Gps probleem?

Gps probleem? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo mensen heb zo juist net een iPhone 3g 16gb probleem is gps ? hoe werkt het? moet ik wifi aan laten staan? is er ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 January 2009, 19:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2008
Berichten: 79
Standaard Gps probleem?

Hallo mensen

heb zo juist net een iPhone 3g 16gb probleem is gps? hoe werkt het?
moet ik Wi-Fi aan laten staan? is er en gps programma? en navigatie programma?

help me aub
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 January 2009, 20:01
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

Als je Google maps (kaarten) gebruikt en je druk links onder op dat soort rondje, dan zoekt je iPhone waar je nu bent en gebruikt hij gps en Wi-Fi hoeft niet aan te staan
  #3  
Oud 9 January 2009, 20:03
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Doe het overigens wel buiten want binnen kan het berijk zuigen... Helemaal als je een hacksim gebruikt...

Greetz, Stiruam
  #4  
Oud 9 January 2009, 20:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

zet gprs aan en als bossprefs of sbsettings heb gedownload (jailbreak) dan moet je edge en 3g aan hebben
  #5  
Oud 9 January 2009, 21:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2008
Berichten: 79
Standaard gps

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slodo Bekijk bericht
Als je Google maps (kaarten) gebruikt en je druk links onder op dat soort rondje, dan zoekt je iPhone waar je nu bent en gebruikt hij gps en Wi-Fi hoeft niet aan te staan
dus gps kan ik altijd gebruiken met google maps hij beweegt enz (net als navigatie dus)?geen kosten enz?

zijn er gps programma die k op kan zetten of een navigatie programma? en zoja hoe moet ik het op zetten ?

srry vrienden heb hem pas vandaag heb julie hulp nodig en dank julie allemaal alvast
  #6  
Oud 9 January 2009, 21:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stylomusti Bekijk bericht
dus gps kan ik altijd gebruiken met google maps hij beweegt enz (net als navigatie dus)?geen kosten enz?

zijn er gps programma die k op kan zetten of een navigatie programma? en zoja hoe moet ik het op zetten ?

srry vrienden heb hem pas vandaag heb julie hulp nodig en dank julie allemaal alvast
ja dit kost geld alleen als je zo'n tmobileicon web en walk of gewoon een i-300 of 150 heb dan heb je altijd gratis internet geloof ik
  #7  
Oud 9 January 2009, 21:44
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Nee bako zo klinkt het alsof het alleen voor t-mobileicon is ... Nee kost alleen je internet kosten voor het laden van je google maps...

Greetz, Stiruam
  #8  
Oud 9 January 2009, 22:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam Bekijk bericht
Nee bako zo klinkt het alsof het alleen voor t-mobileicon is ... Nee kost alleen je internet kosten voor het laden van je google maps...

Greetz, Stiruam
oo foutje je heb natuurlijk ook hi telfor mobistar en andere maar je kan gps niet gebruiken via Wi-Fi
als je bij je abbo onbeperkt internet heb gekozen dan kan je gps gebruiken zonder extra te betalen
als je een abbo hebt zonder internet dan zal het redelijk veel kosten (vaak)
moet je opzoeken bij jouw provider
  #9  
Oud 9 January 2009, 22:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2008
Berichten: 79
Standaard gps probleem

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
oo foutje je heb natuurlijk ook hi telfor mobistar en andere maar je kan gps niet gebruiken via Wi-Fi
als je bij je abbo onbeperkt internet heb gekozen dan kan je gps gebruiken zonder extra te betalen
als je een abbo hebt zonder internet dan zal het redelijk veel kosten (vaak)
moet je opzoeken bij jouw provider

probleem is ik heb geen abonnement tis lostoestel en k gebruik prepaid maar dus er is geen manier of programmas of dergelijke waar je gps gratis kan gebruiken? athans voor iPhone navigatie software kan je gewoon gps gebruiken zonder kosten neem k aan?

en vrienden weten julie miss of er navigatie software ergens te downloaden is? bijv tom tom ofzo?
  #10  
Oud 9 January 2009, 23:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Naaldwijk
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
oo foutje je heb natuurlijk ook hi telfor mobistar en andere maar je kan gps niet gebruiken via Wi-Fi
als je bij je abbo onbeperkt internet heb gekozen dan kan je gps gebruiken zonder extra te betalen
als je een abbo hebt zonder internet dan zal het redelijk veel kosten (vaak)
moet je opzoeken bij jouw provider
Ja hoor, je kan gps uitstekend gebruiken met enkel Wi-Fi, daar heb je je abbo niet voor nodig.
  #11  
Oud 10 January 2009, 01:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2008
Berichten: 79
Standaard gps probleem

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Charles W Bekijk bericht
Ja hoor, je kan gps uitstekend gebruiken met enkel Wi-Fi, daar heb je je abbo niet voor nodig.

ik kan hem wel gebruiken maar met Wi-Fi dus alleen maar moet ik dan internetvebinding hebben met Wi-Fi?lijkt me sterk dat je op snelweg draadloos iemand aan het internetten is of is het zo van als je gps gebruikt je Wi-Fi ook aan zetten zodat je gps verbinding heeft?
  #12  
Oud 10 January 2009, 13:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stylomusti Bekijk bericht
probleem is ik heb geen abonnement tis lostoestel en k gebruik prepaid maar dus er is geen manier of programmas of dergelijke waar je gps gratis kan gebruiken? athans voor iPhone navigatie software kan je gewoon gps gebruiken zonder kosten neem k aan?

en vrienden weten julie miss of er navigatie software ergens te downloaden is? bijv tom tom ofzo?
ik had zelf prepaiy en het bleek dat dataroming enzo aanstond en als ik om de 5 min ging kijken hoeveel zaldo ik had dan had ik steeds 5 euro minder geen goed idee

gps werkt absoluut niet met Wi-Fi heb het 7 keer geprobeert met sim er uit en deed niets
waarschijnlijk had jij gewoon edge 3g dataroming aanstaan en ook Wi-Fi (verkeerde gedachtes dus)

Laatst gewijzigd door bako; 10 January 2009 om 13:40.
  #13  
Oud 10 January 2009, 14:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Naaldwijk
Berichten: 21
Standaard

Net nog geprobeerd, maar bij mij doet gps het wel degelijk. Ook zonder simkaart
  #14  
Oud 10 January 2009, 14:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Naaldwijk
Berichten: 21
Standaard

Zie bijgaande foto
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg photo_iphone02.jpg‎ (65,8 KB, 15x gelezen)
  #15  
Oud 10 January 2009, 15:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Naaldwijk
Berichten: 21
Standaard

Stylomusti, je profiel staat overigens nog op "ik heb nog geen iPhone"
  #16  
Oud 10 January 2009, 15:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2008
Berichten: 79
Standaard gps probleem

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Charles W Bekijk bericht
Stylomusti, je profiel staat overigens nog op "ik heb nog geen iPhone"

k zal hem nu gaan veranderen dankjewel dat je het even meld
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
probleem GPS iphone 3G hublau iPhone Navigatie 4 18 December 2010 09:35
blijvend probleem GPS friki iPhone algemeen 1 21 October 2010 11:50
GPS Probleem squixs iPhone algemeen 6 12 September 2009 21:42
Hardware: een apart probleem met mijn gps erikroeier iPhone Navigatie 2 26 August 2009 21:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:51.