Telefoon opnemen

Telefoon opnemen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Elke keer als ik gebeld wordt krijg ik een schermpje met de naam van de beller.. Onderaan staat dan de ene keer een slidebar om ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13-10-08, 15:16
knrd's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 130
Standaard Telefoon opnemen

Elke keer als ik gebeld wordt krijg ik een schermpje met de naam van de beller..
Onderaan staat dan de ene keer een slidebar om op te nemen en andere keer 2 knoppen met weiger en antwoord..

Hoe komt het dat dit elke keer anders is? Kun je niet op een of andere manier instellen dat ik altijd die 2 knoppen krijg? Want die slide is voor mij best lastig omdat mn duimen niet zo lang zijn dus ik haal die slide nooit in 1 keer
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13-10-08, 17:57
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Hoofddorp, Noord-Holland
Berichten: 79
Standaard

Hij staat op 'slide' als je wordt gebeld terwijl je telefoon op toetsenblokkering staat (sleep mode), en je ziet 2 knoppen als de telefoon ontgrendeld is.
__________________
iPhone 2G 8GB US ->iPhone 2G 16GB US ->iPhone 3G 8GB IT-> iPhone 3GS 32Gb White NL-->iPhone 4 32GB Zwart (UK) -->
  #3  
Oud 13-10-08, 18:17
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door polowater Bekijk bericht
Hij staat op 'slide' als je wordt gebeld terwijl je telefoon op toetsenblokkering staat (sleep mode), en je ziet 2 knoppen als de telefoon ontgrendeld is.
En kan je dit ook wijzigen? Zou wel leuk zijn
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #4  
Oud 13-10-08, 19:06
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Hoofddorp, Noord-Holland
Berichten: 79
Standaard

Nee, dit is echt niet te wijzigen. Bij mij functioneert dit trouwens prima
  #5  
Oud 13-10-08, 19:57
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ik weet dat er ooit eens (dacht croiman) op dit forum een slider geplaatst was waar je moest op drukken ipv te sliden.

Misschien is dat een oplossing?

Edit:
Of je kan iMario eens contacteren:

https://forum.iculture.nl/f22/i...tml#post130928

Laatst gewijzigd door Bomans; 13-10-08 om 20:00.
  #6  
Oud 14-10-08, 01:06
knrd's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door polowater Bekijk bericht
Hij staat op 'slide' als je wordt gebeld terwijl je telefoon op toetsenblokkering staat (sleep mode), en je ziet 2 knoppen als de telefoon ontgrendeld is.
Nu je het zegt.. Dit was me nog niet opgevallen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Ik weet dat er ooit eens (dacht croiman) op dit forum een slider geplaatst was waar je moest op drukken ipv te sliden.

Misschien is dat een oplossing?

Edit:
Of je kan iMario eens contacteren:

https://forum.iculture.nl/f22/i...tml#post130928
Ik zal is even checken of ik het gevonden krijg om het aan te passen..
  #7  
Oud 14-10-08, 23:10
joblamie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 236
Standaard

dus dit betekent dat als je toestel in locked toestel is, dat je geen gesprek kan weigeren?
  #8  
Oud 14-10-08, 23:15
knrd's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 130
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joblamie Bekijk bericht
dus dit betekent dat als je toestel in locked toestel is, dat je geen gesprek kan weigeren?
Jawel dan moet je 2x op de power knop drukken..
  #9  
Oud 15-10-08, 09:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 196
Standaard

Bij 1x drukken is de oproep stil, dus geen trillen / ringdone meer, en 2x de power button is inderdaad weigeren
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
telefoon gesprek opnemen gserban Archief 6 31-03-10 19:00
Geen geluid bij opnemen telefoon macdano Archief 3 29-07-09 21:27
Geen telefoon opnemen dmv slider imagine iPhone algemeen 9 29-01-09 19:41
Telefoon opnemen met computer Tiamat iPhone algemeen 7 25-01-09 00:05
Sliden met telefoon opnemen. Marcel1984 iPhone algemeen 9 05-06-08 10:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:13.