Ipod Capiciteit

Ipod Capiciteit discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe krijg ik overig weg?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 November 2008, 16:37
» iPod touch 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2008
Berichten: 1
Standaard Ipod Capiciteit

Hoe krijg ik overig weg?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 November 2008, 16:52
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Door programma's de wissen die dit gebruiken misschien? Geen idee wat dat overig precies is, maar ik heb bijvoorbeeld een audio/memo programma op de iPhone dat ook duidelijk effect heeft op "overig" bij mij. Hoe meer ik opneem, hoe meer "overig" ik er op heb staan.
__________________
...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ipod touch3g geeft aan dat het een ipod touch 2g is erik1995 iPhone algemeen 3 7 October 2010 17:35
capiciteit van de Iphone MR.J iPhone algemeen 0 10 May 2010 23:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:01.