QWERTY om te zetten naar ABCDE-toetsenbord?

QWERTY om te zetten naar ABCDE-toetsenbord? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Is de lettervolgorde op het toetsenbord van QWERTY om te zetten naar ABCDE? En zo ja: hoe?? Bedankt!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 November 2007, 18:58
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Berichten: 14
Question QWERTY om te zetten naar ABCDE-toetsenbord?

Is de lettervolgorde op het toetsenbord van QWERTY om te zetten naar ABCDE? En zo ja: hoe?? Bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 November 2007, 17:26
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 78
Standaard

volgens mij is dit geen toetsenbord Standaard?

Ik ken alleen QWERTY en AZERTY
  #3  
Oud 4 November 2007, 17:35
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - Belgi
Berichten: 432
Standaard

is het dan mogelijk deze om te zetten naar het Belgische/Franse AZERTY?
Hoewel ik na een maand al heel vlot typ op het QWERTY toetsenbordje hoor
  #4  
Oud 4 November 2007, 17:52
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 78
Standaard

yep, ga naar settings > general > keyboard

hier onderaan zie je International Keyboards staan, hier staat waarschijnlijk nu een 1 achter en als je erop klikt zie je alleen English geselecteerd (on) staan, hier kan je nu bijvoorbeeld French ook op on zetten.

Als je nu bijvoorbeeld een SMS gaat typen, zie je links naast de spatie een wereldbolletje staan, klik hierop, klik op french en je heb AZERTY
  #5  
Oud 4 November 2007, 22:27
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Het vervelende aan die (Franse methode) is dat de "spatie" en "Regel' knop een Franse vertaling krijgen.
Maar voor de rest werkt het wel.
  #6  
Oud 22 November 2007, 22:49
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Berichten: 13
Standaard

heeft niemand een frans toesenbord voor de 1.1.1. ik gebruik vezel enz.
  #7  
Oud 22 November 2007, 22:50
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 260
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door krikri Bekijk bericht
heeft niemand een frans toesenbord voor de 1.1.1. ik gebruik vezel enz.
Blijf eens even met je vinger op de toets E drukken. Is die optie hetgeen je zoekt?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
5 Row QWERTY cronos Jailbreak apps en thema's 4 9 November 2009 19:32
Originele QWERTY Toetsenbord thema AssyriskaFF Jailbreak apps en thema's 0 26 January 2009 18:28
Toetsenbord naar de *****n!!! snol34 Jailbreak apps en thema's 18 20 June 2008 10:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:07.