code cijferslot vergeten

code cijferslot vergeten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hej ik ben zo dom geweest om als ik nog niet zo goed wakker was de code van mijn cijferslot te veranderen.. toen ik savonds ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 31 August 2008, 23:41
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 7
Standaard code cijferslot vergeten

hej
ik ben zo dom geweest om als ik nog niet zo goed wakker was de code van mijn cijferslot te veranderen..
toen ik savonds een bericht wou versturen en men code probeerde en ik was vergeten dat ik het veranderd had begon ik verschillende codes te proberen.. toen kwam er teneindelijk op.. 5 min geblokkeerd.. probeerde ik terug 1 code.. weer verkeerd.. 15 min geblokeerd.. weer een code.. weer fout.. 1u geblokeerd.. weer fout nog eens en er kwam op verbind met iTunes.. nu ik dit gedaan heb doet het nog niks! iemand hulp? ik flip echt:s
pleaasse help mij
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 September 2008, 00:00
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 7
Standaard

hejj mensen
het is gelukt!! ben suupperr content!
kheb gesynchroniseerd met itunes
daardoor terug codes kunnen proberen en de juiste code is terug boven gekomen!
toch bedankt hopelijk helpt dit andere mensen met black out
x x
  #3  
Oud 1 September 2008, 00:54
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door liesbethxtje Bekijk bericht
toch bedankt hopelijk helpt dit andere mensen met black out
x x
Of, nog beter, helpt het ze om niet al die (meestal) overbodige beveiligingen te activeren.
  #4  
Oud 1 September 2008, 14:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 184
Standaard

ik zet of mijn geboortedatum of geboortedatum van me vriendin
het is alleen handig als het gejat is dat de ene gekke idiot niet naar sierra leon gaat bellen zodat je niet alleen zonder tel zit maar ook met een forse telefoonfactuur
  #5  
Oud 1 September 2008, 15:00
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door junero Bekijk bericht
ik zet of mijn geboortedatum of geboortedatum van me vriendin
het is alleen handig als het gejat is dat de ene gekke idiot niet naar sierra leon gaat bellen zodat je niet alleen zonder tel zit maar ook met een forse telefoonfactuur
eh, dat kan (helaas) ook gewoon nog wanneer je het codeslot gebruikt

zie: Groot securitylek in iPhone firmware 2.0.2 > Nieuws > iPhoneclub.nl
  #6  
Oud 1 September 2008, 16:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Berichten: 184
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
eh, dat kan (helaas) ook gewoon nog wanneer je het codeslot gebruikt

zie: Groot securitylek in iPhone firmware 2.0.2 > Nieuws > iPhoneclub.nl
ja en dat weet zeker elke junk op de straat hoop dat er binnenkort een update komt, maar het is altijd beter dan zonder slotje,
als je je fiets op slot zet weet je toch ook wel dat ze met een ijzer schaar van half meter ongeveer elke halfords slotje binnen 10 seconden kunnen openbreken , maar dan weet je zelf ook wel dat junkies altijd naar een fiets zonder een slotje zoeken
  #7  
Oud 1 September 2008, 17:35
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
eh, dat kan (helaas) ook gewoon nog wanneer je het codeslot gebruikt

zie: Groot securitylek in iPhone firmware 2.0.2 > Nieuws > iPhoneclub.nl
en als je instelt dat als je dubbel klikt op de home button dat je dan naar de ipod gaat is er ook niks aan de hand
  #8  
Oud 12 April 2009, 09:08
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 February 2009
Berichten: 4
Standaard code kwijt

ik snap er helemaal nix van..wat heb je nou gedaan om de codes terug te krijgen dan? Ik ben de code kwijt van het instellen van een beperking...
Is dat het zelfde?
  #9  
Oud 23 June 2009, 19:08
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 1
Standaard

hallo liesbeth,
ik heb een vraag: ik ben ook me codeslot vergeten, en hoe heb jij dat nou gedaan?
groetjes amber
  #10  
Oud 23 June 2009, 19:19
OiP's schermafbeelding
OiP OiP is offline
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Brugge
Berichten: 257
Send a message via twitter to OiP
Standaard

