geen belgeluid

geen belgeluid discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo. Ik mis mijn oproepen daar ik geen bel geluid krijg. Wanneer in bij instelllingen, naar geluiden ga dan staat er borvenaan geluid uit "(hier ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 15 December 2008, 22:06
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 6
Standaard geen belgeluid

Hallo.
Ik mis mijn oproepen daar ik geen bel geluid krijg.

Wanneer in bij instelllingen, naar geluiden ga dan staat er borvenaan geluid uit "(hier achter zit geen schuiftoets) Is dit standaard?

Tussen het kopje en trillen in heb ik slide voor volume geheel naar rechts geschoven, wanneer ik deze schuif beweeg is het bel-geluid wel hoorbaar.

Wie weet raad (updaten geeft geen soelaas, reeds meerdere keren gedaan).

Bedankt voor je tijd
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 December 2008, 22:22
Cmdaulnis's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 212
Standaard

aan de zijkant je volume aan zetten?
  #3  
Oud 15 December 2008, 22:25
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 6
Standaard

Hey bedankt, ben duidelijk iphoneblondt....enne ja had gezocht maar kreeg met allerlei zoekopdrachten gewoon,....niks.

Hopen dat dit werkt,,
Nogmaals bedankt voor je reactie
  #4  
Oud 15 December 2008, 23:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 6
Standaard

Nee helaas, de toetsen op de zijkant beroerd en volgends scherm staat het geluid geheel open..... zucht
  #5  
Oud 16 December 2008, 23:54
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 5
Standaard

Hoi,
Heb sinds gisteren hetzelfde probleem, geen belgeluid!
Als ik aan het geluid aan/uit knopje zit aan de zijkant gaat het geluid even aan, maar na een paar seconden schiet hij vanzelf weer naar "geluid uit".
Zo raar...
Iemand enig idee?????????
  #6  
Oud 17 December 2008, 00:23
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Schuift je knopje nog wel goed (klikt hij een beetje), of zit het mute-knopje behoorlijk los?
  #7  
Oud 17 December 2008, 01:20
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pollewop Bekijk bericht
Hoi,
Heb sinds gisteren hetzelfde probleem, geen belgeluid!
Als ik aan het geluid aan/uit knopje zit aan de zijkant gaat het geluid even aan, maar na een paar seconden schiet hij vanzelf weer naar "geluid uit".
Zo raar...
Iemand enig idee?????????
wat je kan proberen is je head-set erin en eruit doen, het zou kunnen zijn dat er iets is blijven hangen binnen in! Ik heb dit wel eens met een 2G gehad!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #8  
Oud 17 December 2008, 10:02
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 5
Standaard

Nee, dat knopje doet het prima. Zit niet los ofzo.
Vanochtend was ik bijna blij, want hij deed het weer, maar nu springt ie toch weer op stil...zucht.
  #9  
Oud 17 December 2008, 10:04
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 5
Standaard

En dat met een head-set had ik inderdaad ook al geprobeerd, maar ook helaas zonder resultaat...
  #10  
Oud 19 December 2008, 13:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

heb je hem al geprobeert te herstellen
  #11  
Oud 19 December 2008, 15:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 5
Standaard

jeps, ook al geprobeerd hele telefoon te herstellen met Itunes. helaas....ook dat zonder resultaat.
  #12  
Oud 19 December 2008, 15:29
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pollewop Bekijk bericht
jeps, ook al geprobeerd hele telefoon te herstellen met Itunes. helaas....ook dat zonder resultaat.
Dan is het heel simpel: als de orginele FW uit iTunes geen oplossing geeft, dan kan je er van uitgaan dat dit een hardware matig probleem is!

(dan neem ik even aan dat je een iPhone hebt van t-mobile of simlock vrije iPhone hebt )
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #13  
Oud 19 December 2008, 15:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 16 December 2008
Berichten: 5
Standaard

Enig idee dan of een hardware probleem op te lossen is? Zoja, waar??
  #14  
Oud 19 December 2008, 15:35
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Kijk eens in het forum deel: Ervaringen. Staat best veel ervaringen van mensen die hun iPhone moesten (laten) repareren.

