hoe je dat auto-correction moet uitzetten

hoe je dat auto-correction moet uitzetten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hey, ik heb laats met cydia wat gedownload genaamd: Disable auto-correction(2.0.1). dat schakelt dus je auto-correction uit (maar dat snap je denk ik wel ) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 August 2008, 22:55
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2008
Berichten: 34
Lightbulb hoe je dat auto-correction moet uitzetten

hey,

ik heb laats met cydia wat gedownload genaamd: Disable auto-correction(2.0.1). dat schakelt dus je auto-correction uit (maar dat snap je denk ik wel )

dus nu heb je daar geen last meer van en hoef je niet dat met koreaanse doen alles werkt gewoon hoe jij het wilt

en je hoeft dan niet met winscp of iets anders te pielen in je mappen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 August 2008, 22:59
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Is wel voorbijgekomen, hoor.
Kort iPhone-nieuws: WinPwn 2.0.0.3, App Store-updates, autocorrectie uit met KB2 en asKB > Nieuws > iPhoneclub.nl
Tip: autocorrectie uitschakelen in firmware 2.0 > Nieuws > iPhoneclub.nl
Autocorrectie sneller in- en uitschakelen met CToggle > Nieuws > iPhoneclub.nl

Off-topic
Zou je je profiel ook even kunnen aanpassen naar de juiste Firmware.

__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 31 August 2008, 23:03
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2008
Berichten: 34
Standaard

okay dat heb ik dan niet gezien mijn fout

maar tog voor de zekerheid
  #4  
Oud 22 September 2008, 13:57
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Berichten: 2
Smile Autocorrectie uitzetten zonder Cydia enz

Heb mn iPhone zo origineel mogelijk gehouden bij upgrade naar 2.1 maar merkte dat ik toch Cydia had moeten aanvinken vanwege de autocorrectie on-off switch die alleen zij hebben .... Maar er is een goed work-around
(kost je 3 seconden per boodschap) Doe als volgt: type een letter (of een punt voor mij part) Daarna zet je de cursor voor dat ene teken (met de bubble tool) Voila! de autocorrectie werkt niet meer . (vergeet niet de letter weg te halen als je klaar bent) Je kunt ook beginnen met bijvoorbeeld tot-ziens, en daarna met de bubble tool de rest er voor typen, hoef je niets meer weg te halen....
(oh ja de truuk met het wereldbolletje en het Japanse querty keyboard werkt bij mij niet onder 2.1, tenminste niet bij SMSen)
  #5  
Oud 22 September 2008, 14:15
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Kijk maar even op de ifoneguide.
Pakket heet it9 en werkt prima.
Is een installer package.

http://www.ifoneguide.nl/?p=342
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.

Laatst gewijzigd door ArB; 22 September 2008 om 14:20.
  #6  
Oud 22 September 2008, 18:22
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

hier staat ook nog hoe je auto correctie kan uit zetten.

maar dan doe je ook weer iets met het toetsen bord veranderen
Autocorrectie uitschakelen? Neem een Letlands toetsenbord > Nieuws > iPhoneclub.nl
  #7  
Oud 24 September 2008, 09:52
Jakiie's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Amsterdam-Bijlmer, Nederland
Berichten: 276
Stuur een bericht via Yahoo naar Jakiie Stuur een bericht via Skype™ naar Jakiie Send a message via twitter to Jakiie
Standaard

Ik ga eens even Disable auto-correction proberen op mijn jailbroken iPhone met Firmware 2.1. aangezien CToggle bij mij niet echt werkt (??)
__________________
Connected with: iPhone 5, 32GB (Zwart), Firmware: 6.1, T-Mobile i-150, Jailbroken.
  #8  
Oud 1 October 2008, 02:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Locatie: zuide
Berichten: 12
Standaard

is erniks op itunes dat je de auto correctie kan uitzetten?
  #9  
Oud 1 October 2008, 02:24
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jamesdean Bekijk bericht
is erniks op itunes dat je de auto correctie kan uitzetten?
Nee, maar als je BossPrefs hebt, dan kan je de Ctoggle addon installeren en zo heel makkelijk de autocorrectie aan/uit zetten.
  #10  
Oud 4 October 2008, 15:59
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 February 2008
Locatie: Gent
Berichten: 60
Standaard

bij mij werkt die Ctoggle precies niet

ik zie het wel tussen mijn bossprefs dingen staan maar alles wat ik uit of aan zet doet hij helemaal niet

doe ik iets verkeerd ofzo?
  #11  
Oud 26 October 2008, 18:26
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 33
Standaard

