uitvallen van iPhone 2G

uitvallen van iPhone 2G discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb al sinds ik een update heb gedaan naar firmware 2.1 problemen met het uivallen van men iPhone . Het is geen software fout ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 November 2008, 18:32
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, BelgiŽ
Berichten: 120
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard uitvallen van iPhone 2G

ik heb al sinds ik een update heb gedaan naar firmware 2.1
problemen met het uivallen van men iPhone.
Het is geen software fout want deze heb ik meerdere keren geherinstalleerd.
Volgens een of andere zou het wel eens mijn Logic Boardje kunnen zijn.
Maar waar vind ik z'n nieuw ?

Mvg,
Bernd Van Praet
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 November 2008, 18:54
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Met uitvallen bedoel je dat een gesprek uitvalt of dat de telefoon uitgaat?

Als het gesprek uitvalt denk ik eerder dat het aan het commboard ligt.
Maar als de iPhone uitvalt zou je gelijk kunnen hebben.

Ik heb nog een aantal logic boardjes liggen, allemaal 8G. Mocht je interesse hebben stuur dan maar een PB'tje.
  #3  
Oud 18 November 2008, 18:55
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Als je echt het vermoeden hebt dat er iets mis is met de hardware kan je het altijd hier nog proberen: iPod Reparatie Nederland iPod & iPhone reparaties Laagste prijs 24 uurs service

EDIT

Zie dat ControlSje ook al zijn kennis wil aanwenden om je te helpen.


__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #4  
Oud 18 November 2008, 19:49
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, BelgiŽ
Berichten: 120
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard

het is de iPhone zelf die uitvalt,
deze heeft het toch wel minstens 1keer per dag
en soms wel 5tal keer per dag,
het is het toestel zelf
  #5  
Oud 18 November 2008, 23:18
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Als hij uitvalt, gaat hij dan ook weer aan of wat moet je doen om hem weer aan te krijgen? Kan namelijk best een accu issue zijn.
  #6  
Oud 19 November 2008, 00:01
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, BelgiŽ
Berichten: 120
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard

om hem terug aan de praat te krijgen moet ik hem resetten (homebuttom + sleepbuttom)
  #7  
Oud 19 November 2008, 16:50
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 49
Standaard

als die dat nog eens doet moet je eens proberen je iPhone in de oplader te doen of eens iemand laten bellen naar je iphone soms helpt dat mvg heb je soms kate geinstaleerd had dat ook heb kate eraf gegooid en nu is het opgelost

Laatst gewijzigd door vespresso; 19 November 2008 om 16:55.
  #8  
Oud 29 November 2008, 15:45
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, BelgiŽ
Berichten: 120
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard

ok mensen ik haal deze topic toch terug even naar boven.
ik heb dit probleem nog altijd & vind het wat veel geld om iets te laten maken wat misschien het probleem niet zou zijn.
Mijn broer heeft nu sinds gisteren ook zijn iPhone 2G,
gisteren samen met hem van FW 2.1 naar 2.2 geupgrated.
Vandaag stuurt hij mij bericht dat hij nu het zelfde probleem heeft als mij.
iPhone reacheert niet als ik op home of sleep buttom druk,
moet een reset uitvoeren en dan werkt hij terug.
Okť nu ben ik toch wel zeker dat het een software fout is.
We hebben beide iphones met een Windows PC gejailbroken & synchroniseren er ook mee.
Is er een manier om een iPhone volledig te formateren zodat er dus egt niets meer opstaat en dat we effectief van 0 kunnen beginnen?

Mvg
  #9  
Oud 29 November 2008, 16:21
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Wanneer je een restore (herstel) doet is alles weg. Misschien nog eens herbeginnen en geen backup meer terug zetten !!
  #10  
Oud 29 November 2008, 17:30
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, BelgiŽ
Berichten: 120
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard

vind ik echt wel raar hoor, dat dit zo zou werken,
want dit had ik zo bij mijn kameraad gedaan.
Maar jha we zullen het dan nog maar eens proberen.
  #11  
Oud 23 December 2008, 10:48
didiersergei's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 February 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 24
Standaard deffect

Hoi,

Ik heb het zelfde probleem als hierboven genoemd. Bij mij werk zelfs de home buttom niet meer en Itunes 'vind' de iPhone ook niet.

Heeft iemand hier ook ervaring mee? of heeft iemand ervaring met iPod Reparatie Nederland iPod & iPhone reparaties Laagste prijs 24 uurs service
Ik las dat dit een optie is als je Iphone hardware kapot is, maar ik wil wel zeker weten of deze mensen een beetje goed zijn, voor ik mijn Iphone er heen stuur.

