tooltje om network opties te tonen

tooltje om network opties te tonen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand of er een tooltje is dat mijn netwerk mogelijkheden toont en waar ik het mee kan aan en uitschakelen? Ik wil niet meer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 August 2008, 17:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Berichten: 19
Send a message via twitter to marcb
Question tooltje om network opties te tonen

Weet iemand of er een tooltje is dat mijn netwerk mogelijkheden toont en waar ik het mee kan aan en uitschakelen? Ik wil niet meer 3lagen doorklikken om mn 3G uit of aan te zetten.
Dus een simpele tool die dit direkt kan doen is handig denk ik!

tx
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 August 2008, 17:42
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

als je iphone gejailbreakt is kan je bossprefs installeren.
ik weet niet zeker of het voor 3G ook is (want ik heb zelf (nog) geen 3G)
maar ik denk het wel

en als je een 3G hebt, pas dan ff je profiel aan ;p
  #3  
Oud 27 August 2008, 18:22
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slodo Bekijk bericht
ik weet niet zeker of het voor 3G ook is (want ik heb zelf (nog) geen 3G)
Jep, met BossPrefs kun je ook 3G uitschakelen.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 27 August 2008, 22:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Berichten: 19
Send a message via twitter to marcb
Standaard

ok..dank je wel.

idd heb ik de 3G...zonder jailbreak
  #5  
Oud 27 August 2008, 22:18
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcb Bekijk bericht
ok..dank je wel.

idd heb ik de 3G...zonder jailbreak
Om BossPrefs te krijgen zal die gejailbreakt moeten zijn...
  #6  
Oud 28 August 2008, 12:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Berichten: 77
Standaard

Is dit de enigste optie?

Heb net mijn 3G en wil toch zsm alles dichtimmeren dat ik geen onvoorziene kosten krijg.

En van Jailbreaken heb ik nog geen kaas gegeten.
  #7  
Oud 28 August 2008, 13:14
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macbook-jan Bekijk bericht
Is dit de enigste optie?

Heb net mijn 3G en wil toch zsm alles dichtimmeren dat ik geen onvoorziene kosten krijg.

En van Jailbreaken heb ik nog geen kaas gegeten.
Begin maar eens te zoeken dan, over Jailbreak enz...
  #8  
Oud 28 August 2008, 13:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Berichten: 77
Standaard

Was ik ook mee bezig,maar is zo veel info dat het vrij onoverzichtelijk is.
Wilde gewoon zsm mijn dataverkeer op non actief zetten.

Heb al in de 2 uur dat ik hem heb al 418kb downloadverkeer gehad.

Nu bij data instellingen het woordje Niets ingevuld.
Nu krijg ik een foutmelding bij opstarten van safari,dus ben al wat veiliger.
  #9  
Oud 29 August 2008, 01:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 196
Standaard

als je nu ook nog bij het opstarten van de aandelen app, of de weather app een foutmelding krijgt zit je veilig denk ik. Dan heb je verder geen instellingen nodig lijkt me?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cydia: Network error saxobart Jailbreak apps en thema's 4 27 March 2011 21:23
3G Network Booster winock iPhone Apps 1 30 June 2010 03:48
Network Error Dietch Jailbreak apps en thema's 2 12 May 2009 22:32
Local Network Apps lnn.art iPhone Apps 21 26 March 2009 02:38
Handig tooltje: Clipalizer StevenVW iPhone Apps 1 18 March 2008 16:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:46.