Menu niet werkend?

Menu niet werkend? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Heb een vraag: Ik heb een herstel uitgevoerd via itunes maar nu heb ik het volgende probleem!: Als ik een optie in het menu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 August 2008, 11:09
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard Menu niet werkend?

Hallo,

Heb een vraag: Ik heb een herstel uitgevoerd via itunes maar nu heb ik het volgende probleem!:

Als ik een optie in het menu wil veranderen kan dit niet! Zodra ik op home button klik en erna terug naar menu ga is hij weer standard waar hij op stond!

Bevoorbeeld: AutoCorrection staat aan, zodra ik hem uit zet en ik keer erna weer terug staat hij weer aan

Volgorde van contacten staat altijd op: First, Last! Zodra ik dit veranderd en op home button klik staat hij gewoon weer op First, Last!

Weet iemand hoe ik dit verhelp??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 August 2008, 11:11
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Nadat je herstel hebt gedaan in itunes, vroeg hij daarna om terugzetten van een backup ? En als je ja hebt geantwoord moet je waarschijnlijk even met bosstools de fix user dir permissions draaien.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #3  
Oud 31 August 2008, 11:22
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

En waar vind ik dat? Wat moet ik dan invullen?
  #4  
Oud 31 August 2008, 11:24
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Via cydia de bosstools installeren en zodra je het opstart op more drukken. Dan zie je de optie staan
  #5  
Oud 31 August 2008, 11:25
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

Geld dit ook voor Installer?
  #6  
Oud 31 August 2008, 11:26
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Nee in de installer is hij nog niet te vinden je hebt cydia nodig
  #7  
Oud 31 August 2008, 11:29
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

Nou,,

Heb gezocht en volgens mij gevonden

in menu staatr nu Bossprefs ik ga dna naar more en zie ik fix user dir... staan.
Of het nu heeft gewerkt weet ik niet
  #8  
Oud 31 August 2008, 11:31
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

dat kun je uiteraard simpel testen door die instelling weer te veranderen, en te kijken of deze nu wel opgeslagen wordt
  #9  
Oud 31 August 2008, 11:33
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

Het werkt niet, heb 2x geprobeerd! Maar ik kan geen opties veranderen in menu springen gewoon weer terug

Wie weet wat ik nog kan proberen? Want kan mijn nummer niet uitzetten niks!?

Is er iemand anders die weet hoe ik dit probleem kan oplossen?

Er zal toch wel een oplossing zijn zelfs google vind ik niks nuttigs hierover?? en via forum zoeker ook niet..

Trouwens als ik herstel wil doen en ik wil zelf een bestand kiezen hoe doe ik dit via itunes???? zonder op herstel te hoeven klikken!?

Laatst gewijzigd door ArB; 31 August 2008 om 12:02.
  #10  
Oud 1 September 2008, 07:25
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

Ik haal het een beetje naar voren, hoop dat dit wel mag!

Weet nog iemand een oplossing? Heb gister avond van alles geprobeerd tot restore aan toe! Maar niks helpt! Ik heb van alles geprobeerd maar sommige menu opties krijg ik maar niet werkend! Hij springt gewoon weer terug naar hoe hij staat... Zoals bij KB1 of 2
  #11  
Oud 7 September 2008, 20:38
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: kerkrade
Berichten: 56
Standaard

Heb nog eens geprobeerd via herstellen maar helaas het helpt niet! Bepaalde menu opties werken gewoon niet en springen terug naar standaard!

Iemand ook dit probleem? Of ooit gehad?
  #12  
Oud 7 September 2008, 20:56
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kleut Bekijk bericht
Heb nog eens geprobeerd via herstellen maar helaas het helpt niet! Bepaalde menu opties werken gewoon niet en springen terug naar standaard!

Iemand ook dit probleem? Of ooit gehad?
Heb je misschien kate uit de installer gedownload?
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Turbosim geunlocked 3G niet werkend pienaar Unlock 59 15 May 2009 19:56
ipinball niet werkend stefsegers Jailbreak apps en thema's 6 25 February 2008 09:32
GPRS niet werkend eddonkers Archief 2 19 February 2008 22:16
fw 1.1.2 grps niet meer werkend ? smeevil Archief 0 18 December 2007 15:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:16.