Thanks!
__________________
Apple rules
  #12  
Oud 23 December 2008, 13:16
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Locatie: Sjeng - City
Berichten: 189
Standaard

vreemd,
ik heb de 2g sind begin mei.
Heb alle updates gedaan die er tot nu toe te krijgen waren, gelukkig nog nooit problemen gehad.

wel in het begin met versie 1.3, dat hij 1 a 2 keer uitviel in een hele week.
Na de eerst volgende update, probleem weg.

hoop dat jullie het opgelost krijgen.


Pascal
__________________
Ipad 32GB,touch 16GB,2G 16GB,3G 16GB,4G 16GB en de 5G 16 GB
  #13  
Oud 29 December 2008, 03:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Berichten: 20
Standaard

Ik heb ook nu dat probleem....zo willekeurig reageert de iPhone geheel niet meer op de knoppen(beeld blijft zwart en ook de stil knop reageert dan ook niet..)....Wel werkt de sim kaart nog want als je me belt werkt het nummer van mij(dus het simkaart deel werkt nog) maar de i-phone blijft dood todat je de 2 knoppen tegelijk indrukt....Heeft iemand dat al opgelost... Heb deze iphone 2de hands gekocht en ik heb er nu dus 2.2 FW in....Is toch hardware kapot is mijn vraag ????...Ik heb de i-phone hersteld en alleen mijn contacten teruggezet...Nu afwachten...Mijn versie is de 8 gig 2G uitvoering..
  #14  
Oud 29 December 2008, 12:19
TVH TVH is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 3
Standaard

Ja, ik heb nu ook dat probleem. Me beeld valt weg, als iemand me belt gaat die over maar krijg nog steeds geen beeld. Het gekke is dat als ik dan weer me lader in in doet schiet die weer aan en kan ik hem gebruiken.
Iemand idee waar dit aan kan liggen??
  #15  
Oud 29 December 2008, 21:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Berichten: 20
Standaard

Kale herstel gedaan zelfde probleem(2.2 Destiny's FW )....heb er nu weer 2.1 effe op staan....weer afwachten......Anders maar opsturen naar die firma die hier al in dit topic staat....Hun zeggen software/logic board....Anders eens effe terug naar 1.1.4...raar is wel dat de 2.1 custom 1012M geheugen heeft(van michael dacht ik)
  #16  
Oud 30 December 2008, 00:31
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, BelgiŽ
Berichten: 120
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard

nu ik zelf heb het probleem ng altyd,
maar mijn broer niet meer.
gewoon restore gedaan en geen back-up er meer opgezet.
probleem is schijnbaar bij hem opgelost.

ik zelf ga het niet toepassen,
ik vind het nogal dom om al mijn berichten kwijt te zijn,
hij had amper iets in zijn inbox
  #17  
Oud 30 December 2008, 15:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Berichten: 20
Standaard

Ik vindt het maar vreemd ...Toestel is met 2.1 to nu toe niet meer vastgelopen....Nu maar eens een paar dagen wachten.......Want na een herstel zet ik nooit een backup terug...alleen sync ik met mijn contacten als een nieuwe iPhone...dus die van mij is altijd kaal....maar jammer is dat de sidplayer niet werkt onder 2.1(appstore zegt niet geschikt)....Als hij blijft werken kan het 2 dingen zijn....of een fout in de firmware(2.2)...Maar meteen een vraag daarop is waarom werkt hij wel op een 16G iphone!!!!...of defect in flash geheugen....de 2.2 heeft bij mij 500mb "root" en de 2.1 1012MB "root"....misschien iemand een 2.2 maken ook met 1012MB "root"

Update: Helaas ook 2.1 weer vastgelopen...heb me een andere i-phone gekocht(was niet veel duurder als een logic board met inbouw)...En deze heeft dan geen enkel krasje erop...

Laatst gewijzigd door King1987; 31 December 2008 om 17:14. Reden: Samenvoegen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
regelmatig uitvallen van bereik fcruizer iPhone algemeen 0 21 January 2011 23:19
spontaal uitvallen van apps rubenvanhouts Archief 1 14 February 2010 12:37
plotseling uitvallen Raxious iPhone algemeen 1 11 January 2010 22:44
Uitvallen van de verlichting Moesoel iPhone algemeen 0 8 October 2009 20:02
1gen iPhone prob (uitvallen) berndvp iPhone algemeen 0 22 September 2008 20:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:29.