Bij mij werkt dit ook niet.
  #12  
Oud 29 October 2008, 13:09
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 9
Standaard

die van iclarified werkt wel ... wel eerst ff de source toevoegen ...
  #13  
Oud 24 November 2008, 15:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 2
Standaard Autocorrectie uitzetten op een nette manier

Volg deze link voor een fantastische methode om de autocorrectie uit en ook direct weer aan te zetten zonder gekke tekens op je toetsenbordje:
Koos Kaspers.nl :: Better way to disable autocorrection

en dat allemaal bedacht door Koos Kaspers. Hulde
  #14  
Oud 24 November 2008, 16:01
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Het kan nu ook standaard met de nieuwe 2.2 firmware
  #15  
Oud 24 November 2008, 16:02
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MIDDENHOF Bekijk bericht
Volg deze link voor een fantastische methode om de autocorrectie uit en ook direct weer aan te zetten zonder gekke tekens op je toetsenbordje:
Koos Kaspers.nl :: Better way to disable autocorrection

en dat allemaal bedacht door Koos Kaspers. Hulde
Dit is precies het zelfde (volgens mijn ) als wat in de Ifonequide repo staat

Tegenwoordig met 2.2 heb je dit niet meer nodig, kan je gewoon in de instellingen veranderen
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #16  
Oud 24 November 2008, 16:24
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Dit is precies het zelfde (volgens mijn ) als wat in de Ifonequide repo staat

Tegenwoordig met 2.2 heb je dit niet meer nodig, kan je gewoon in de instellingen veranderen
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Het kan nu ook standaard met de nieuwe 2.2 firmware
@King1987 ben een beetje een newbee. Waar vindt ik de Iphoneguide repo? Dat is toch niet dat verhaal van het Letse toetsenbord he. Daar krijg je toch rare tekens op je toetsenbordje.

@Bomans. Ik weet dat het in 2.2 standdaard zit. Alleen die knop voor aan en uitzetten zit zover weg, dat ze hem net zo goed weg hadden kunnen laten. Echt de oplossing van Kaspers werkt netjes en perfect. In hetzelfde emailtje gewoon aan en uitzetten en niet helemaal naar het tabblad instellingen toetsenbord bla bla. Ik heb hem ook met de fw 2.2 toch maar gemod.
  #17  
Oud 24 November 2008, 16:27
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MIDDENHOF Bekijk bericht
Ben een beetje een newbee. Waar vindt ik de Iphoneguide repo? Dat is toch niet dat verhaal van het Letse toetsenbord he. Daar krijg je toch rare tekens op je toetsenbordje.
Nee, werkt precies zoals jij zij, alleen word die .plist in je iphone geladen, zet je de nederlandse keyboard uit en de zweedse aan. En volia

Citaat:
Ik weet dat het in 2.2 standdaard zit. Alleen die knop voor aan en uitzetten zit zover weg, dat ze hem net zo goed weg hadden kunnen laten.
Ver weg? Gewoon in je instellingen bij toetsenboard. Simpel, 1 keer de knop overschakelen en klaar....
  #18  
Oud 24 November 2008, 17:00
PDD PDD is offline
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 September 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 23
Standaard

jaaaa...uitgeschakeld.
heerlijk
tnx
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Betere manier om auto-correction uit te schakelen. Kaspers Archief 7 1 September 2008 13:16
Voicemailknop ''deactiveren'' HOE MOET DAT? orli Archief 1 17 August 2008 11:06
melding dat ik me beltegoed moet opwaarderen en dat ik 1233 moet bellen djmur-c Unlock [archief] 2 1 May 2008 13:49
achtergrond wijzigen hoe moet dat? Frank Nusteen Archief 3 22 March 2008 17:05
Hoe moet dat allemaal..??? sjoran Archief 3 23 October 2007 15:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:48.