Nog even een kleine aanvulling op mijn antwoord van net. Je hebt toch wel hersteld en dan aangemeld als NIEUWE iPhone? Waarom: in je back-up kan ook de fout nog zitten.
  #15  
Oud 19 December 2008, 20:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

backup zijn bestanden zoals je nummers je agenda je notities niet je fw
  #16  
Oud 19 December 2008, 20:14
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Weet ik, maar je weet maar nooit. Mocht er een corrupt bestand in zitten. Je kan beter het zeker voor het onzekere nemen. Een back-up kan je altijd nog terug zetten nadat je het getest hebt, zo sluit je namelijk alles uit!
  #17  
Oud 19 December 2008, 23:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

lijkt me stug maar je kan het proberen
  #18  
Oud 22 December 2008, 01:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 29
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, alleen mijn beltoon hoor ik, maar voor de rest geen enkel geluid (iPod, toetsenbord, SMS) Nu had ik laatst een probleem met mijn dockconnector.. Hij dacht constant dat er een apparaat werd aangesloten, en gaf dan aan dat 'het apparaat niet complitable was met de iPhone'.. Na een potje alcohol begonnen de problemen minder te worden.. Toen ik een keer goed in de connector keek, zag ik dat 1 pinnetje een beetje naar buiten stond, waarschijnlijk de boosdoener! Ik was zwaar teleurgesteld omdat ik een iPod HiFi bokstenset heb, en ik kon mijn muziek niet mee overzetten enzo, omdat als ik mn muziek via de dock afspeelde, hij na 10sec stopde.. Maar de volgende ochtend (na een nachtje in de oplader) werkte alles weer!! Ik blij..

Nu een week later, net stopt opeens het geluid.. Ik reboot, stil-schakelaar etc.. Niks werkte, dus ik maar even naar iPod om te kijken of daar nog geluid uit kwam, maar dat deed het ook niet. Ik dacht dat mn speaker kapot was. Maar mn ringtone werkte nog. Eerst dacht ik dat mn iPhone dacht dat de koptelefoon erin zat, maar dat was niet zo omdat als ik het volume aanpaste met de knoppen aan de zijkant, er 'volume' stond, zonder (koptelefoon) eronder. Weer die dockconnecter dus. Ik ga nog een keer met de alcohol aan de gang..

Maar mijn vraag is of iemand weet of dat te vervangen is, en hoeveel dat kost, en waar.. Zelf ben ik niet echt van mijn iPhone openen, behalve kleine dingen als: Antennecover los, kabeltje, nieuwe erindoen, klaar.

Softwarematig is het niet, ik heb niks gedaan vanaf het laatste moment dat t werkte, en laatst had ik al problemen met dat dockding.......

Update: Apart.. Als ik hem nu ongeveer een minuut laat liggen, en hem daarna ontgrendel hoor ik even 'de klik' daarna is hij weer helemaal stil! Als ik hem 2x achter elkaar lock/unlock geeft hij weer geen geluid... Is het nou softwarematig?! Erg apart allemaal...

Laatst gewijzigd door King1987; 22 December 2008 om 13:17.
  #19  
Oud 3 October 2010, 19:02
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Beek Limburg
Berichten: 2
Standaard belgeluid doet het niet ???

Het ligt niet aan de instellingen maar aan de zijkant, boven de volumeknop zit een schakelaar.
Zet je schakelaar aan, dat zie je een rood puntje dan staat je iPhone op trillen. Kan je het rode puntje niet zien dan staat ie op bellen!

een mechanisch probleempje...dus
  #20  
Oud 3 October 2010, 19:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 May 2008
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 29
Standaard

BUMP!
Het probleem was trouwens dat m'n dockconnector kapot was
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS geen belgeluid in Apple universal dock acvz iPhone algemeen 0 17 August 2010 00:58
Geen belgeluid Furies iPhone algemeen 2 23 August 2009 19:53
Geen IMEI, geen ICCID, geen Wi-Fi.. baseband restoren? atQuest Unlock [archief] 83 23 January 2009 19:55
Belgeluid iPhone 1G codeman iPhone algemeen 0 11 October 2008 14:03
geen imei geen iccid geen Wi-Fi..baseband restoren? help! atQuest Archief 0 22 October 2007 01:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:21.