simcontacten importeren

simcontacten importeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Het lukt me maar niet om mijn simcontacten van mijn telfort sim kaartje op mijn iphone te krijgen (gebruik turbosim ) Als ik de simkaart ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 October 2008, 15:00
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 44
Standaard simcontacten importeren

Het lukt me maar niet om mijn simcontacten van mijn telfort sim kaartje op mijn iphone te krijgen (gebruik turbosim) Als ik de simkaart erin doe kan ik bellen en alles doen, maar via instellingen simcontacten importen doet ie niks.. Terwijl ze toch echt op mijn kaartje staan!

Iemand enig idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 October 2008, 15:27
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Probeer eens om je Telfort simkaart alleen erin te doen. Zonder TurboSim.

Dan je contacten importeren en vervolgens weer de TurboSim erbij stoppen.
__________________
Hulp nodig bij je iPhone en geen tijd? Check iFoneguide.nl
  #3  
Oud 10 October 2008, 15:38
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Als het niet werkt wat Dien zegt, probeer dan een reboot, en anders eventueel later weer proberen... ik heb hetzelfde gehad, je krijgt heel snel voor 1sec die popup 'import sim contacts' te zien, maar het doet vervolgens niks. Ik had het een tijdje later gewoon nog eens geprobeerd en toen ging die wel.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 11 October 2008, 17:41
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 44
Standaard

Vaag... het werkt allemaal nog steeds niet..
  #5  
Oud 1 November 2008, 13:17
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: BelgiŽ (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Zelfde probleem hier. Ik kan ook geen contacten kopieren vanaf me simkaart, iemand hier al een oplossing voor gevonden ? Wel raar want heb zulke problemen nooit met men oude iphone gehad.
  #6  
Oud 1 November 2008, 14:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Undertaxxx Bekijk bericht
Zelfde probleem hier. Ik kan ook geen contacten kopieren vanaf me simkaart, iemand hier al een oplossing voor gevonden ? Wel raar want heb zulke problemen nooit met men oude iphone gehad.
Ik heb een omslachtige oplossing gevonden. M'n oude telefoon (N73) synchroniseren met Outlook (contacten, agenda etc.) en vervolgens met de iPhone weer importeren..
  #7  
Oud 1 November 2008, 17:21
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: BelgiŽ (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Heb net een volledige herstel gedaan van de firmware, deze opnieuw gepwnd en nog steeds lukt het niet...
  #8  
Oud 1 November 2008, 17:57
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Undertaxxx Bekijk bericht
Heb net een volledige herstel gedaan van de firmware, deze opnieuw gepwnd en nog steeds lukt het niet...
Zou aan de simkaart kunnen liggen! Heb je een recente simkaart of een oudere ?
  #9  
Oud 1 November 2008, 19:47
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: BelgiŽ (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Heb er al enkele geprobeert maar wil niet lukken. Maar vrees dat dit komt omdat er nog een Simlock op men Iphone zit, ik kan ook de pincode van de simkaart niet wijzigen bij instellingen. Denk dus gewoon dat de Iphone deze niet wil kopieren aangezien het geen officieel ondersteunde simkaart is momenteel. Heb een nieuwe X-sim besteld dus even kijken of daarmee wel de problemen opgelost zijn.
  #10  
Oud 2 November 2008, 16:59
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

Ik hoor het graag van je Undertaxxx, heb namelijk precies hetzelfde probleem, kan jij ook bij instellingen niet je Aanbieder kiezen?

Gr. Victor
  #11  
Oud 2 November 2008, 22:02
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: BelgiŽ (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vsteegman Bekijk bericht
Ik hoor het graag van je Undertaxxx, heb namelijk precies hetzelfde probleem, kan jij ook bij instellingen niet je Aanbieder kiezen?

Gr. Victor
Klopt maar dat is nogal logisch. Ik kan ook men pincode niet wijzigen, die optie is uitgeschakeld bij instellingen. Locatie bepalen werkt uiteraard ook niet aangezien de baseband geen connectie heeft met een 'celltower'. Dus momenteel heb ik een dure iPod laten we zeggen, nieuwe x-sim is onderweg en dan zijn al die problemen weer van de baan.....voorlopig
  #12  
Oud 2 November 2008, 22:08
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

ja laat dat alsjeblieft even weten, want ook met mijn unlock sim heb ik nog steeds geen aanbieder bij mijn instellingen staan, locatiebepaling werkt wel en ik heb gewoon bereik. ook kan ik mijn simpincode niet veranderen.
  #13  
Oud 2 November 2008, 22:13
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: BelgiŽ (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vsteegman Bekijk bericht
ja laat dat alsjeblieft even weten, want ook met mijn unlock sim heb ik nog steeds geen aanbieder bij mijn instellingen staan, locatiebepaling werkt wel en ik heb gewoon bereik. ook kan ik mijn simpincode niet veranderen.
Ow ok maar jij hebt wel al een unlocked toestel, ik niet momenteel. Anyway als je geen aanbieder ziet moet je even bij instellingen je 'netwerk instellingen' resetten, hopelijk zal dit je probleem verhelpen. Ben jij officieel unlocked of via een x-sim kaartje ?
  #14  
Oud 2 November 2008, 23:09
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

Ik heb al geprobeerd mijn netwerk instellingen te resetten, maar nog steeds geen aanbieder in Instellingen. Dit komt misschien omdat ik een unlock sim gebruik (welke weet ik niet (hoe deze unlock sim heet).
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Importeren simcontacten mislukt nkls iPhone algemeen 4 11 August 2010 20:28
simcontacten vago Jailbreak apps en thema's 1 15 February 2010 13:08
Simcontacten aanpassen op computer? xBram iPhone algemeen 4 15 January 2009 20:17
Simcontacten exporteren naar SIM Goudvis12 Archief 5 13 December 2008 23:12
Simcontacten importeren doet het niet borgqueenx iPhone algemeen 10 18 November 2008 14:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:32.