Startpagina Safari

Startpagina Safari discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Toen ik de tip las op iPhoneclub.nl stond er dat er geen startpagina mogelijk is op de iPhone . Dit kan wel, zover ik weet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 December 2008, 17:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 29
Standaard Startpagina Safari

Toen ik de tip las op iPhoneclub.nl stond er dat er geen startpagina mogelijk is op de iPhone.
Dit kan wel, zover ik weet werkt het dus hier komt ie:
1. Maak een webclip aan op je iPhone, bijv. van iPhoneclub.nl
2. Noem deze webclip "Safari" als je hem aanmaakt.
3. Installeer Winterboard, OpenSSH en Poof of BossPrefs vanuit Cydia
4. Open Poof of Bossprefs>Poof en zoek safari op in de lijst en zet de schakelaar om bij Safari
5. Je iPhone zal respringen, en je hebt daarna alleen nog je webclip die Safari heet

Stop hier als je een theme hebt geinstalleerd, in dat geval werkt het al.

6. Ga met SSH naar /Library/Themes
7. Unzip het bijgevoegde bestand en stop de eerste map in de map Themes
8. Ga naar Winterboard en activeer Startpagina
9. Je iPhone zal respringen, en je webclip heeft het icoontje van Safari

Je hebt nu een icoontje dat Safari heet, het icoontje van Safari heeft Ún altijd naar de pagina gaat waarvan je de webclip had aangemaakt. In mijn geval iPhoneclub.nl, maar het werkt met alle sites zolang je de webclips maar Safari noemt!


Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip Startpagina.theme.zip‎ (7,4 KB, 1x gelezen)

Laatst gewijzigd door King1987; 8 December 2008 om 21:12.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 December 2008, 21:10
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Vette shizzle, maar wel omslachtig.... dan maar geen start pagina, maar doorgaan waar ik gebleven was....
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #3  
Oud 8 December 2008, 21:33
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 590
Standaard

Opent een webclip niet in een nieuw tabblad? Dan moet je dus wel iedere keer het tabblad sluiten, of je hebt na een poosje 20 tabbladen.
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
  #4  
Oud 8 December 2008, 23:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BadSide Bekijk bericht
Opent een webclip niet in een nieuw tabblad? Dan moet je dus wel iedere keer het tabblad sluiten, of je hebt na een poosje 20 tabbladen.
Ja nu je het zegt Als je perongeluk Safari wegklikt en dan opent, heb je 2x je startpagina tabblad..
  #5  
Oud 10 December 2008, 15:23
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 86
Standaard

Is het niet net zo effectief (en makkelijker om te doen) om gewoon de afbeelding van het icoontje op je springboard (.png) van de echte safari met SSH uit de applications map van safari te halen, en die op de plaats zetten van het icoontje van het van je webclip ??
(zelf nog niet geprobeerd, maar lijkt me hetzelfde effect te hebben toch ?)
  #6  
Oud 10 December 2008, 15:24
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BadSide Bekijk bericht
Opent een webclip niet in een nieuw tabblad? Dan moet je dus wel iedere keer het tabblad sluiten, of je hebt na een poosje 20 tabbladen.
8 is de max.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #7  
Oud 10 December 2008, 15:25
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dingemansje Bekijk bericht
Is het niet net zo effectief (en makkelijker om te doen) om gewoon de afbeelding van het icoontje op je springboard (.png) van de echte safari met SSH uit de applications map van safari te halen, en die op de plaats zetten van het icoontje van het van je webclip ??
(zelf nog niet geprobeerd, maar lijkt me hetzelfde effect te hebben toch ?)
Dat had ik eerst.. Alleen als je er 1 keer op klikt wordt het icoontje weer geupdate en ben je terug bij af. Permissies wijzigen werkte ook niet...
Reageren

Labels
jailbreak, safari, startpagina


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iport4u iphone startpagina cpootjes iPhone Apps 2 17 February 2010 17:18
Wat is jullie startpagina? Vassili Chat en geruchten 39 1 June 2009 17:32
iHome: Startpagina voor de iPhone sossienl iPhone Apps 322 6 February 2009 12:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:14.