Geen Service

Geen Service discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi hoi, Nou, ik heb mijn iPhone all een paar maanden, maar sinds vandaag krijg ik opeens de melding *geen Service*Dit is de eerste keer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 September 2008, 00:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Somewhere
Berichten: 62
Standaard Geen Service

Hoi hoi,

Nou, ik heb mijn iPhone all een paar maanden, maar sinds vandaag krijg ik opeens de melding *geen Service*Dit is de eerste keer dat het optreed,
en ik heb er all de hele dag last van, en ik heb geen idee wat ik moet doen.

Alle hulp is dus welkom,

Groetjes,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 September 2008, 00:10
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Heb je de iPhone al een keer opnieuw opgestart?
Heb je hem al eens in de vliegtuig mode gezet en weer terug?
Heb je de sim kaart er al eens uitgehaald en weer terug?
Ik neem aan dat hij software matig unlocked is. Welke provider gebruik je?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 4 September 2008, 16:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Somewhere
Berichten: 62
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Heb je de iPhone al een keer opnieuw opgestart?
Heb je hem al eens in de vliegtuig mode gezet en weer terug?
Heb je de sim kaart er al eens uitgehaald en weer terug?
Ik neem aan dat hij software matig unlocked is. Welke provider gebruik je?
Ja ik heb alles op geprobeerd, en alleen heel soms verschijnt het logo'tje van t-mobileicon te voorschijn maar na een paar seconden verandert hij weer terug naar No Service ..

En ja mijn provider is T-Mobile
  #4  
Oud 4 September 2008, 17:20
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 90
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door calanor Bekijk bericht
Ja ik heb alles op geprobeerd, en alleen heel soms verschijnt het logo'tje van t-mobileicon te voorschijn maar na een paar seconden verandert hij weer terug naar No Service ..

En ja mijn provider is T-Mobile
Ik heb het zelfde probleem, ik heb buiten wel redelijk bereik maar zodra ik binnen ben is het weg.. geen service of af en toe een paar streepjes soms binnen 5 streepjes maar als ik dan wil bellen krijg ik call failed...
  #5  
Oud 4 September 2008, 17:26
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Misschien eens een firmware restore overwegen.
  #6  
Oud 4 September 2008, 17:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 10
Standaard

waar is mijn bericht?
  #7  
Oud 4 September 2008, 17:40
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Off-topic

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door srespronken Bekijk bericht
waar is mijn bericht?
Sorry dat ik je niet een PB stuurde hierover. Je bericht staat nu in https://forum.iculture.nl/f14/i...ock-topic.html waar het thuishoort.


  #8  
Oud 4 September 2008, 17:53
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 August 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 90
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Misschien eens een firmware restore overwegen.
Ik heb verschillende firmware's geprobeerd van versie 1.1.3 tot 2.0.2 maar geen resultaat wat houd dat restore precies in?
  #9  
Oud 4 September 2008, 18:50
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fool Bekijk bericht
Ik heb verschillende firmware's geprobeerd van versie 1.1.3 tot 2.0.2 maar geen resultaat wat houd dat restore precies in?
Voordat je steeds met vragen komt, verwachten we ook dat forum leden de moeite nemen om hun problemen en vragen eerst zelf op te zoeken op dit mooie forum. Daarnaast moet je even wat tijd nemen om de topics door te nemen.

Neem van mij aan, je zal zo zelf alle antwoorden kunnen vinden op je vragen.

Restore (WiKi): https://forum.iculture.nl/f59/i...edir_from=8442
  #10  
Oud 4 September 2008, 21:04
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 9
Stuur een bericht via MSN naar haarbal
Standaard

Ik krijg sinds ik op 2.0.2 draai dezelfde "geen service"regelmatig. Tevens zijn er elke keer weer andere progr. die ineens niet (meer) kunnen worden geopend. Na een nieuwe installatie weer OK, maar na een reboot wer hetzelfde. Ook het t-mobileicon logo veranderd in het scrollende tekstje T-mobile NL. Ik geloof dat ik maar even pas op de plaats maak. Zal wel een updateje voor komen (hoop ik)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
geen service/geen ontvangst Elizabeth iPhone algemeen 7 10 November 2011 18:40
iPhone: 3.1.2. restore, blackra1n, Cydia crasht, geen SSH en geen AFC2 service nickster46 Jailbreak 13 29 November 2010 10:29
iPhone 4: Help...Na Unlock met Ultrasn0w fouten als 'geen service' 'geen simkaart' T-mobile freediver007 Unlock 9 17 August 2010 18:27
Ik krijg geen verbinden (GEEN SERVICE na unlocken) speakerleader Unlock 7 19 October 2009 18:48
t-mobile (geen service/no service) ebbe T-Mobile 17 19 December 2007 13:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:04.