cijferslot

cijferslot discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi allemaal, ben in het bezit van een iphone maar ben me cijferslot kwijt hoe kom ik nou in godsnaam weer in me iphone wat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 March 2008, 15:13
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Locatie: Alphen aan den rijn
Berichten: 2
Angry cijferslot

Hoi allemaal,

ben in het bezit van een iphone maar ben me cijferslot kwijt hoe kom ik nou in godsnaam weer in me iphone
wat een ellende zeg voor mij geen slot er meer op


Gr. Sumo
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 March 2008, 15:48
» iPhone US 8GB  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 4
Standaard

grappemaker!!!!
  #3  
Oud 16 March 2008, 16:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Locatie: Rotselaar (Belgium)
Berichten: 183
Standaard

Sumo

je meld je aan en je eerste post is deze..

vind je dit zelf niet verdacht?
  #4  
Oud 16 March 2008, 17:04
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Zal ik het zeggen ?

Je kan het omzeilen namelijk. Maar ik weet niet of ik je kan vertrouwen wat hierboven ook al gezegd wordt
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 16 March 2008, 17:07
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Locatie: Rotselaar (Belgium)
Berichten: 183
Standaard

ik zou het niet vertrouwen.

als je een code instelt, dan is dat 1 die je onthoudt.

ik kan dus moeilijk geloven dat je die plots 'vergeten' bent.
  #6  
Oud 17 March 2008, 19:07
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Locatie: Alphen aan den rijn
Berichten: 2
Standaard

probleem opgelost dank zij een fijne collega
  #7  
Oud 17 March 2008, 19:54
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Zal ik het zeggen ?

Je kan het omzeilen namelijk. Maar ik weet niet of ik je kan vertrouwen wat hierboven ook al gezegd wordt
Hoe dan? Hoe dan! IK MOET HET WETEN! haha...
Misschien dat je het me via PM kan sturen? Heb het trouwens een tijd geleden ook gehad, dat ik m'n pincode kwijt was.. was even heel, heel goed nadenken, toen had ik hem eindelijk weer!
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
  #8  
Oud 11 April 2008, 08:51
» iPhone NL 16GB [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Berichten: 28
Standaard

Haha, een collega heeft zelfde probleem. Was er heilig van overtuigt dat hij de goede code gebruikte en heeft 1 keer teveel geprobeerd... En dus gelocked!!! Ik heb nog voor hem naar een oplossing gezocht maar niets kunnen vinden. Als iemand van jullie tips heeft... Altijd welkom.

Alvast bedankt!
  #9  
Oud 11 April 2008, 10:09
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Uuhm een mod die dit kan sluiten? Ik vind dit dus echt bullshit dat mensen dit gaan vragen. Voor hetzelfde geld hebben ze een iPhone gestolen en helpen wij ze alleen maar dit te kraken.

En inderdaad, als je een code voor jezelf instelt onthou je die en vergeet je dus nooit.
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
  #10  
Oud 11 April 2008, 10:15
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Iedereen heeft wel gelijk maar ook ik vergeet wel eens mijn code voor de bank/pin pas.
En die heb je zeker nodig;-))) maar het is steeds mogelijk he.

Waarom bestaan er anders progjes om je paswoorden op te slaan?
  #11  
Oud 11 April 2008, 10:35
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

haha, laat me raden, dat progje is ook met een ww beveiligd
  #12  
Oud 11 April 2008, 16:32
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Locatie: Rotselaar (Belgium)
Berichten: 183
Standaard

dit mag idd wel gesloten worden.

zoals al gezegd
je gebruikt die code meermaals per dag , ik kan me niet indenken dat je die dan plots vergeet...
  #13  
Oud 11 April 2008, 16:50
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fizzy Bekijk bericht
dit mag idd wel gesloten worden.

zoals al gezegd
je gebruikt die code meermaals per dag , ik kan me niet indenken dat je die dan plots vergeet...
Ik zet zelf alleen code op de SIM, dus die heb je alleen nodig als je hem aanzet, en dat is dus bijna nooit, aangezien ik hem nooit uitzet (alleen als de batterij bijna leeg is)... ik weet niet of die code ook te omzeilen is (lijkt me niet), maar het kan dus wel degelijk gebeuren.

