Bellen niet mogelijk

Bellen niet mogelijk discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Grrrr, m'n iPhone doet niet wat ie zou moeten doen. Het basisdoel waarvoor je een mobiel toestel hebt : bellen ! Ik kan wel gebeld ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 December 2008, 09:56
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard Bellen niet mogelijk

Grrrr, m'n iPhone doet niet wat ie zou moeten doen. Het basisdoel waarvoor je een mobiel toestel hebt : bellen ! Ik kan wel gebeld worden trouwens.
Als ik op de groene telefoon-knop druk, dan springt het scherm binnen enkele tellen terug naar m'n springboard. Ook na een herstart van het toestel. Heb wel de nodige spullen geinstalleerd staan, jailbreak enz.
Wat te doen : helemaal terug naar af ? Of is er misschien iets anders wat ik zou kunnen proberen ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 December 2008, 10:26
nibbit88's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Poortugaal, Albrandswaard
Berichten: 315
Send a message via twitter to nibbit88
Standaard

Het kan zijn doordat je zeer waarschijnlijk kate hebt geinstalleerd. Verwijder kate en hij moet het weer doen.
  #3  
Oud 30 December 2008, 10:28
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Ik had zoiets gelezen inderdaad en volgens mij heb ik het ooit weleens geinstalleerd gehad, maar nu niet meer ?!

Zou k het dan opnieuw moeten installeren en daarna weer verwijderen ofzo ?
  #4  
Oud 30 December 2008, 11:46
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Goed, ik ben een volledige restore aan het uitvoeren. Heb genoeg geexperimenteerd en hou eht voorlopig even bij de programma's die ik echt gebruik. En Kate hoort daar in ieder geval NIET bij.

Had Kate inderdaad geinstalleerd gehad en het verwijderen blijkt dus niet goed te zijn gegaan. Trial was verlopen en dan komt de ellende.

Ik kwam erachter dat een ander probleem wat ik had (herhaaldelijk door elkaar raken van icoontjes die ik netjes gerangschikt had) ook waarschijnlijk door Kate werd veroorzaakt (zie : [iPhone 2G] Enkele vraagjes/probleempjes - Apple Media Devices - GoT).

Nu alles wissen, opnieuw jailbreaken en installeren dan maar.
  #5  
Oud 30 December 2008, 11:55
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Of je zet er direct de custom fw van destiny op met shift herstel. Scheelt wel wat handelingen.
  #6  
Oud 30 December 2008, 11:57
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Ik heb een simlockvrij toestel, waarom zou ik dan custom fw gaan gebruiken ?
  #7  
Oud 30 December 2008, 12:01
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Een goede reden om geen custom te gebruiken. Je moet dan nog wel jailbreaken, bij custom is dat niet nodig.
  #8  
Oud 30 December 2008, 12:02
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Ja ok, duidelijk. Ach, dat jailbreaken is ook zo gepiept.

Ben eigenlijk wel blij dat ik nu ook weet dat die icoontjes-ellende ook door Kate wordt veroorzaakt. Het zou bijna een sticky moeten worden : "Installeer GEEN Kate !"

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Na gebruiken BossPrefs bellen niet meer mogelijk? Janner Jailbreak apps en thema's 5 9 February 2009 19:17
Bellen en ophangen niet meer mogelijk. t!mmy iPhone algemeen 3 24 August 2008 16:02
Gratis bellen met je iphone is nu mogelijk nighttrain iPhone Apps 30 3 May 2008 10:38
bellen niet mogelijk vanuit Belgie chrit Internet in buitenland (roaming) 0 30 April 2008 16:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:56.