slide button bij gesprek beantwoorden werkt niet

slide button bij gesprek beantwoorden werkt niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) De slide to unlock button werkt wel op alle andere manieren maar juist als ik word gebeld dan reageerd deze niet en is je enige ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 November 2008, 13:03
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2008
Locatie: Baarn
Berichten: 10
Standaard slide button bij gesprek beantwoorden werkt niet

De slide to unlock button werkt wel op alle andere manieren maar juist als ik word gebeld dan reageerd deze niet en is je enige optie om terug te bellen en dat loopt in de kosten!!!
het gaat hier om een US 16GB 1.1.3 OTB en toen dit probleem zich begon voor te doen ben ik naar een costum (Pwnage ) 2.0.2 gegaan maar het probleem is er nog steeds.

Iemand ervaring mee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 November 2008, 13:11
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Als het probleem daadwerkelijk is begonnen toen je naar 2.0.2 bent gegaan, is het waarschijnlijk een goede optie om een naar 2.1 te gaan! Er zijn talloze mogenlijkheden hoe je dat kan doen. (Ik zelf raad quickpwn aan)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 17 November 2008, 13:13
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
... Als het probleem daadwerkelijk is begonnen toen je naar 2.0.2 bent gegaan ...
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door theet Bekijk bericht
... het gaat hier om een US 16GB 1.1.3 OTB en toen dit probleem zich begon voor te doen ...

Hij had het dus al eerder.
maar inderdaad, updaten naar 2.1 lost het misschien op.
  #4  
Oud 17 November 2008, 13:16
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Dat snapte ik Bomans, maar ik vind het vreemd. Meestal ligt het niet aan de FW. Maar het kan natuurlijk. Iets fout gegaan bij het maken van de custom, vandaar dat ik het op deze manier formuleerde
  #5  
Oud 17 November 2008, 13:30
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2008
Locatie: Baarn
Berichten: 10
Standaard

Okeej dus ik kan dan beter door gaan naar 2.1 d.m.v. quickpawn?
Goeie info dan ga ik dat ook nog maar even proberen.
Iemand toevallig een idee of als ik mijn contacten synchroniseer met outlook( waar nog niets instaat) dat mijn contacten daarna leeg zijn of synq't ie ook van iPhone naar outlook i.p.v. outlook naar iphone?
  #6  
Oud 17 November 2008, 13:34
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Je kan het gewoon syncen met outlook (is dat er voor de mac?!). Heb ik ook gedaan, je bent dan niets kwijt! En daarna kan je het weer gewoon terug zetten.

Kies wel na het updaten met Itunes voor een nieuwe iPhone, en niet om je back up terug te zetten. Anders heb je kans dat je probleem weer terug is

Succes
  #7  
Oud 17 November 2008, 13:38
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2008
Locatie: Baarn
Berichten: 10
Standaard

okeej top, dank je wel!
ik ga aan de slag!
  #8  
Oud 1 January 2009, 10:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door theet Bekijk bericht
okeej top, dank je wel!
ik ga aan de slag!
Theet, Heeft het geholpen? Ik heb al een hele tijd hetzelfde probleem.
__________________
iPhone 8 Gb. Unlocked, Jailbraked and activated 2.1 with Pwnage Tool 2.1.0.0
  #9  
Oud 1 January 2009, 10:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2008
Berichten: 3
Standaard

Ik heb dit probleem met 2.2 origineel t-mobileicon ook wel eens, ben erachter gekomen dat het contact tussen de vinger en het scherm door vocht / vervuiling niet optimaal was.
  #10  
Oud 1 January 2009, 10:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jnjj72 Bekijk bericht
Ik heb dit probleem met 2.2 origineel t-mobileicon ook wel eens, ben erachter gekomen dat het contact tussen de vinger en het scherm door vocht / vervuiling niet optimaal was.
Wat doe je eraan om het te voorkomen, want ik vind het behoorlijk vervelend, komt regelmatig voor? Het vreemde is dat het ook alleen gebeurt als ik de telefoon opneem. Bij alle andere keren dat ik de slider beweeg gebeurt het nooit.
  #11  
Oud 10 January 2009, 22:33
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2008
Locatie: Baarn
Berichten: 10
Standaard

Het probleem was inderdaad niet opgelost, gisteravond nogmaals geprobeerd met een niet eerder gebruikte gebruikte itunes op een nieuwe laptop.
Via itunes heb ik 2.2 gedownload en geinstallerd en met Pwnage alles geunlockt en gejailbreaked.
Met die laptop dus ook geen backup of synchroniseren o.i.d. gedaan achteraf.
probleem is er nog steeds en alleen bij het gebeld worden.


RAAR
  #12  
Oud 10 January 2009, 22:38
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Gebeurt bij mij ook weleens. Volgens mij heeft jnjj72 gelijk en ligt het aan vocht/vuil tussen scherm en vinger. Het gebeurt me maar zelden en vaak als ik bijvoorbeeld net een (big) Mac gegeten heb
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #13  
Oud 10 January 2009, 22:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

ik had dit ook vocht was bij mij niet het probleem ik had hem hersteld in itunes en een andere custom fw gebruikt en toen deed ie het
  #14  
Oud 10 January 2009, 22:59
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2008
Locatie: Baarn
Berichten: 10
Standaard

Ja maar het vreemde is dat het dus al 3 maanden lang zo is.
De enige manier om hem te laten werken is: powerbutton en daarna homebutton. Maar ja dan is je oproep al doorgeschakeld verder werkt alles altijd over het hele scherm.
  #15  
Oud 11 January 2009, 12:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

ik weet het ik had precies het zelfde heb je al geprobeert wat ik zij
wan ik denk dat het bij ouw egt gaat helpen
  #16  
Oud 1 July 2011, 10:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2011
Berichten: 4
Standaard

Ik heb net hetzelfde probleem!!

Heb mij net de nieuwe 4 gekocht met de laatste software op (4.3.3)
Het probleem is ook dat ik het met mijn vorige iPhone (3GS) ook had.
Dus ik begin echt te denken dat het misschien aan een bepaalde app kan liggen.
In de winkel waar ik hem gekocht heb zeiden ze mij dat het misschien ook aan de SIM kaart kan liggen, maar dit is een nieuwe. Heb mijn vorige niet laten knippen, dus dan moet het echt al wel toeval zijn.
Hem terugbrengen is ook eigenlijk geen optie want dan moet ik weer een nieuwe SIM kaart aanvragen voor in mijn vervangtoestel enz enz....

Is er echt niemand die mij kan helpen, want ik frustreer mij gek
Het is ontzettend ***** dat als iemand je belt, je niet kan oppakken en zoals Teeth zei, de telefoonrekening loopt op als je altijd moet terugbellen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Slide to unlock killer werkt niet op ios 4.3.1 yasinsta Jailbreak apps en thema's 9 6 May 2011 21:24
Toetsenkeuze werkt niet bij telefooncentrale gesprek Hvnl93 iPhone algemeen 0 2 July 2010 12:29
Unlock code werkt niet meer bij slide Spete Archief 3 27 November 2008 21:55
slide werkt niet? roosjee iPhone algemeen 12 2 September 2008 20:34
1.1.3: Slider weg bij beantwoorden gesprek Fix iPhone algemeen 10 16 February 2008 10:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:50.