is zorgeloos internet 3G of gprs

is zorgeloos internet 3G of gprs discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) is zorgeloos internet via vodafone 3G of gprs ? of maakt dat niet uit? heb hem nu op 3G staan maar als ik daar apart ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 January 2010, 19:49
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2010
Berichten: 6
Exclamation is zorgeloos internet 3G of gprs

is zorgeloos internet via vodafone 3G of gprs?

of maakt dat niet uit?
heb hem nu op 3G staan maar als ik daar apart voor moet betalen

zet ik hem snel op gprs

grtz wouter
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 January 2010, 19:55
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Dat is gewoon 3G

Citaat:
3G (UMTS: 384 Kb/s (Max 2Mb))
snelheid vodafone zorgeloos internet:
Download-snelheid: tot 3,6 Mb/ps (afhankelijk van je toestel).
Upload-snelheid: tot 384 Kb/ps (afhankelijk van je toestel)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 25 January 2010, 20:51
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 630
Standaard

Voor het tarief maakt het waarschijnlijk niet uit, bij t-mobile en Vodafone in ieder geval niet.
  #4  
Oud 25 January 2010, 22:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2010
Berichten: 6
Standaard

Oké. Wel ben ik erachter gekomen dat je bij Vodafone een datalimiet hebt. Nl 250 mb.

Grtz
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone zorgeloos internet blox probleem Cynt76 Vodafone 4 17 September 2010 23:00
Vodafone blox,zorgeloos internet cesaf Vodafone 4 1 January 2010 13:03
Blox zorgeloos internet Maaike_20 iPhone algemeen 0 19 December 2009 20:26
Hoe activeer ik mijn vodafone zorgeloos internet? supergabs14 Vodafone 2 3 October 2008 21:24
internet (gprs) via tmobile ilya Archief 15 1 February 2008 14:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:51.