Calender en Wekker Corrupt!!

Calender en Wekker Corrupt!! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Ow, dat zou idd kunnen, daar heb ik niet aan gedacht. Dan kun je beter de iphone als nieuw aanmelden ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 19 August 2008, 11:18
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 174
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Ow, dat zou idd kunnen, daar heb ik niet aan gedacht.

Dan kun je beter de iphone als nieuw aanmelden en alles laten synchroniseren!
Ja dat heb ik ook gedaan, jammer van de contacten.

POP is niet meer mogelijk? En bestaat er een tool waarmee je conacten aangemaakt op je iPhone ook kunt exporteren naar je SIM kaart?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 19 August 2008, 11:27
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Ik synchroniseer ze altijd met outlook. De laatste keer dat ik update kon ik geen backup terug zetten, maar wel synchroniseren met outlook. Ik was dus niets kwijt.

Het grote nadeel van contacten op de sim kaart, is dat je geen extra informatie op kunt slaan (adres, verjaardag, e-mail enzo) en dat je geen meerdere nummers bij dezelfde persoon kunt opslaan.
Aangezien ik een hoop extra info over contacten opsla, is de simkaart voor mij iig geen optie!
  #23  
Oud 19 August 2008, 11:39
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 174
Standaard

Ja dat begrijp ik, maar stel dat de iPhone het begeeft... WEG contacten. Ik synchroniseer nog niet met Outlook omdat ik nu gebruik maak van Webmail bij de klant. Vandaar dat ik contacten ook naar mijn SIM wil zetten.
  #24  
Oud 19 August 2008, 11:42
ServicePack's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 174
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
dan kan je ook ineens je avator aanpassan van 1.1.4 naar 2.0.1
Done! ...........
  #25  
Oud 19 August 2008, 19:58
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Nu we het over corrupt hebben.... Ik kan mijn tijd instellingen niet omzetten van 24 uur klok naar 12 uur klok. Het rare is kon dit eerst wel maar meen je dat er wat veranderde. terwijl bij een herstel momenten wel PM er achter staat. Weet niet meer zker of het bij herstellen was maar ja. Iemand een oplossing hiervoor
  #26  
Oud 19 August 2008, 23:46
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Fasty, kijk even of je regio instellingen op Nederlands staan.
  #27  
Oud 20 August 2008, 18:19
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Fasty, kijk even of je regio instellingen op Nederlands staan.

bedankt voor je reactie

helaas staan die op nederlands en GMT staan op amsterdam ingesteld.
ik kan dat schuifje gewoon niet meer schuiven. Nog iemand een idee?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Corrupt? Idol Archief 0 21 April 2010 12:40
Telefoongedeelte in display corrupt mpgjacobs iPhone algemeen 13 18 December 2008 23:59
Muziek Corrupt casperrrrrrr Archief 0 25 October 2008 18:36
Bootloader corrupt kv068 iPhone algemeen 6 25 August 2008 21:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:24.