Telefoongedeelte in display corrupt

Telefoongedeelte in display corrupt discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb een vreemd probleem. Als ik word gebeld dan verschijnt in mijn display niet meer het nummer van de beller in beeld en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 December 2008, 17:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 1
Standaard Telefoongedeelte in display corrupt

Hallo,

ik heb een vreemd probleem. Als ik word gebeld dan verschijnt in mijn display niet meer het nummer van de beller in beeld en kan de call ook niet afbreken.

Wel verschijnt boven in het scherm de melding dat daar op moet klikken om terug te gaan naar het gesprek.

Ik kan tikken op het scherm wat ik wil, maar kom niet niet naar het gespreksbeeld.

Probleem is nu: als ik dan op icoon van bellen klik er alleen het toetsenbord verschijnt, icoon van "favorieten"is er bijvoorbeeld niet meer en ik kan ook geen nummer bellen, dan verdwijnt het beeld onmiddellijk weer.

Heb gezocht naar een factory reset, maar die kan ik niet vinden, alleen resetten van bepaalde settings.

Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

Dank en groet,

Matthieu
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 December 2008, 18:01
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Probeer eens een hard reset: powerbutton en homebutton tegelijk indrukken en vastblijven houden todat je iphone uitvalt. En opnieuw aanzetten maar weer

Anders is een restore misschien de oplossing. (voor meer info over restoren/back-up moet je even de zoekfunctie/wiki gebruiken )
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 12 December 2008, 21:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2008
Berichten: 8
Standaard

Hi,

Ik heb eigenlijk hetzelfde probleem. Als ik op het "bellen" icoon klik dan verschijnt even het nummerieke gedeelte maar na een paar seconden sprint het beeld weer terug naar het beginscherm. Het is niet mogelijk om op cijfers of de favorieten te klikken in het nummerieke gedeelte. Ik heb ook een harde reset gedaan maar helaas zonder succes. Ben alle instellingen al doorgelopen maar niets helpt..

Iemand enig idee??

groeten,
Jos
  #4  
Oud 13 December 2008, 09:38
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joske1967 Bekijk bericht
Hi,

Ik heb eigenlijk hetzelfde probleem. Als ik op het "bellen" icoon klik dan verschijnt even het nummerieke gedeelte maar na een paar seconden sprint het beeld weer terug naar het beginscherm. Het is niet mogelijk om op cijfers of de favorieten te klikken in het nummerieke gedeelte. Ik heb ook een harde reset gedaan maar helaas zonder succes. Ben alle instellingen al doorgelopen maar niets helpt..

Iemand enig idee??

groeten,
Jos
Ik zie dat je een jailbreak hebt gedaan, heb je Kate ge´nstalleerd? Die zorgt nl. ook voor dit soort fouten.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #5  
Oud 13 December 2008, 10:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2008
Berichten: 4
Standaard

Same here.. Nu kam ik alles met de iPhone, behalve bellen! ;-)
  #6  
Oud 13 December 2008, 12:19
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Ik zie dat je een jailbreak hebt gedaan, heb je Kate ge´nstalleerd? Die zorgt nl. ook voor dit soort fouten.
Ja ik heb Kate wel geinstalleerd gehad maar er ook weer afgehaald, helaas zonder het gewenste resultaat. Het probleem blijft hetzelfde... :-(
Wat kan ik nu het beste doen? Heb de iPhone nog maar net, heb 'm jailbroken gekocht. Krijg ik problemen als ik alles eraf gooi? Heb nog niet genoeg kennis om me daar nu al op te storten....

Hellup!?

Gr.
Jos
  #7  
Oud 13 December 2008, 12:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2008
Berichten: 8
Standaard

Hoi,

Ik heb misschien de oplossing!!!!
Bij mij werkt het in ieder geval, ik hoop bij jullie ook!
Het werkt bij mij als je Kate nog ge´nstalleerd heb staan.

Ga dan naar "Instellingen", "Rip Dev", "Rip Dev Products" en vraag bij "Licences" een trail aan. Nadat ik een trailperiode had gekregen (duurt bij mij tot 16 december 2008), kon ik weer bellen!!!!!!

Ik ga nu proberen om Kate eraf te gooien voor die trailperiode afloopt... Pfff hoop dat het lukt... werd er echt gek van!

Laten jullie me weten of dit bij jullie ook werkt?

Groetjes,
Jos
  #8  
Oud 13 December 2008, 14:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2008
Berichten: 4
Standaard

Kate opnieuw ge´nstalleerd, trial license aangevraagd, en de phone werkt weer. Dus het ligt def aan Kate!
  #9  
Oud 13 December 2008, 14:21
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elloy Bekijk bericht
Kate opnieuw ge´nstalleerd, trial license aangevraagd, en de phone werkt weer. Dus het ligt def aan Kate!
En Kate er dan weer snel afgooien he? Heb ik net gedaan en het werkt allemaal weer!

Ik denk dat veel mensen hier iets aan hebben omdat ik al aardig wat threads hierover heb gezien (of threads die erop lijken)

Te gek dat het bij jou dus ook werkt. Inderdaad, ligt echt aan Kate..

gr.
Jos
  #10  
Oud 18 December 2008, 13:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2008
Berichten: 4
Standaard

Er zijn ook andere applicaties die hetzelfde veroorzaken, ik heb het weer. Had een paar apps ge´nstalleerd en weer verwijderd, en nu kan ik alweer niet bellen!
  #11  
Oud 18 December 2008, 14:58
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door elloy Bekijk bericht
Er zijn ook andere applicaties die hetzelfde veroorzaken, ik heb het weer. Had een paar apps ge´nstalleerd en weer verwijderd, en nu kan ik alweer niet bellen!
Heb je toevallig ook Mobile Enhancer ge´nstalleerd? Ik had ook alles eraf gegooid maar bleef ook problemen houden, tot ik Mobile Enhancer verwijderde op advies van het DipRev team...

gr.
Jos
  #12  
Oud 18 December 2008, 19:03
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2008
Berichten: 4
Standaard

Thanks again! ;-)
  #13  
Oud 18 December 2008, 19:40
kuradius's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Locatie: naaldwijk
Berichten: 51
Stuur een bericht via MSN naar kuradius
Standaard

herstellen werkt ook want ik had het zelfde probleem
en voorzichtig zijn met instaleren van prog van cydia
__________________
Type:iPhone USA 8gb (t-mobile nl) Firmware: 2.2 jailbroken
  #14  
Oud 18 December 2008, 22:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

ik had bosstool gedownload en toen deed die het ook niet opnieuw geinstalleerd toen deed alles het weer
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Display helderheid .. gezocht display Hobao iPhone algemeen 1 15 July 2010 16:56
Corrupt? Idol Archief 0 21 April 2010 11:40
iPhone 1e gen.: telefoongedeelte werkt niet meer na update naar FW 3.0 StoffelXYZ Unlock 7 30 July 2009 16:03
Bootloader corrupt kv068 iPhone algemeen 6 25 August 2008 20:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:08.