dubbelklik > ipod controls met toetsblokkade

dubbelklik > ipod controls met toetsblokkade discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds 1.1.1 kun je met een dubbele klik op de homebutton de ipod controls activeren. Door zomaar zinloos wat te drukken kwam ik erachter dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 November 2007, 18:34
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 68
Standaard dubbelklik > ipod controls met toetsblokkade

Sinds 1.1.1 kun je met een dubbele klik op de homebutton de ipod controls activeren.
Door zomaar zinloos wat te drukken kwam ik erachter dat dit ook vanuit standby werkt.
Op het moment dat je toestel standby is (beeldscherm uit) en je drukt 1 keer gaat z'n lampje aan. Op het moment dat je nu nog 2 keer drukt heb je de iPod controls te pakken.
Weet niet of het heel zinnig is, maar dacht: kom, ik deel het even.
__________________
...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 November 2007, 19:00
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Owja Best grappig. Bedankt voort melden
  #3  
Oud 15 November 2007, 21:14
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 32
Standaard

kan je die dubbelklik op de homeknop ook aan een ander programma koppelen?

bijv een homebrew launcher, zodat m'n springboard in originele staat is, maar als je dubbelklik op de home knop doet, dat je nes emu, installer etc kan starten?
  #4  
Oud 15 November 2007, 21:58
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Je kan bij settings wel uit andere dingen kiezen, maar niet uit zelf geinstalleerde programmas.
  #5  
Oud 15 November 2007, 22:54
Sebastiaan's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sausje Bekijk bericht
Sinds 1.1.1 kun je met een dubbele klik op de homebutton de ipod controls activeren.
Door zomaar zinloos wat te drukken kwam ik erachter dat dit ook vanuit standby werkt.
Op het moment dat je toestel standby is (beeldscherm uit) en je drukt 1 keer gaat z'n lampje aan. Op het moment dat je nu nog 2 keer drukt heb je de iPod controls te pakken.
Weet niet of het heel zinnig is, maar dacht: kom, ik deel het even.

Ik heb hier ook een 1.1.1 maar dat dubbelklikken werkt niet hoor.
Niet vanuit de slaapstand en ook niet vanuit "slide to unlock"
  #6  
Oud 15 November 2007, 23:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 74
Standaard

Werkt hier perfect. Erg handig om snel de iPod funties te gebruiken
  #7  
Oud 15 November 2007, 23:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sebastiaan Bekijk bericht
Ik heb hier ook een 1.1.1 maar dat dubbelklikken werkt niet hoor.
Niet vanuit de slaapstand en ook niet vanuit "slide to unlock"

Dan moet je dit eerst in je menu instellen, je kan hiervoor namelijk meerdere dingen kiezen en standaard staat hij op iets anders, dus even je menu in duiken
  #8  
Oud 15 November 2007, 23:42
Sebastiaan's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 November 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gise Bekijk bericht
Dan moet je dit eerst in je menu instellen, je kan hiervoor namelijk meerdere dingen kiezen en standaard staat hij op iets anders, dus even je menu in duiken

Jaa, ik heb het gevonden

Settings -> General -> Homebutton

Selecteer daar Ipod
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Dubbelklik op home-knop Ip0d Archief 14 26 March 2011 12:34
iPod Music Controls Text Shaquille Jailbreak apps en thema's 3 11 August 2010 01:45
Gebruik Ipod controls Dreissen Ontwikkelen voor iOS 2 5 August 2010 20:57
geen controls bij bekijken foto's croise Muziek, foto & video 2 19 August 2008 22:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:19.