3G altijd aan

3G altijd aan discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zie altijd het 3G icoontje rechts van mijn t-mobile icoon staan. Betekend dat dat de 3G verbinding ook actief is als je dat icoontje ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-08-08, 15:31
daaf85's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 137
Standaard 3G altijd aan

Ik zie altijd het 3G icoontje rechts van mijn t-mobile icoon staan. Betekend dat dat de 3G verbinding ook actief is als je dat icoontje ziet?
Als je bijv safari ziet is die verbinding actief maar als je er dan weer uit gaat is de verbinding dan weer verbroken?
Ik kon hierover niet echt wat vinden op het forum dus vandaag deze vraag.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18-08-08, 16:22
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 289
Standaard

Als je niet een applicatie gebruikt die internet gebruikt dan gebruik je geen 3G, maar als ik jou was zou ik 3G uitzetten als je het niet gebruikt, het kost geld en je hebt slechter bereik. Je kan het uitzetten bij: Instellingen> Algemeen > Netwerk > 3G
  #3  
Oud 18-08-08, 16:32
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Maastricht
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Abu Bekijk bericht
Als je niet een applicatie gebruikt die internet gebruikt dan gebruik je geen 3G, maar als ik jou was zou ik 3G uitzetten als je het niet gebruikt, het kost geld en je hebt slechter bereik. Je kan het uitzetten bij: Instellingen> Algemeen > Netwerk > 3G
Wat is dat nou voor onzin. Aannemend dat hij gewoon een abbo heeft via T-Mobile valt het gebruik van 3G verbinding geheel binnen zijn dataplan.

Overigens, is er continue verbinding met 3G als dit ingesteld is en zal, daar daar mogelijk, verbinding gemaakt worden.
Wil je dit niet, kan je het inderdaad uitzetten.
  #4  
Oud 18-08-08, 16:46
daaf85's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 137
Standaard

bedankt voor de reactie. ik heb idd een t-mobile abbo dus hoef ik mij niet zorgen te maken over de kosten m.b.t. 3g internet.

ik zie idd altijd het 3g icoontje staan. maar alleen als je dus een programma opent wat gebruik maakt van het internet heb je ook daadwerkelijk een actieve verbinding?

ik las namelijk dat je met 3g aan na 4 uur je accu leeg is. maar dat is dus alleen als je dus 4 bijv je actief aan het internetten bent?
  #5  
Oud 19-08-08, 09:32
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Ridderkerk ZH
Berichten: 32
Standaard

Als ik mijn 3G uitzet heb ik helemaal geen internet meer ... Help!
  #6  
Oud 19-08-08, 19:23
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 289
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door daaf85 Bekijk bericht
bedankt voor de reactie. ik heb idd een t-mobile abbo dus hoef ik mij niet zorgen te maken over de kosten m.b.t. 3g internet.

ik zie idd altijd het 3g icoontje staan. maar alleen als je dus een programma opent wat gebruik maakt van het internet heb je ook daadwerkelijk een actieve verbinding?

ik las namelijk dat je met 3g aan na 4 uur je accu leeg is. maar dat is dus alleen als je dus 4 bijv je actief aan het internetten bent?
Ja, maar 3G slurpt wel meer batterij als het aan staat, bij mij staat 3G alleen aan als ik het gebruik, dat scheelt veel uren
  #7  
Oud 04-09-08, 11:06
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhoneBitch Bekijk bericht
Als ik mijn 3G uitzet heb ik helemaal geen internet meer ... Help!
Vaag als ik mijn 3G uitzet gaat die over naar Gprs mayne. heb ook T-mobile abbo btw
  #8  
Oud 21-09-08, 17:24
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Delft
Berichten: 267
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhoneBitch Bekijk bericht
Als ik mijn 3G uitzet heb ik helemaal geen internet meer ... Help!
Het is toch logisch dat als je 3G uitzet je geen internet meer hebt of licht dit aan mij?
  #9  
Oud 21-09-08, 18:08
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 13.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 128GB (Zwart) [FW: iPadOS 13.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Assen
Berichten: 3
Standaard

Als het goed is schakelt hij dan over naar GPRS, dan heb je nog steds internet maar dan veel langzamer.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi altijd aan erik1995 Jailbreak apps en thema's 5 04-10-10 19:42
Wi-Fi altijd aan bij OS 4.0 damnet Wi-Fi 0 24-09-10 20:38
Lokatie bepaling altijd aan? Machineman iPhone algemeen 2 24-08-10 20:27
Shuffle staat altijd aan swiebertje Archief 3 02-11-09 17:46
1.1.2 Wi-Fi altijd aan ?!?!?! Frits Archief 6 03-01-08 12:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:30.