Opladen iPhone

Opladen iPhone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo vrienden, Ik heb een iPhone uit de USA, over wie ik veel tevreden ben. Ik heb alleen niet altijd zin/tijd om mn computer aan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22 November 2007, 13:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2007
Berichten: 14
Standaard Opladen iPhone

Hallo vrienden,

Ik heb een iPhone uit de USA, over wie ik veel tevreden ben.
Ik heb alleen niet altijd zin/tijd om mn computer aan te hebben om m aan t einde van een lange dag te chargen voor de volgende ochtend.
Nu heb ik natuurlijk alleen maar de amerikaanse lichtnetadapter erbij.
Als je die uit elkaar trekt, krijg je een opening, waar een deel van de adapter van mn laptop in kan. (zie foto)
Kan het kwaad als ik m zo in t stopcontact stop, heeft iemand hier ervaringen mee?

groeten,
N
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg photo.jpg‎ (66,7 KB, 459x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 November 2007, 14:01
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

Ja, je kunt het instoppen. Ik doe het zo niets anders.
  #3  
Oud 22 November 2007, 18:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Hengelo
Berichten: 88
Standaard

bij gsmtrack wordt hij zelfs zo geleverd, met zo'n stekker erbij
  #4  
Oud 23 November 2007, 21:31
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Goh weer wat geleerd
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #5  
Oud 23 November 2007, 22:13
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

En nog een vraagje, mijn zus heeft een macbook kabel, zo dat ook werken iemand ervaring wat er staat wel een warning op etc.
  #6  
Oud 23 November 2007, 22:48
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - BelgiŽ
Berichten: 432
Standaard

ja de macbook kabel klikt daar ook gewoon in. ik hang de kabel van mn macbook pro eraan en laad daarmee op
  #7  
Oud 23 November 2007, 23:16
iFonzie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 215
Standaard

Ik heb dat witte dingetje van de ipod waar je de usb kabel instopt en dan oplaad kan ik daar ook de iPhone mee opladen?
  #8  
Oud 23 November 2007, 23:32
leon's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Roermond
Berichten: 44
Standaard

bij de macbook (pro) zit er, naast de normale kabel, zelfs een bij die wel erg veel op het origineel lijkt!
  #9  
Oud 24 November 2007, 15:15
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 74
Standaard

ik heb bij mijn ouders op zolder zo'n kabel gevonden dat bij het 10 jaar oude antwoordapparaat zat, en het werkt prima hoor. stroom = stroom hoor, t gaat alleen om de adapter, las ergens dat iemand zn batterij gesloopt had door 'm via een firewire op te laden?
  #10  
Oud 3 December 2007, 18:56
dj_ko's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Zwollywood
Berichten: 83
Standaard

hallo,

Ik heb een USB stekkerding zegmaar voor mijn iPod, zou je deze ook kunnen gebruiken voor je iphone?

edit:

Deze heb ik:
__________________
Waarom kijk je hier? ga Mn posts eens lezen!

Laatst gewijzigd door dj_ko; 3 December 2007 om 18:59.
  #11  
Oud 3 December 2007, 19:03
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

@dj_ko

FF googlen op Model + iPhone wel oppassen dat ie niet op te veel ampere of waat staat afgesteld anders blaast hij je iPhone op! Nja de batterij dat gebeurder bij de iPod mini van een vriend van me
  #12  
Oud 4 December 2007, 16:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknow Bekijk bericht
Ik heb dat witte dingetje van de ipod waar je de usb kabel instopt en dan oplaad kan ik daar ook de iPhone mee opladen?

Yes, dat kan
  #13  
Oud 19 December 2007, 11:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 298
Stuur een bericht via MSN naar MarkBender
Standaard

gewoon naar apple store gaan en zo'n blokje kopen kost een 10tje en dan is alles origineel...
  #14  
Oud 19 December 2007, 11:59
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Jep kan iemand me btw vertellen of ik hiermee toevallig ook me iPod video op kan laden..? Lijkt me mogelijk aangezien er niet een al te groot spannings verschil zal zijn maar voor de zekerheid maar ff vragen

Greetz, Stiruam
  #15  
Oud 19 December 2007, 12:03
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Berichten: 64
Standaard

Ja. Dat doe ik ook namelijk.
  #16  
Oud 19 December 2007, 12:14
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Geweldig ThanQ!
  #17  
Oud 19 December 2007, 12:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 161
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MarkBender Bekijk bericht
gewoon naar apple store gaan en zo'n blokje kopen kost een 10tje en dan is alles origineel...
20e bij de dynabyte!

Ik heb gewoon dat gedeelte wat je in het stopcontact steekt omgewisseld... dus de adapter zelf is nog US... en dat gaat goed!
Overigens werkte mijn Macbook Pro adapter niet... zit geen uitsparing in
  #18  
Oud 19 December 2007, 12:44
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - BelgiŽ
Berichten: 432
Standaard

ow, mijn MBP stukje klikt wel op de US adapter
  #19  
Oud 19 December 2007, 13:01
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 5
Standaard

Waar heb je dat ding gekocht??
  #20  
Oud 19 December 2007, 13:02
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vanilla Bekijk bericht
20e bij de dynabyte!

Ik heb gewoon dat gedeelte wat je in het stopcontact steekt omgewisseld... dus de adapter zelf is nog US... en dat gaat goed!
Overigens werkte mijn Macbook Pro adapter niet... zit geen uitsparing in
Waar heb je die gekocht??
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone opladen door usb maar als laptop uit is stopt opladen. Ancotje iPhone algemeen 4 11 December 2009 08:37
Iphone opladen. Swooshje iPhone algemeen 4 13 July 2008 16:56
Iphone opladen LaZ Archief 2 23 March 2008 15:38
IPhone opladen LaZ Archief 1 21 March 2008 20:33
opladen iphone teunis iPhone algemeen 7 5 October 2007 18:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:05.