Wap

Wap discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Kan je proxie's gebruiken zodat je gewoon op bijvoorbeeld vodafone live kunt ? Ik heb een site gevonden SteRin .it - Stefano Rinaldo Blog Archive ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 November 2008, 20:58
Jenz's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: Kalmthout BelgiŽ
Berichten: 91
Question Wap

Kan je proxie's gebruiken zodat je gewoon op bijvoorbeeld vodafone live kunt ?
Ik heb een site gevonden SteRin .it - Stefano Rinaldo Blog Archive Vodafone “Web is now” e iPhone con il WAP (Aggiornato) daar staat het in uitgelegt in het italiaans. Vertaling naar engels (babblefish):
Translation result for http://www.sterin.it/?p=92

kan iemand hierbij uitleg geven ?

Grtzz

Update:
Hij doet het nu wel !
Ik heb de Tzones hack geinstalleerd; Dan direcht met winscp het bestandje proxy.pac aangepast Ip aangepast, en daarna iphone apn ingesteld op wap.proximus.be en user&wachtwoord: wap daarna opnieuw opgestart.
Ik internet nu gewoon op gprs/edge; en het kost me niets ( men geld is op,Pay&go en ik kan gewoon internetten, Wi-Fi staat uit en edge staat aan.

Laatst gewijzigd door Jenz; 10 December 2008 om 12:52.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 November 2008, 21:00
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Je kan een proxy instellen onder Instellingen/Wi-fi en dan je connectpunt uitkiezen door op het pijltje rechts te drukken en daar kan je dan de proxy instellen.
Heb eens gekeken naar de link die je hebt opgegeven , maar om deze te laten werken zal je wel de correcte gegevens moeten hebben van de proxy waar je op wilt connecten.
Dit zal zeker niet helpen en voor een leek zal het zeker al niet gemakkelijk om deze goed te krijgen zonder brokken.

Laatst gewijzigd door macfreaker; 24 November 2008 om 21:06.
  #3  
Oud 24 November 2008, 21:07
Jenz's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: Kalmthout BelgiŽ
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Je kan een proxy instellen onder Instellingen/Wi-fi en dan je connectpunt uitkiezen door op het pijltje rechts te drukken en daar kan je dan de proxinstellen.
Maar ik wil via wap interneten (vodafone live bij proximus) dus daar moet je ook proxies ingebruiken. En dat begrijp ik ni goed hoe je dat moet doen. Grtz
  #4  
Oud 24 November 2008, 21:14
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jenz Bekijk bericht
Maar ik wil via wap interneten (vodafone live bij proximus) dus daar moet je ook proxies ingebruiken. En dat begrijp ik ni goed hoe je dat moet doen. Grtz
Heb je dan de correcte gegevens voor een instelling voor wap bij proximus ?
  #5  
Oud 24 November 2008, 21:19
Jenz's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: Kalmthout BelgiŽ
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Heb je dan de correcte gegevens voor een instelling voor wap bij proximus ?
Deze :
Name of the profile : "Live"
Acces Point Name (APN): wap.proximus.be
Login of Gebruikersnaam: wap
Paswoord: wap
Gateway of WAP Gateway of Primary IP gateway of Server address: 010.253.007.003
Homepagina: http://live.vodafone.com
Primary port nummer : 80
Authentication Protocol : PAP
  #6  
Oud 24 November 2008, 21:23
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jenz Bekijk bericht
Deze :
Name of the profile : "Live"
Acces Point Name (APN): wap.proximus.be
Login of Gebruikersnaam: wap
Paswoord: wap
Gateway of WAP Gateway of Primary IP gateway of Server address: 010.253.007.003
Homepagina: http://live.vodafone.com
Primary port nummer : 80
Authentication Protocol : PAP
Met deze instellingen zal het in elk geval niet lukken. Zal deze avond nog eens kijken op die link die je hebt gegeven en wanneer ik iets vind meld ik dit wel.
  #7  
Oud 26 November 2008, 21:58
Jenz's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: Kalmthout BelgiŽ
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Met deze instellingen zal het in elk geval niet lukken. Zal deze avond nog eens kijken op die link die je hebt gegeven en wanneer ik iets vind meld ik dit wel.
Ik heb de stappen gevolgd van die site, Werkt niet
Toch bedankt voor de hulp
Grtz
  #8  
Oud 7 December 2008, 14:09
Jenz's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: Kalmthout BelgiŽ
Berichten: 91
Standaard

Het is me gelukt !
Heb eerst TZones hack geinstaleerd vanuit cydia
Daarna naar winscp /private/var/preferences en daar de proxy.pac genomen
Die geopent en de proxy veranderd naar die van proximus :
010.253.007.003

