zwarte rij pixels bij opladen

zwarte rij pixels bij opladen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo beste fruit liefhebbers, ik heb m'n iPhone nu een 2tal weken en ik merk net op dat wanneer ik mijn iphone aan het opladen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 December 2008, 14:06
peanut's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 12
Standaard zwarte rij pixels bij opladen

hallo beste fruit liefhebbers,
ik heb m'n iPhone nu een 2tal weken en ik merk net op dat wanneer ik mijn iphone aan het opladen ben (zowel usb als stopcontact) en het groene batterijlogo na een tijdje vanzelf uitgaat er een zwarte lijn pixels zichtbaar is op het scherm... (ongeveer 1 cm van de rechter zijkant en dit van boven naar onder op het scherm)

niet dat dit een probleem vormt, (wie kijkt er nu op een leeg scherm wnnr de phone aan het opladen is) maar kwil zeker zijn dat dit geen voorbode is van stervende pixels of iets dergelijks...
awaiting your expertise
kindly
mr.peanut

ps: als je meer info nodig hebt i'll be around
//heb wat rondgegoogled en het forum bekeken en zie nergens iemand met hetzelfde prob...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 December 2008, 20:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

is dit altijd of soms waneer die aan het opladen is
  #3  
Oud 30 December 2008, 20:55
jpke's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 175
Standaard

Ik heb hier nog nooit van gehoord, maar misschien ik zeg misschien kan dit verholpen worden met herstellen. Gewoon eens proberen via itunes. (zie wel da al je apps, muziek, ed. in je itunes staan anders ben je deze kwijt en kan je ze allemaal weer opzoeken in de app store )
Grtz en hopelijk werkt het
__________________
Mooie zwarte iPhone 3G 16Gb
FW: 3.0 Legaal gekocht in Fnac (BelgiŽ)

Laatst gewijzigd door King1987; 30 December 2008 om 22:21. Reden: reboot veranderd in herstellen, want dat leg jij uit :p
  #4  
Oud 30 December 2008, 22:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Red face

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jpke Bekijk bericht
Ik heb hier nog nooit van gehoord, maar misschien ik zeg misschien kan dit verholpen worden met herstellen. Gewoon eens proberen via itunes. (zie wel da al je apps, muziek, ed. in je itunes staan anders ben je deze kwijt en kan je ze allemaal weer opzoeken in de app store )
Grtz en hopelijk werkt het
zal waarschijnlijk niet helpen want herstellen heeft volgens mij niet temaken met je scherm
maar je kan natuurlijk altijd proberen
  #5  
Oud 30 December 2008, 23:02
jpke's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 175
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
zal waarschijnlijk niet helpen want herstellen heeft volgens mij niet temaken met je scherm
maar je kan natuurlijk altijd proberen
Njaa, ik vond dit wel het proberen waart he
  #6  
Oud 30 December 2008, 23:34
peanut's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 12
Standaard

moest het zo simpel zijn was da al verholpen... heb al 2 keer alles opnieuw gedaan... het gebeurd elke keer ik hem oplaad en op zich is het niet zo erg, maar ik hoop het niet iets fubar is...
anyway tzou misschien kunnen aan het connectortje liggen, kzal es proberen met die van mijn ipod en zien of het dan gebeurd.
i'll keep you posted
  #7  
Oud 30 December 2008, 23:49
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.829
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

misschien luie pixels ofso...?
tja wel raar dat het dan alleen tijdens het opladen is en niet daarbuiten ook.
  #8  
Oud 5 January 2009, 00:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 24
Standaard

Misschien heeft het er iets mee te maken dat je iPhone iets warmer wordt terwijl je hem oplaadt, waardoor er een verbinding geen contact meer maakt. In ieder geval is dit een storing, dus ik zou zeker teruggaan voor een goede telefoon.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Random gekleurde pixels bij het booten TGYoshi Jailbreak 1 21 November 2010 22:09
iPhone 4 Rij dode pixels tim212 iPhone algemeen 1 18 August 2010 18:04
Grijze bos pixels bij oplaad icoon en slide... maarten12340 Archief 1 6 July 2010 06:56
Grijze bos pixels bij oplaad icoon en slide... maarten12340 iPhone algemeen 0 5 July 2010 23:35
26 juni bij T-Mobile in Almere in de rij staan? syb03 T-Mobile 40 24 June 2009 21:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:57.