Bladwijzer probleem

Bladwijzer probleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste iPhone gebruikers, Ik heb een probleem met mijn iPhone. De applicaties van de Appstore die ik na mijn sychronisatie op mijn iPhone heb gezet, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 November 2008, 14:06
DutchSecret's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Uden
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar DutchSecret Stuur een bericht via Skype™ naar DutchSecret
Standaard Bladwijzer probleem

Beste iPhone gebruikers,

Ik heb een probleem met mijn iPhone.
De applicaties van de Appstore die ik na mijn sychronisatie op mijn iPhone heb gezet, gaan er allemaal gewoon op. Maar zodra ik programma's van Cydia of de Appstore wil installeren, worden deze wel geinstalleerd maar ze zijn niet zichtbaar. Ik krijg de hele tijd lege iconen, als ik er op klik gaat hij naar een lege internet pagina. Ik kan ze ook verwijderen, dan krijg ik : Wilt u bladwijzer '' verwijderen. Als ik dat doe is hij even weg, maar zodra ik hem opnieuw opstart of een programma wil installeren staan ze er weer.
Iemand enig idee? Ik heb dit probleem op 2.1 gehad en nu weer op 2.2.

Alvast bedankt voor de hulp.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 November 2008, 15:55
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Waarschijnlijk heb je een theme gebruikt met lege webclips. Ga via diskaid naar /var/mobile/library/webclips en maak deze map leeg. Dan is het probleem van de lege iconen al opgelost.
  #3  
Oud 23 November 2008, 16:07
DutchSecret's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Uden
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar DutchSecret Stuur een bericht via Skype™ naar DutchSecret
Standaard

Ik heb momenteel geen theme ingesteld, dit probleem heb ik dus ook na een schone update.

Ik ben nu alles weer even overnieuw aan het doen, daarna ga ik aan de gang met de tip die je gegeven hebt.

Bedankt voor de snelle reactie.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Bladwijzer volgorde JanG iPhone Apps 3 8 August 2012 15:50
Elke lege springboard plek is bladwijzer? dorus iPhone algemeen 5 1 November 2008 18:39
Vervelende bladwijzer springboard Davidduzy iPhone algemeen 9 29 June 2008 13:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:51.