Dus Is een zeeer goede tip voor de mensen met proximus uit belgie zonder abbonement om te interneten vie wap !
UPDATE:Toch niet Iphone verandert APN gewoon naar internet.proximus.be

Update:
Hij doet het nu wel !
Ik heb de Tzones hack geinstalleerd; Dan direcht met winscp het bestandje proxy.pac aangepast en daarna iphone apn ingesteld op wap.proximus.be en user&wachtwoord: wap daarna opnieuw opgestart.
Ik internet nu gewoon op gprs/edge; en het kost me niets ( men geld is op,Pay&go en ik kan gewoon internetten, Wi-Fi staat uit en edge staat aan.

Laatst gewijzigd door Jenz; 9 December 2008 om 17:59. Reden: Lukt !
  #9  
Oud 7 December 2008, 15:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 48
Standaard

Lukt het je dan ook om met vodafonelive tv te kijken?

Laatst gewijzigd door ihans; 7 December 2008 om 15:17.
  #10  
Oud 7 December 2008, 15:16
Jenz's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: Kalmthout BelgiŽ
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ihans Bekijk bericht
Lukt het je dan ook om met vodafone tv te kijken?
neen, En zoals hierboven gemeld werkt het niet,
Wanneer je probeert op internet tegaan, verandert proximus automatisch de instellingen naar internet.proximus.be
Dus het werkt weer niet

Mvg
  #11  
Oud 9 December 2008, 18:01
Jenz's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: Kalmthout BelgiŽ
Berichten: 91
Standaard

Werkt nu wel =)
Dus proximus pay&go gebruikers.
Dit is een tip !
  #12  
Oud 28 December 2008, 18:10
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2008
Locatie: Zeveneken, BE
Berichten: 8
Standaard

werkt bij mij, op een 1stGen iPhone zonder via winSCP te gaan, gewoon die hack installeren via cydia, proximus gegevens ingevoerd en het werkt, gratis zelfs

Nevermind, heb de Tzone hack eraf moeten halen want hij bleef zelfs met edge uitgeschakeld in BossPreffs en SBSettings verbinding maken met internet en rekende me ook 0.5€/verbinding aan ongeveer.
Ga morgen eens zien hoe ik dat proxy.pac bestandje aanpak.
Weet hier iemand ook of die edge toggles wel echt werken?

Laatst gewijzigd door MDC_NMC; 28 December 2008 om 22:25. Reden: niet gratis
  #13  
Oud 13 January 2009, 21:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Berichten: 135
Standaard

Kan iemand dit nog bevestigen?
  #14  
Oud 13 January 2009, 22:17
Jenz's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: Kalmthout BelgiŽ
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kluppergeest Bekijk bericht
Kan iemand dit nog bevestigen?
hier werkt dit zeer goed !

Mijn proxy.pac:

Code:
function FindProxyForURL(url, host)
{
if ((isInNet(myIpAddress(), "25.0.0.0", "255.0.0.0")) || (isInNet(myIpAddress(), "10.0.0.0", "255.0.0.0")))
return "PROXY 010.253.007.003:8080";
else
return "DIRECT";
}
en mijn instellingen
apn wap.proximus.be
user en pas: wap

Grtz
  #15  
Oud 13 January 2009, 23:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2008
Berichten: 135
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jenz Bekijk bericht
hier werkt dit zeer goed !

Mijn proxy.pac:

Code:
function FindProxyForURL(url, host)
{
if ((isInNet(myIpAddress(), "25.0.0.0", "255.0.0.0")) || (isInNet(myIpAddress(), "10.0.0.0", "255.0.0.0")))
return "PROXY 010.253.007.003:8080";
else
return "DIRECT";
}
en mijn instellingen
apn wap.proximus.be
user en pas: wap

Grtz
Je hebt dus gewoon na PROXY de ip ingevoegd (met de :8080 poort) ?

Heb ik ook gedaan en zo in m'n phone ingevoegd, en alsook bij Mobiel Datanetwerk die instellingen ingegeven.

En heb Edge 'aangetoggled' , maar het bolletje blijft gewoon rond, en bij mail word er geen verbinding gemaakt...

Help?
  #16  
Oud 25 January 2010, 21:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2010
Berichten: 1
Standaard

Hi,
Ik heb een zwarte Iphone 3G 8GB. En mijn provider is BASE. Nu ik geraak zoals verwacht ni op wap-sites en zou dit heel graag willen aangezien jimmobile 'n actie eeft vn 1eurp per 10MB. Kan iemand mij aub uitleggen hoe ik dit kan oplosse?
Thanks.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:43.