reservekopie iPhone 5 met iTunes

reservekopie iPhone 5 met iTunes discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een oude iPhone gekregen die niet op mijn naam staat geregistreerd ik heb deze nu wel met iTunes opnieuw geconfigureerd, Maar kan met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31-01-18, 16:31
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2017
Berichten: 6
Standaard reservekopie iPhone 5 met iTunes

Ik heb een oude iPhone gekregen die niet op mijn naam staat geregistreerd
ik heb deze nu wel met iTunes opnieuw geconfigureerd,
Maar kan met iTunes geen reservekopie maken. Wat doe ik fout?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31-01-18, 17:42
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door heink Bekijk bericht
Maar kan met iTunes geen reservekopie maken.
Waarom kan je geen reservekopie maken?
  #3  
Oud 31-01-18, 18:11
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2017
Berichten: 6
Standaard

Als ik de iPhone verbind met iTunes, zie ik wel de juiste naam van de iPhone maar ik krijg het volgende zichtbaar:
welkom met de nieuwe iPhone , kan vervolgens kiezen om te configureren of het terugzetten van een kopie gemaakt van iPad of van een andere iPhone van mij.
Een aantal dagen geleden heb ik de 5 al geconfigureerd met iTunes, en dat is goed gegaan.
Nog een opmerking: de 5 is niet van mij maar heb ik gekregen van mijn dochter
  #4  
Oud 31-01-18, 19:40
trimix's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 1.021
Standaard

dan moet je toch gewoon een backup kunnen maken met itunes ?
je kunt nu kiezen om als nieuwe iphone te configureren of een backup terug te zetten
Alleen als er nog geen backup is van die i 5 valt er niks terug te zetten
Neem aan dat je jouw pc gebruikt en niet die van je dochter
  #5  
Oud 31-01-18, 21:30
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2017
Berichten: 6
Standaard

Nee dat gaat niet. Er staat slechts de keuze nieuw configureren of kopie terug zetten van reeds eerder gemaakte van andere apparaten. Er is geen knop om een nieuwe kopie te makenhttps://forum.iculture.nl/attachment.php?attachmentid=17671&stc=1&d=1517426810
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Schermafbeelding 2018-01-31 om 19.53.46.jpg‎ (129,8 KB, 13x gelezen)
  #6  
Oud 01-02-18, 08:55
trimix's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 1.021
Standaard

inderdaad omdat die i 5 nog nooit aan jou itunes is gekoppeld
dus kun je ook geen reserve kopie terug zetten

eerst als nieuwe iphone configureren daarna kun je een backup er van maken
  #7  
Oud 01-02-18, 12:40
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2017
Berichten: 6
Standaard

Ik wil geen reservekopie terug zetten, maar wil er een maken!
De iPhone is wel gekoppeld geweest met mijn iTunes
Ik heb deze toen opnieuw geconfigureerd met een nieuwe Apple ID.
Het is dus nog steeds niet duidelijk waarom ik geen reservekopie kan maken.
  #8  
Oud 01-02-18, 20:01
trimix's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veghel
Berichten: 1.021
Standaard

omdat jou itunes op je pc nog steeds met je oude apple id is ingelogd misschien ?

probeer eens een back up te maken met 3 u tools ? gaat dat wel ?
  #9  
Oud 01-02-18, 23:42
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2017
Berichten: 6
Standaard

Ik heb het al geprobeerd om met Apple ID waarmee ik de iPhone heb geconfigureerd in te loggen op iTunes, maar ook dan blijft alles het zelfde.
Het opnieuw configureren van de telefoon doe ik nu maar niet, dat zou wellicht de oplossing zijn.
Ik maak wel reservekopie in de cloud, vind ik goed genoeg.
Kunnen nu beter maar stoppen met dit item.
  #10  
Oud 02-02-18, 11:07
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 129
Standaard

Het lijkt me dat de configuratie dus niet goed gegaan is. Je gaat nu misschien iets meeslepen naar de toekomst waar je later heel veel last van gaat krijgen. Ik zou dit echt opgelost willen hebben
  #11  
Oud 02-02-18, 13:19
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Die iPhone is niet bekend bij iTunes, dat is alles. Een iTunes backup is ook een synchronisatie. Om te kunnen synchroniseren moet iTunes weten wat er allemaal op het toestel staat. Want als er ooit een iTunes backup teruggezet wordt moet er ook bepaalde data terug gesynchroniseerd worden. C'est tout.
  #12  
Oud 02-02-18, 13:30
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2017
Berichten: 6
Standaard

De discussie lijkt mij verder niet nodig. Ik heb deze iPhone met iTunes gesynchroniseerd dus zou wel bekent moeten zijn. Ik kan de aangemaakt Apple ID goed terug vinden dus is goed aangekomen! Ik zou ook graag willen weten waarom de vorige configuratie niet goed gegaan is.
Werk al 55 jaar met computers, ben tegenstander om iets te proberen zonder te weten wat er fout is. Net zolang zoeken tot je kan aantonen wat er fout is is mijn werkwijze, maar met Apple lijkt dat niet te lukken!
  #13  
Oud 02-02-18, 13:42
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door heink Bekijk bericht
Werk al 55 jaar met computers, ben tegenstander om iets te proberen zonder te weten wat er fout is.
Dan zijn wij bijna confraters want ik speel sinds 1966 met computers. Succes verder.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Reservekopie via Itunes Iphone 5 Luistervinkje iPhone algemeen 4 04-05-17 12:55
Windows: iTunes, reservekopie in iTunes, maar uiteindelijk bestaat hij niet? t0n iTunes 7 29-05-12 14:08
iPhone reservekopie via iTunes Wi-Fi Sync Doblie iTunes 0 24-01-12 00:59
Windows: Nieuwe iPhone, reservekopie, iTunes Rikkie311 iTunes 6 28-05-11 02:01
Windows: Reservekopie iPhone in andere iTunes gebruiken SjoerddeJ iTunes 2 02-01-10 00:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:29.