Over de mensen die willen weten hoe je het gewone cijferslot kan omzeilen (zou ik ook wel willen weten): als dat iemand z'n eerste post is, is het wel een beetje verdacht.. maar als iemand al bijv. meer dan 200 posts heeft, en al een aantal topics heeft met bijv. een probleem of dergelijke.. heeft hij die iPhone denk ik niet gejat en dat hij nu wil weten hoe hij er in komt :s
  #14  
Oud 11 April 2008, 16:56
topke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 322
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BadSide Bekijk bericht
Ik zet zelf alleen code op de SIM, dus die heb je alleen nodig als je hem aanzet, en dat is dus bijna nooit, aangezien ik hem nooit uitzet (alleen als de batterij bijna leeg is)... ik weet niet of die code ook te omzeilen is (lijkt me niet), maar het kan dus wel degelijk gebeuren.

Over de mensen die willen weten hoe je het gewone cijferslot kan omzeilen (zou ik ook wel willen weten): als dat iemand z'n eerste post is, is het wel een beetje verdacht.. maar als iemand al bijv. meer dan 200 posts heeft, en al een aantal topics heeft met bijv. een probleem of dergelijke.. heeft hij die iPhone denk ik niet gejat en dat hij nu wil weten hoe hij er in komt :s
Misschien heeft hij er dan wel al een en heeft hij er een extra gestolen of 'gevonden'.. En jij doet nu toch wel verdacht opdringerig..
  #15  
Oud 31 August 2008, 23:51
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 7
Standaard

er is opgekomen verbind met iTunes..
deze gedaan kan ik alles zien maar men iphone is nog alt geblokkeerd
is het slim om alles te herstellen? want hij bewerkt dan ook je software wat betekent dat hij dus upgrade naar 2.0.2
maar is hij dan niet echt geblokkeerd als ik dat doe???
helpp
  #16  
Oud 1 September 2008, 18:17
topke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 322
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door liesbethxtje Bekijk bericht
er is opgekomen verbind met iTunes..
deze gedaan kan ik alles zien maar men iphone is nog alt geblokkeerd
is het slim om alles te herstellen? want hij bewerkt dan ook je software wat betekent dat hij dus upgrade naar 2.0.2
maar is hij dan niet echt geblokkeerd als ik dat doe???
helpp
herstellen = nog meer blokkeren, zeker voor u geloof ik
  #17  
Oud 1 September 2008, 21:49
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door topke Bekijk bericht
herstellen = nog meer blokkeren, zeker voor u geloof ik
kheb da indd ni gedaan en tis in orde gekomen gelukkig
  #18  
Oud 23 January 2009, 12:05
» iPhone 3G 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2009
Berichten: 1
Standaard Iphone

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Zal ik het zeggen ?

Je kan het omzeilen namelijk. Maar ik weet niet of ik je kan vertrouwen wat hierboven ook al gezegd wordt
Hallo,

mijn broer kijkt altijd in mij iphone dus verander ik altijd de code. maar hij weet hem altijd weer goed te gokken dus moest ik hem weer veranderen. toen ik mijn oude code moest invoeren zat ik voor de grap wat in te typen en heeft hij een van die code's opgeslagen en die weet ik niet meer . toen had ik hem ingesteld op code na vier uur vragen maar veel zin heeft dat niet want na vier uur ben je de sjaak. en nu kom ik me iphone niet meer in. het kutte eraan is dat je ook niet al je instellingen kan veranderen want daar heb je ook weer je code voor nodig. ik vind dat dit voldoende bewijs is dat ik hem niet gejat heb. en ik hoop dat je me kan helpen dat zou ik erg op prijs stellen .

groet Paul
  #19  
Oud 15 May 2009, 22:24
» iPhone UK 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 15 May 2009
Berichten: 8
Standaard

hallo allemaal,

ik heb de zelfde fout gemaakt ik heb mijn cijferslot ook vergrendeld ik kom er nu niet meer in en hij maakt nu oook verbinding met itunes ofzo :S ik snap er niks van wie kan mij alsjeblieft helpen!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
code cijferslot vergeten liesbethxtje iPhone algemeen 20 1 January 2014 17:29
cijferslot vergrendeld:S bobbie iPhone algemeen 10 18 May 2009 20:06
iPhone start niet meer door cijferslot Leo van Bruggen iPhone algemeen 5 24 October 2007 22:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:05.