Opladen iPhone

Opladen iPhone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door vanilla 20e bij de dynabyte! Ik heb gewoon dat gedeelte wat je in het stopcontact steekt omgewisseld... dus de adapter zelf ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 24 January 2008, 14:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vanilla Bekijk bericht
20e bij de dynabyte!

Ik heb gewoon dat gedeelte wat je in het stopcontact steekt omgewisseld... dus de adapter zelf is nog US... en dat gaat goed!
Overigens werkte mijn Macbook Pro adapter niet... zit geen uitsparing in
Ja dat deboeld ik dat kleine amerikaanse adaptertje die heb ik vervangen door een europese. En die kostte 10 euro bij de apple store...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 24 January 2008, 19:49
jdenijs's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Locatie: De Lier
Berichten: 94
Standaard

kik, dit wist ik niet eens haha.
Ik dacht al wat the fock moet ik met dat witte dingentje
weer wat gerleerd
  #23  
Oud 24 January 2008, 21:38
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Standaard

Effe reactie op de vele spanning, stroom en watt? opmerkingen;

Een USB poort van een PC levert 5 volt spanning.
Een lader kan niet teveel stroom of watt afgeven.....dit hangt af van de weerstand (R) van het aangesloten apparaat.
En watt is gewoon het product van stroom in't kwadraat X weerstand(R).

Google anders op -De wet van Ohm
  #24  
Oud 24 January 2008, 22:31
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 524
Standaard

de wet van ohm.....geweldig!!
mijn leerstof van dit jaar komt weer eens van pas

Laatst gewijzigd door jeekes; 24 January 2008 om 22:31. Reden: net iets teveel geschreven:p
  #25  
Oud 24 January 2008, 23:06
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

Inderdaad,in hoeveelste zit je jeekes even off-topic...Sorry
  #26  
Oud 25 January 2008, 19:55
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeekes Bekijk bericht
de wet van ohm.....geweldig!!
mijn leerstof van dit jaar komt weer eens van pas
Je hebt gelijk jeekes, ik had niet moeten reageren.
Laat anderen maar lekker in de waan dat een usb lader te veel stroom of watt kan leveren.






(Ik was van mening dat het forum bedoeld was om elkaar te helpen, en niet om elkaar af te zeiken)

Laatst gewijzigd door vriesfde; 25 January 2008 om 19:57.
  #27  
Oud 25 January 2008, 21:41
jetgadget's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 296
Standaard

sjit was het maar waar! helaas werkt t (nog) niet.. .;-(
  #28  
Oud 25 January 2008, 21:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 158
Standaard

Mensen die een macbook hebben.. er zit bij die adapter een NL stekker (dus iets wat je erin klik met gelijk een stekker) en een snoer wat je erin klikt dat snoer kan je gewoon gebruiken voor je macbook en dan heb je nog die stekker over die ook gewoon in de iphone adapter klikt
  #29  
Oud 26 January 2008, 00:54
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 524
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vriesfde Bekijk bericht
Je hebt gelijk jeekes, ik had niet moeten reageren.
Laat anderen maar lekker in de waan dat een usb lader te veel stroom of watt kan leveren.

(Ik was van mening dat het forum bedoeld was om elkaar te helpen, en niet om elkaar af te zeiken)
het was echt mijn bedoeling niet om je te bekritiseren hoor!
Ik vond het gewoon een beetje grappig omdat ik dit net een week of 5 heb gehad
Die post was ook niet sarcastisch bedoel of zo, srry als hij zo overkomt
  #30  
Oud 26 January 2008, 00:56
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 524
Standaard

Off-topic
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stibou Bekijk bericht
Inderdaad,in hoeveelste zit je jeekes even off-topic...Sorry
het vijfde middelbaar (wetenschappen - wiskunde)

  #31  
Oud 26 January 2008, 01:12
herbie65's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 294
Stuur een bericht via Skype™ naar herbie65
Standaard

Bij de Apple store is een hele set te koop. Er zitten 2 US stekkers in, 2 Europese, en nog stekkers voor Japan, UK en Australie. Kosten 39 euro.
Apple store
  #32  
Oud 26 January 2008, 01:12
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

Yip inderdaad dacht ik al,insgelijks maar dan latijn-wiskunde...
  #33  
Oud 26 January 2008, 13:11
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 January 2008
Berichten: 6
Standaard

Ik wist niet eens dat ik de MBP stekker uiteinde kan gebruiken voor de US iPhone. Grappig. Thanks!
  #34  
Oud 26 January 2008, 15:35
topke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 322
Standaard

Ik heb hier zo een stekker van mijn playstation 1 liggen
Er staat wel op: 2.5A 250V~ en op die iphone adapter: input: 100-240V - 0.15A
Kan dit kwaad?

edit: heb ook nog een liggen van m'n xbox.. Is exact hetzelfde, alleen schuift die er gemakkelijker in.

Laatst gewijzigd door topke; 26 January 2008 om 15:51.
  #35  
Oud 18 February 2008, 15:32
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 5
Standaard

Weet iemand trouwens of een Iphone moet zijn genstalleerd om op te laden via een pc? Wanneer ik thuis mijn telefoon via de USB aansluit krijg ik een batterij in het scherm van mijn telefoon te zien. Wanneer ik hem op mijn werk via USB aansluit krijg ik dit niet en het lijkt erop alsof hij niet laad. De telefoon kan, ivm mijn account (rechten), niet worden genstalleerd op de pc.
  #36  
Oud 18 February 2008, 16:33
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

k doe t ook zo, kabel van radio in de ipodlader, en heb een usb lader die k al maanden gebruik, geen probleem mee
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #37  
Oud 24 February 2008, 12:19
» iPhone US 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Berichten: 3
Standaard

thanks voor de tip, heb ook een kabel van mijn stereo gepakt en het werkt perfect!
  #38  
Oud 24 February 2008, 12:37
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

in auto en camion gebruik ik een usb lader van belkin, samen met de data kabel geleverd bij iphone, dit werkt ook goed.
  #39  
Oud 24 February 2008, 20:07
batalhador's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 271
Standaard

Ik gebruik gewoon de usb ipod oplader gewoon te halen bij de mediamarkt prima als
je bijv op vakantie gaat en geen computer heb.
__________________
There is no way to happiness, happiness is the way.
  #40  
Oud 24 February 2008, 23:32
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

das ook een oplossing. zolang je maar stroom hebt, ik heb nog 2 batterij packs te koop voor als je geen contact bij de hand hebt, een van belkin power pack en een NUpower compatibel voor ipod en iphone.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone opladen door usb maar als laptop uit is stopt opladen. Ancotje iPhone algemeen 4 11 December 2009 09:37
Iphone opladen. Swooshje iPhone algemeen 4 13 July 2008 17:56
Iphone opladen LaZ Archief 2 23 March 2008 16:38
IPhone opladen LaZ Archief 1 21 March 2008 21:33
opladen iphone teunis iPhone algemeen 7 5 October 2007 19:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:34.