Mobiel data in buitenland

Mobiel data in buitenland discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Misschien wel een iets wat domme vraag, maar ik zou voor een paar dagen voor de eerste keer mobiel data in het buitenland wensen te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-11-16, 23:04
» iPhone 6s Plus 64GB (Goud) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2014
Berichten: 358
Standaard Mobiel data in buitenland

Misschien wel een iets wat domme vraag, maar ik zou voor een paar dagen voor de eerste keer mobiel data in het buitenland wensen te gebruiken. Is het voldoende om enkel via Instellingen -> Mobiel netwerk -> opties mobiele data -> dataroaming aan te zetten? Of zijn er nog andere instellingen die dienen aan gepast te worden? Zoals bijvoorbeeld Instellingen -> Mobiel netwerk -> opties mobiele data -> Mobieledatanetwerk want daar staat nu APN ingesteld op telenetwap.be

Mvg, Vic
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19-11-16, 10:13
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vic55 Bekijk bericht
Is het voldoende om enkel via Instellingen -> Mobiel netwerk -> opties mobiele data -> dataroaming aan te zetten?
Dat is voldoende. APN moet je niet wijzigen want de Access Point Name (APN) van Telenet heb je ook nodig in het buitenland als Telenet uw provider is.
  #3  
Oud 19-11-16, 11:10
» iPhone 6s Plus 64GB (Goud) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2014
Berichten: 358
Standaard

Thx voor de reactie. Ik las ergens dat je nadat je dataroaming aan of uitzet best je iPhone even uit en terug aanzet zet. Klopt dir?

Mvg, Vic
  #4  
Oud 19-11-16, 12:00
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vic55 Bekijk bericht
Klopt dir?
Geen idee waar dat zou voor nodig zijn. Succes verder.
  #5  
Oud 19-11-16, 19:16
» iPhone 6s Plus 64GB (Goud) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2014
Berichten: 358
Standaard

Hartelijk dank voor de hulp.

Mvg, Vic
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mobiel internet in buitenland Kwakske iPhone algemeen 3 10-03-14 21:36
Telfort buitenland mobiel internet azurpainter KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 22-03-12 22:13
Data verbruik in buitenland app Nitow iPhone Apps 4 23-07-11 13:10
Data sim buitenland frankx Internet in buitenland (roaming) 2 24-06-11 14:26
Wi-Fi data verbruik het zelfde als mobiel data verbruik ? ceesboersen Wi-Fi 1 25-11-10 00:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:11.