezen)
__________________
Doe niet iets wat ik ook niet zou doen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 November 2016, 10:26
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Berichten: 539
Standaard

Zou het kunnen dat het bestand niet meer op de locatie staat waar het opgeslagen stond toen je het in iTunes toevoegde? (vandaar greyed out?)
Heb je al eens geprobeerd de ringtone opnieuw toe te voegen?
  #3  
Oud 17 November 2016, 15:38
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 47
Standaard

Gonus,dat zou goed kunnen want ik krijg het als het grijs is ook niet afgespeeld.Echt vreemd want ik sleep het naar het tabblad tonen onder phone to waardoor het grijs wordt. Echt verknipt.Snap er steeds minder van hoe dat kan.Is de manier die op de link waar het uigelegd staat wel goed ? Zou het misschien daaraan liggen ?
Onder Phone stat ook het tab met muziek , die muziek kan ik wel zo afspelen en is niet gemaskeerd.

Bij de tonen die gemaskeerd zijn is geen pad te zien waar de M4R zit en de muziek onder tab muziek is er wel een pad.
Daar zit dus idd het verschil in.

Zonet heb ik m4r tonen van het buroblad eens versleept naar Phone en dan onder muziek : daar wordt het niet gemaskeerd en als ik het versleep naar tonen vanaf het buroblad dan wordt het grijs..... zou er wat geblokkeerd staan ?

Laatst gewijzigd door rollotomassi; 17 November 2016 om 16:19.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Ringtone komt niet op iphone jplt Jailbreak 4 7 January 2015 19:10
Zelfgemaakte ringtone gesynchroniseerd, maar niet in te stellen als ringtone Koockaburra iPhone algemeen 4 2 July 2014 22:17
Ringtone niet in iphone 4 adon Ringtones en Wallpapers 2 7 July 2011 22:29
Ringtone aan de praat krijgen cocob Ringtones en Wallpapers 0 3 March 2010 15:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:20.