Hoe maak je een schermafbeelding van een 'locked screen' ?

Hoe maak je een schermafbeelding van een 'locked screen' ? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Onder FW 1.1.4 kon je via je Apple computer een screenshot maken van elk actief scherm van je iPhone. Je gebruikte dan de Terminal je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 August 2008, 12:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 137
Standaard Hoe maak je een schermafbeelding van een 'locked screen' ?

Onder FW 1.1.4 kon je via je Apple computer een screenshot maken van elk actief scherm van je iPhone. Je gebruikte dan de Terminal je had daarvoor het programma 'screenshot' dat je in de bin-directory van je iPhone moest zetten.
Er ontstond een PNG van de schermafbeelding in /tmp.
Onder FW 2.0 werkt dat programma 'screenshot' helaas niet meer. Je kunt wel screenshots maken door de Home-knop en de Screen-knop tegelijk in te drukken. Maar dat werkt niet als het scherm gelocked is. Is er iemand met een oplossing?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 January 2009, 11:18
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 May 2008
Berichten: 6
Standaard schermfoto

Vanmorgen iets vreemd gemerkt bij het syncroniseren:
bij de fotos stond opeens een schermafbeelding van mijn
iPhone op een bepaald uur:
Je zag de schuifknop en het laatste sms-je.
Iemand enig idee hoe deze kan gemaakt zijn terwijl de iphone vergrendeld was?
  #3  
Oud 1 January 2009, 11:25
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Dan heb je de home button en de powerknop tegelijk ingedrukt. Dan maak je namelijk een screenshot. Dit is algemeen bekent
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #4  
Oud 1 January 2009, 11:52
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 May 2008
Berichten: 6
Standaard

als hij vergrendeld is; wil hij op die manier alleen maar uitschakelen.
vreemd
  #5  
Oud 1 January 2009, 11:57
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Met 2.2 kan je ook een screenshot maken. Dit is een nieuwe functie.
Als hij wilt uitschakelen doe je het verkeerd. Je moet het namelijk niet vast blijven houden, maar 1 keer indrukken tegelijk en voila, 1 screenshot.

Topic's maar even samengevoegd en verplaatst naar ervaringen, dit sluit namelijk op elkaar aan

Laatst gewijzigd door King1987; 1 January 2009 om 12:01.
  #6  
Oud 15 June 2014, 18:03
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2014
Berichten: 1
Standaard schermafbeelding van locked screen

Ik vond hier een relevant antwoord:
KIEKT - iPhone schermafbeelding

Eigenlijk heel simpel, je moet gewoon die twee knoppen samen indrukken.
En dat gaat ook als je iPhone 'locked' is.
  #7  
Oud 15 June 2014, 18:05
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jack01 Bekijk bericht
Eigenlijk heel simpel, je moet gewoon die twee knoppen samen indrukken.
En dat gaat ook als je iPhone 'locked' is.
Eindelijk, na meer dan vijf (5) jaar een antwoord.
  #8  
Oud 15 June 2014, 18:27
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2009
Locatie: Belgie
Berichten: 208
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Eindelijk, na meer dan vijf (5) jaar een antwoord.
is dit een nieuw record?
  #9  
Oud 15 June 2014, 19:29
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NICK666 Bekijk bericht
is dit een nieuw record?

Denk het wel
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe maak ik van mijn iPhone een Wi-Fi-accespoint? lukeiphone Wi-Fi 2 19 February 2011 16:49
Hoe maak ik een eigen afbeelding voor applicatie van mobiele website? Youdidit Desktop-applicaties 3 30 September 2010 17:17
Hoe maak ik een call to button op een iPhone website? bart&dennis Ontwikkelen voor iOS 1 30 November 2009 17:13
hoe maak ik een backup van me iphone? Danny88 Archief 1 25 March 2009 21:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:04.