Als het je echt niet te binnen schiet kan je nog altijd herstellen in itunes en geen reservekopie terugplaatsen.
  #11  
Oud 23 June 2009, 19:46
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door OiP Bekijk bericht
Als het je echt niet te binnen schiet kan je nog altijd herstellen in itunes en geen reservekopie terugplaatsen.
nee, als ik mn iPhone met iTunes verbind, krijg ik een bericht dat ik eerst mn code moet invullen. Ik neem dus aan dat je ook niet gewoon een restore kunt doen! (vind ik wel een goede beveiliging)
  #12  
Oud 23 June 2009, 19:50
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Waarschijnlijk kun je gewoon herstel doen als je de iPhone in DFU zet. Met een restore ben je natuurlijk wel je data kwijt, dus daar kom je alsnog niet bij
  #13  
Oud 25 June 2009, 12:58
» iPod touch 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Locatie: Thuis
Berichten: 93
Standaard

Een geboortedatum of je postcode of evt je personeels/schoolnummer zijn de meest handige codes om een black-out te boven te komen.
  #14  
Oud 25 June 2009, 15:10
iMac-er's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
eh, dat kan (helaas) ook gewoon nog wanneer je het codeslot gebruikt

zie: Groot securitylek in iPhone firmware 2.0.2 > Nieuws > iPhoneclub.nl

Opgelost in 3.0 !
  #15  
Oud 25 June 2009, 15:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 196
Standaard

Volgens mij al in 2.1 hoor, maarja, details
  #16  
Oud 25 June 2009, 15:49
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Nederland
Berichten: 286
Standaard

Als je je cijferslot echt vergeten bent kun je altijd nog herstellen via DFU mode
  #17  
Oud 18 October 2011, 00:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2011
Berichten: 3
Standaard

ik ben mijn codeslot vergeten maar ik wil hem niet restoren want hij is gejailbreaked
weet iemand een andere manier
  #18  
Oud 1 March 2012, 19:13
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 September 2011
Locatie: Amsterdam
Berichten: 64
Standaard

Beste mensen.
Ik heb de code vandaag vervangen.
Echter weet ik deze niet meer.
Heb gezien dat het mogelijk is een backup terug te zetten via iTunes.
Echter als ik hem aansluit aan iTunes wordt er gevraagd naar een code. Deze weet ik dus niet.
Zo kan ik dus de Reset en Restore niet uitvoeren.
Weten jullie misschien nog een optie?
  #19  
Oud 1 January 2014, 14:47
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Hoogeveen
Berichten: 22
Send a message via twitter to gerardfidom
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jieve Bekijk bericht
Beste mensen.
Ik heb de code vandaag vervangen.
Echter weet ik deze niet meer.
Heb gezien dat het mogelijk is een backup terug te zetten via iTunes.
Echter als ik hem aansluit aan iTunes wordt er gevraagd naar een code. Deze weet ik dus niet.
Zo kan ik dus de Reset en Restore niet uitvoeren.
Weten jullie misschien nog een optie?
Ik heb precies dit zelfde probleem... Wie helpt mij.. - please..?!
  #20  
Oud 1 January 2014, 15:27
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2010
Locatie: belgie(gent)
Berichten: 79
Standaard

in dfu mode zetten en herstellen met itunes.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Toegangs code vergeten Cherrim iPhone algemeen 11 2 October 2011 15:31
code vergeten Sights iPhone algemeen 2 26 October 2010 12:54
Windows: Code vergeten Mandydidier iTunes 5 8 July 2010 17:17
cijferslot vergrendeld:S bobbie iPhone algemeen 10 18 May 2009 20:06
cijferslot sumo iPhone algemeen 18 15 May 2009 22:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:49.