3G staat aan maar geen internet?

3G staat aan maar geen internet? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Ik heb een iPhone van t-mobile , eerst deed alles het goed, had lekker snel internet maar vandaag wil mn iphone geen pagina meer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 December 2008, 17:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Berichten: 170
Standaard 3G staat aan maar geen internet?

Hey,

Ik heb een iPhone van t-mobileicon, eerst deed alles het goed, had lekker snel internet maar vandaag wil mn iphone geen pagina meer laden. 3g staat aan. Heb geprobeerd om de netwerkinstellingen te vernieuwen --> af en toe succes
Probeerde ook nog restart --> geen succes
iemand anders nog tips om dit probleem te verhelpen?
Versie 2.2 met baseband 2.11

Thnx

Laatst gewijzigd door Excellence; 21 December 2008 om 19:51.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 December 2008, 19:31
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Al een keer gerestored in iTunes?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 21 December 2008, 19:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Al een keer gerestored in iTunes?
Het rare is, soms doet hij het wel en andere keren doet hij het niet (ik zit trouwens in een flat vol betonnen muren, geen idee of dat wat uitmaakt?)
Maar wil een restore als last resort gebruiken.
  #4  
Oud 6 January 2009, 20:50
AndyMan8's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 39
Standaard

dit heb ik ook.
er staat dat er 3g is met volle ontvangst maar zelf in utrecht centrum laat safari geen pagina
  #5  
Oud 6 January 2009, 20:58
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Zet 3g eens uit, wacht 2 minuten en dan weer aan. Nu meldt de telefoon zich opnieuw op het netwerk en zou er verbetering moeten zijn.
  #6  
Oud 6 January 2009, 21:03
AndyMan8's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 39
Standaard

heb ik geprobeerd... zonder resultaat, thuis heb ik met 2 streepjes 3G en dan werkt ie ook niet.
  #7  
Oud 6 January 2009, 21:07
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Krijg je wel Internet geladen als 3g uitstaat? Op gprs snelheid?
  #8  
Oud 6 January 2009, 21:09
AndyMan8's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 39
Standaard

ja met gprs wel, ik heb hem al gereboot en flight modus geprobeerd
  #9  
Oud 6 January 2009, 21:16
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Lijkt dan toch wel op storing als je zeker weet dat de netwerk instellingen goed staan.
  #10  
Oud 6 January 2009, 21:18
AndyMan8's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 39
Standaard

ik heb de netwerk instelling nooit veranderd en ineens deed ie het niet meer (sins 3 januari) als het zo blijft ga ik even langs de t-mobileicon shop
  #11  
Oud 6 January 2009, 21:20
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Of instellingen wissen en opnieuw invoeren. Je kunt altijd nog naar tmobileicon.
  #12  
Oud 6 January 2009, 21:29
AndyMan8's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 39
Standaard

Ik heb net netwerk instellingen gereset maar dat maakt ook niks uit
  #13  
Oud 6 January 2009, 21:37
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

dan wordt het toch nog gezellig in de tmobileicon shop
  #14  
Oud 6 January 2009, 21:46
AndyMan8's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 39
Standaard

Kan het niet aan een storing liggen ofzo want de ene dag doet 3G het wel en de andere dag niet
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
KPN Hi, geen gsm netwerk als 3G aan staat! AeronNL KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 17 July 2010 13:57
kan geen e-mailverzenden als Wi-Fi aan staat jimmeijer Wi-Fi 1 21 March 2010 11:56
Krijg mobiel internet maar niet aan de praat Deejvie Mobistar 3 14 April 2009 21:49
Bluetooth staat aan maar blijft zoeken maar vind niets rob_s Unlock [archief] 1 4 January 2008 10:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:04.